Κορδόνια!

Καλησπέρα αντιπρόσωποι
τι κάνετε;
εγώ είμαι καλά σχετικά…
Με απασχολούν διάφορα πράγματα τον τελευταίο καιρό και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας. Ωρες ατέλειωτες στριφογυρίζουν στο μυαλό μου, αλλά ευτυχώς ο ύπνος μου δεν έχει διαταραχθεί.

Ένα από αυτά που με έχουν απασχολήσει τελευταία είναι γιατί όταν αγοράζεις νέο ζευγάρια παππούτσια στις περισσότερες περιπτώσεις τα κορδόνια είναι τεράστια και κρέμονται μέχρι κάτω με αποτέλεσμα το αισθητικό αποτέλεσμα να μην είναι ωραίο και εκτός αυτού να υπάρχει ο κίνδυνος να τα πατήσεις και να πέσεις κάτω…

Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουν αυτό…Σε ποιον αρέσουν τα μεγάλα κορδόνια; Γιατί να αναγκάζεσαι να αγοράσεις μικρότερα κορδόνια;

Θέλω να σας πω ακόμα ότι αν πάτε να αγοράσετε παππούτσια να είστε προσεχτικοί και να είστε σίγουροι ότι είναι το νούμερο σας και ότι είναι άνετα. Εγώ την πάτησα και πήρα μικρότερο νούμερο και με στένευαν πολύ…Να δοκιμάζετε δυο και τρία νούμερα μέχρι να βρείτε το πιο κατάλληλο…

Αυτά προς το παρόν.

Περιμένω τις απόψεις σας πάνω στο θέμα.

3 Likes

Συμφωνώ απόλυτα, ανήσυχε. Αισθητικά και πρακτικά, η λύση είναι μία. Κόβεις λίγο τα κορδόνια για να μην φαίνονται άσχημα στο μάτι και εξασκείσαι είτε στην Αλπική Πεταλούδα είτε στον Ποδόδεσμο και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Μπορούν να επιβεβαιώσουν και τα παιδιά που παίζουμε μπάσκετ πως τις τελευταίες φορές ούτε έχουν λυθεί τα κορδόνια μου ούτε έχω φάει τα μούτρα μου. Περιμένω να μου πεις αν σε βοήθησε η συμβουλή μου.

7 Likes

Σκριτς σκρατς μονο

:ninja:t2:

Υ.Γ. κριμα παντως γιατι ο τιτλος και ο χρηστης εβαζαν πλωρη για αλλο subject… ισως εχουμε plot twist σε δευτερο χρονο

7 Likes

Το θέμα είναι σοβαρό και δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί όσο θα έπρεπε.

Μπορεί κανείς να προτείνει σχετική βιβλιογραφία;

2 Likes

Εγω παλι εχω το αντιθετο προβλημα. Τα κορδονια στα ποδοσφαιρικα μου παπουτσια ειναι μικρα. Ετσι λυνονται και αναγκαζομαι να κανω διπλη θηλεια για να γινει κομπος. Ομως αυτο δεν μου αρεσει αισθητικα, ασε που δημιουργει και προβλημα στο αγωνιστικο κομματι. Απο την αλλη δεν μπορω να αγορασω αλλα κορδονια, γιατι τα μαμισια ειναι γαμάτα και γυαλιστερα και πλατια και ομορφα και δεν θελω να παρω τις κινεζιες της αγορας. Προτιμω τις κινεζιες τις οριτζιναλ. @anisixos2 ιδεες/προτασεις; Αν τα κορδονια σου ειναι γαλαζιο φλουο, κανουμε τραμπα;

1 Like

Είχα κάνει μια αναζήτηση παλιότερα, φίλε Αλντεμπαράν, επειδή με είχε απασχολήσει το θέμα, αλλά δυστυχώς σχεδόν στο σύνολό της η σχετική βιβλιογραφία είναι στη γλώσσα των ιθαγενών της Γαλλικής Πολυνησίας.

Οπότε καταλαβαίνεις…

2 Likes

Πολύ θα θελα να μάθω τι θα ήταν το πολλά υποσχόμενο. Γιατί μόνο 1 πράγμα μπορώ να σκεφτώ σχετικά κοντινό, το πριονοκορδελα.

Θέλουν προσοχή τα μεγάλα κορδόνια. Αν σε συλλάβει η αστυνομία (για τον οποιοδήποτε λόγο) πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρεθούν, αλλιώς μπαίνουν διαόλια στο κεφάλι σου και η σκέψη μιάς πιθανής αυτοκτονίας παγιδεύει το μυαλό.

Όλοι ξέρουν ότι είναι κόλπο των πολυεθνικών για να πουλάνε κορδόνια μιας και το περιθώριο κέρδους είναι τεράστιο.
Μακάρι να γίνει κάτι από την κουβέντα που ανοίγει ο @anisixos2 να τους ξεμπροστιασουμε και να προχωρήσει η ανθρωπότητα με μια μάστιγα λιγότερη.

6 Likes

Αντιπρόσωποι ποίου;

5 Likes

Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας

Τι να τα κάνεις τα παπούτσια με κορδόνια; Βάλε κροκς, που είναι και η τελευταία τάση της μόδας.

1 Like

Η να βάλει καβούκια απο χελώνα, το ίδιο πράγμα είναι.
Βλέπω κάτι εφήβους εδώ να τα φοράνε με κάλτσα και να παίζουν μπάσκετ…

1 Like