:lol::lol:
Εντάξει αγαπητέ μου έντιτορ αλλά όταν διαβάζω κάτι τέτοια κεραμίδια προκαλούμαι :
το φεστιβαλ της ΚΝΕ ειναι θεσμος που πιστευω οτι ολοι πρεπει να πανε μια φορα στη ζωη τους τουλαχιστον,ειτε ανηκουν στον αριστερο χωρο ειτε οχι.
Θα μου επτρέψεις να απαντήσω όμως για τελευταία φορά ε?
Όχι.
Σε πειράζει να ακούγεται η αλήθεια? Γιατί άραγε?
Χμ, όχι. Μάλλον γιατί λειτουργούν με λίγο λιγότερο “δημοκρατικές” διαδικασίες απ’ ότι στην Κούβα ή την Κορέα…
Και τι με νοιάζει τι κάνουν οι Αυστριακοί βάρβαροι λογοκριτές της σκέψης? Σοβαρό… παράδειγμα. Αλλά μου εγεννήθη μια ερώτηση αγαπητέ κομμουνιστά. Απ’ότι βλέπω είχατε από μικρός κλίση στα… πανηγύρια ε??? :lol::lol:
Someone to shut down the troll?
κατα την γνωμη μου αυτα τα φεστιβαλ ειναι καλα λογω της φτηνης τιμης που εχουν…βεβαια αυτο δεν συνεπαγεται οτι οτι αριστερος η οτιδηποτε αλλο…
-χειροτεροι απο τα troll ειναι αυτοι που τους απανταν σοβαρα- :lol::lol:
παρακαλείσθε αν η κατάσταση συνεχιστεί να κάνετε ριπορτ. ευχαριστούμε πολύ
Ποια κατάσταση? Να σβήνονται τα ποστ μου και να φαίνεται ότι μένουν αναπάντητα τα λεγόμενα των άλλων? Ωραίο trick!
η κατάσταση λέγεται τρολιν κ σου έχει ήδη έρθει pm
Ναβουχοδονόσωρα, το φόρουμ λέγεται και ανήκει στο rocking.gr. Και το σημείο αυτό του φόρουμ αφορά μουσικά θέματα και μουσικά events.
Πολιτικές συζητήσεις κάνουμε, αλλά στο off topic. Εκεί μπορείς να γράψεις ό,τι θες, μην ανησυχείς, δε θα σβηστεί, όσο βρίσκεται σε ένα κόσμιο επίπεδο τέλος πάντων.
Και γω αν έβγαζα σε αυτό το θρεντ πολιτική προκύρηξη με αφορμή το φεστιβάλ της ΚΝΕ του τύπου “πάμε σύντροφοι να γκρεμίσουμε τους ιμπεριαλιστές, όλοι έξω απο την αμερικάνικη πρεσβεία, διεκδικούμε αυτό κι αυτό κι εκείνο”, θα αυτοδιαγραφόμουν. Πολύ απλά, γιατί εδώ δεν είναι ο χώρος γι’ αυτά.
Θέλω να πιστεύω πως γινόμαστε κατανοητοί.
Σβήνονται μόνο τα ποστ που πρέπει να σβηστούν, είτε είναι του Ναβουχοδονόσωρα, είτε είναι άλλων χρηστών. Βεντέτες με χρήστες δεν υπάρχουν, ήμαρτον δηλαδή.
Άμα υπάρχουν παράπονα, με pm’s παρακαλώ.
Για ποτε λες?
Αφηνω μουσια για το εποεμνο φεστιβαλ.
Πιστευω οτι του χρονου θα εχω ενα αξιοσεβαστο μηκος για να γινω δεκτος στην αριστερη σας αδερφοτητα:!: