μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί πολλές φορές για να μην πω πάντα έρχεται κάτι στη ζωή σου, εκεί που δεν το περιμένεις; ενώ άμα το ψάχνεις και το κυνηγάς δεν σου κάθεται;
Υπάρχει κάτι μεταφυσικό σε αυτό;
Έχω πολλά παραδείγματα. Τον κολλητό μου φίλο τον γνώρισα εκεί που δεν το περίμενα, όταν δε με ενδιέφερε να κάνω φίλους και δεν έψαχνα να κάνω φίλους.
Τις δουλειές που έχω κάνει τις βρήκα εκεί που δεν το περίμενα.
Άντρες για σεξ γνώρισα εκεί που δεν το περίμενα.
Τον έρωτα της ζωής μου γνώρισα εκεί που δεν το περίμενα.
Έχω κερδίσει πολλά πράγματα από διαγωνισμούς εκεί που δεν το περίμενα.
Κέρδισα μεγάλο ποσό στο τζοκερ και το κινο εκεί που δεν το περίμενα. Μια μέρα μπήκα στο λογαριασμό μου στο οπαπ ονλαιν και ξαφνικα βλέπω 2.500 ευρώ! Κινο παίζω συχνά και το μεγαλύτερο ποσό το κέρδισα όταν δεν το περίμενα και δεν σκεφτόμουν έντονα ότι θέλω να κερδίσω, όπως κάνω συνήθως.
Το φόρουμ του rocking ήρθε στη ζωή μου εκεί που δεν το περίμενα.
Μήπως είναι απλά η ιδέα μου; Μήπως αν είναι κάτι να συμβεί θα συμβεί άσχετα αν το θες ή το ψάχνεις;
Ας μου εξηγήσει κάποιος.
Πότε θα κερδίσω το λαχείο; Εκεί που δεν το περιμένω;
Συμφωνω απολυτα με τα ερωτηματα σου. Ειδικα σε αυτο, περιμενω χρονια να κερδισω ενα μεγαλο ποσο σε ενα απο τα δυο και δεν καθεται με τπτ. Αληθεια σας λεω, δεν φανταζεστε ποσο πολυ το θελω και το περιμενω. Αλλα τζιφος.
Ρε σεις, ενταξει, ας μην ειναι μεγαλο ποσο. Ας ειναι “ποσο”. Σκετο. Οχι, αλλαξα γνωμη παλι. Να ειναι “μεγαλο ποσο”, γιατι οχι; Ωστοσο, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΔΙΣΩ ΡΕ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;
Κι ομως @anisixos2 (σε ταγκαρω διοτι νομιζω μονο εσυ θα με καταλαβεις), δεν κερδιζω τπτ. Εξαιρετικο το νημα που ανοιξες, μπορει να βρω τη λυση στο προβλημα μου.
μήπως τελικά λοιπόν ισχύει αυτό που λέω; μήπως επειδή το θες πολύ και το επιθυμείς έντονα και το σκέφτεσαι δε σου κάθεται; μήπως σου έρθει εκεί που δεν το περιμένεις;
Οπως ειπα, με προβληματισες πολυ με το ποστ σου και μαλλον συμφωνω μαζί σου. Το οτι δεν παιζω τζοκερ και κινο, περιπλεκει ελαφρως τη φαση, αλλα δεν το βλεπω σαν εμποδιο. Σιγουρα οφειλεται στο οτι το σκεφτομαι εντονα. Δεν εξηγειται αλλιως.
Αυτό που σίγουρα έχει έρθει σε όλους χωρίς να το περιμένουν, είναι η επιτακτική ανάγκη για… αφόδευση σε εντελώς ακατάλληλη στιγμή - άκυρο μέρος! Και δεν υπάρχει τίποτε το μεταφυσικό σε αυτό!