Γιώργο καλύτερα μη συνεχίσεις να λες για εκείνο το βράδυ. Απ ότι φαίνεται ήσουν τύφλα και επιβαρύνεις τη θέση σου :roll: :roll:
Πόσο μα πόσο δίκιο έχεις…:roll::roll:
Aργείς αλλά τα πιάνεις.
Και εσύ ήσουν καλέ?:-s:-s
Ποτέ δεν είναι αργά. Οκ την επόμενη φορά(λογικά στο πάρτυ του rocking) θα συστηθώ όπως πρέπει.
Αχά,αλλά ήσουν ντίρλα οπότε λογικό.:p:p
τι χάνω ρε πούστη!
Εγω τι να πω, που ειμαι καθε μερα εκει?
Σε είδα Δήμητρα απ’ το περσινό τοπ μόντελ να κόβεις βόλτες ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω στα ροζ στην red light district ολομόναχη. τυχαίο?
συ τι δουλεια ειχες κει;
Νομίζω είδα dyingfreedom σήμερα στο σάπιο 036, οπού ενώ χωραέι μετά βίας καμιά 50αριά άτομα, πρέπει να 'χε μέσα τουλάχιστον 100 (!!).
Ειχα παει θεατρο για να παρακολουθησω Δημητρα Παπιου…κ ποιον πηρα το ματι μου στην πρωτη σειρα???Potofgold σε ειδα :lol: Δεν ηξερα οτι εισαι fun Παπιου-Κραουνακη
χαοοαχοαχχαχαοαχοοαχοαχ
χαοαχοαχοοαχ
χαοοαχοχαοχαοχα
οχαοχαοχαο
αχοαχοαχοοαχχοα
χοαχοοαχοχαοχα
αχοχαοαχοχαοχα
Παπιουμ σλαντζ :!::!::!::!:
Ειδα Τατσομαν την Παρασκευη εξω απο τα pull and bear στην Ερμου…8)
Σήμερα είδα κάποιον στο 036 στο Γαλάτσι, που είμαι σίγουρος ότι τον έχω πετύχει σε κάποια φώτο εδώ μέσα. Μάλλον Μπλίντινγκ αλλά δεν είμαι σίγουρος…
την παρασκεύη βασικα ήμουν στο χωριο μου αλλα επειδη είμαι γαματη μπορει να ήμουν και στη ερμου
To 036 παίζει πολύ στο ρόκιν, έχω καταλάβει :roll:
Έχω πετύχει κι εγώ Βλήδιν εκεί μέσα.
κι εγώ παίρνω 036 =P~
ναι παίζει να ήμουν. Κάθε μέρα είμαι στο 036.
εδιτ. Ωραία, τώρα που μαζευτήκαμε ψηθείτε να χτίσουμε hype για το ελιτίστικο λεωφορείο μας. 8)
Το λεωφορείο φάντασμα βασικά. Υπάρχουν φορές που το περιμένεις 2 λεπτά και άλλες μισή ώρα. Και συνήθως αυτές που το περιμένεις μισή ώρα είναι αυτές που το βλέπεις να περνάει συνέχεια για να κάνει το ανάποδο δρομολόγιο.
Έχει τύχει να το περιμένω στην κιφησίας μιάμιση ώρα και όταν τελικά πήρα ταξί να μαθαίνω ότι δεν περνάει επειδή έχει πανηγύρι στο νέο ψυχικό. Μέταλ.