Σε είδα

Χοχο! έτσι οι κλίκες του 036 !

Χεχ, μ’αρέσετε!
Δεν το παίρνω πια τόσο συχνά γιατί πραγματικά προτιμώ να περπατήσω 20 λεπτά ανηφόρα από την Πανόρμου στο σπίτι μου παρά να περιμένω το καταραμένο πράμα…
Μπορούμε να κάνουμε ένα μίνι 036 ρόκιν πάρτυ 8)
όλοι παρέα στο χ δρομολόγιο ώρα τάδε από αφετηρία κυψέλη κι έτσι :lol:

Μιλάμε για καλτ λεωφορείο.
Συνήθως το παίρνω κατά τις 8 το πρωί για να πάω δουλειά και αν το προλάβω τότε είναι κομπλέ. Αν το χάσω και δεν έχω λεφτά για ταξί, έρχεται κατά τις 8:30 με 200 άτομα μέσα. Πρέπει να έχω μυρίσει άπειρες μασχάλες εκείνες τις ώρες. Βέβαια, αν υπάρχει κάνα ωραίο γκομενάκι και κολλήσει τα βυζάκια του πάνω μου, αλλάζει το πράγμα. Τότε είναι ωραία και παρακαλάω και για κίνηση.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς…

:p:p:p

Εντίτ: Κάτι έλεγες και για 036 ρόκιν πάρτι;

Λοιπόν αύριο θα το πάρω κατά τις 10 να πάω Κυψέλη. τα λέμε εκεί!

(εκτός αν περάσει το 622 πρώτο)

Δεν ξέρω τι μαγικό συνέβη σήμερα, αλλά με το που πάτησα το πόδι μου στη στάση ήρθε - και τις 2 φορές!

Μήπως κατά τύχη φορούσες καπελο και είχες ακουστικά στ’ αυτιά?

τετοια φοραει συνηθως

Σε είδα martian στο σύνταγμα κατά τις 15.00 η ώρα με μπλούζα Municipal Waste…

Σε είδα [B]Tatsoman[/B] όταν περιμέναμε στην πίσω πόρτα για τoυς Pain, και τελικά έτρεξες κι έφυγες (και μπήκες στα παρασκήνια!!!)…
Ωραίο το σκισμένο στο αριστερό γόνατο καλσόν ή κολλάν… (δεν είμαι σίγουρη)…
Και επίσης ΓΑΜΩ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ το μαλλί σου!!!
Έτσι σκέφτομαι να το κάνω κι εγώ. Ακαζού είναι??

Ακαζού λέει…

Τι έγινε, εγκατέλειψα το 036 και χορεύουν τα ποντίκια τώρα?

όχε.

το πήρα σήμερα και δεν είδα κανέναν σας. =P~

Δε θέλω να σας απογοητεύσω, αλλά το X14 είναι πολύ πιο kvlt rocking bus.8)

Mε ειδες αλλα γιατι δεν μιλησες? Ε?

Εγω παλι ειδα εναν τυπο στο μετρο Συνταγματος που ηταν διασταυρωση Xemnas και Angelripper :!:

Ειχε το μακρυ ΑΣΠΡΟ μαλλι μου δηλαδη?? :stuck_out_tongue: 8)

Χαχαχα και τελικά δεν μας πήρανε χαμπάρι που μπήκαμε :stuck_out_tongue: Κρίμα που δεν μου μιλησες παντως, εγω δεν σε εχω δει για να ξερω! Βασικα είναι σκισμένο σε όλο το ποδι κολαν απλά φορουσα αβρύλες και δεν φαινοταν (ευχαριστωωω)
και ευχαριστώ και για το μαλλι, η αληθεια είναι πως δεν ξέρω τι χρώμα είναι γιατι φτιαχνω τυχαια ένα κοκκινωπό μόνη μου, κι έτσι αλλαζει καθε φορα :stuck_out_tongue: Αν θες στειλε μου πιμι να σου πω με τι το κανω :lol:

Αλήθεια? Εγω δεν έχω πετύχει κανεναν εκει μεσα και το χρησιμοποιω 2-3 φορες την εβδομαδα :stuck_out_tongue:

Βασικά, δεν ήμουν σίγουρη ότι είσαι εσύ. Βεβαιώθηκα μόνο όταν είδα την φωτογραφία με τον Daniel. Επίσης, πρέπει να σε είχα ξαναδεί… χαχαχαχα… στους Porcupine Tree-anathema…
την επόμενη φορά θα σε χαιρετήσω σίγουρα… ! τώρα ξέρω ποια είσαι χαχα…

Α, και έχεις πμ!

Μάλλον δεν το παίρνεις τις σωστές πρώτες πρωινές ώρες. 8)

Μάλλον όχι, δεν μου το επιτρέπει η ηλικία και το σχολείο να το κανω αυτό παρα μονο σπάνια :stuck_out_tongue:

Πέρασες πολύ γρήγορα και σε είδα τελευταία στιγμή, βασικά τη μπλούζα και μετά κοίταξα πρόσωπο:p