Φεστιβαλ ΚΝΕ

Γραψτε κριτικες απο το Φεστιβαλ που γινεται αυτες τις μερες στην Πανεπιστημιουπολη… Ειδικα το φετινο (βασει προγραμματος) ειναι ενα απο τα καλυτερα με πολυ μεγαλα ονοματα του Ελληνικου ροκ ειμαι σιγουρος οτι παρα πολλοι συμφορουμιτες εχουν παει ή θα πανε…

το φεστιβαλ της ΚΝΕ ειναι θεσμος που πιστευω οτι ολοι πρεπει να πανε μια φορα στη ζωη τους τουλαχιστον,ειτε ανηκουν στον αριστερο χωρο ειτε οχι.πιστευω ομως οτι τα τελευταια χρονια ερχονται σχεδον οι ιδιοι και οι ιδιοι.παλιοτερα ερχονταν και group απο το εξωτερικο, πραγμα που πια δε συμβαινει.ειχα δει πριν απο πολλα χρονια ten years after.

Αποψε θα ειναι η Banda Bassotti μια Ιταλικη μπαντα που παιζει σκα-πανκ! ειναι κ πολυ γαμω!!! Ελπιζω να μην μας το χαλασει η βροχη… Και μετα στον Μπιλαρα θα γινει… Ετοιμαστειτε!

Πόσο είναι το εισητήριο?

5 αλλά άκυρο το σημερινό μόλις έμαθα.

5 για τους Έλληνες. Για τους ξένους? 8)

Για σένα 10 :stuck_out_tongue:

Σημερα μηπως ξερετε αν θα γινει κανονικα?Eυχαριστω :slight_smile:

Δεν έριξε στάλα σήμερα, επομένως λογικά θα γίνει κανονικά.

Μ’εσενα το γκαντεμη δεν αποκλειεται και να χιονισει:)

Λογικά στο Indymedia ή στον Ριζοσπάστη πρέπει να υπάρχει λιγότερη λογοκρισία ε? :lol:

Mπερδευεις την βουρτσα με την π…!!!

Τώρα καταλαβαίνω με ποια δικαιολογία σβήνουν τα μηνύματά μου. Χυδαιολογούν οι άλλοι επισυνάπτοντας τα ποστ μου και με την ευκαιρία σβήνουν και τα δικά μου. Η ερώτηση ήταν απλή. 5 Ευρώ πληρώνουν οι Έλληνες. Οι αλλοδαποί πόσο πληρώνουν? Μήπως ΤΙΠΟΤΑ? Αιδώς σύντροφοι που είναι η δικαιοσύνη και η ισότητα που πρεσβεύετε? Αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι εναντίον των Ελλήνων.

Θα μου πεις τi σχεση εχει ο Ριζοσπαστης με το Indy??

Βαβυλώνιε βασιλεύ, γνωρίζεις ότι το τμήμα αυτό του forum αφορά το μουσικό μέρος, γιατί επιμένεις;

Μαλακες ακυρο και το σημερινο! Τι γκαντεμια ειναι αυτη φετος…?
Καλα, Ναβουχ…κλπ τον λογο που σβησανε το ποστ σου φανταζομαι τον ξερεις… Οσο για το αν αφηνουν τζαμπα τους αλλοδαπους καλυτερα να πηγαινες να το τσεκαρεις μονος απο το να πετας μπαρουφες…

Του την σπανε και τα δυο γιατι τον βριζουν! χαχαχα

Παιδιά, εδώ αναφερόμαστε στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ απο την μουσική του πλευρά.

Αν θέλετε να πείτε οτιδήποτε άλλο, να μιλήσετε περί ρατσισμού, ισότητας κλπ κλπ, μπορείτε να το κάνετε στο off topic. :wink:

Είναι γεγονός πως στα φεστιβάλ της ΚΝΕ έχει τύχει να δω παλιότερα ορισμένους απο τους αγαπημένους μου Έλληνες μουσικούς… Αν μη τι άλλο, στον συγκεριμένο τομέα, η παράδοση φαντάζομαι συνεχίζεται…

τς τς τς… ειδες οι ανθελληνες και προδοτες κομμουνισται??? πριν τρια χρονια είχα παρευρεθει σε ένα παραδοσιακό αυστριακο πανηγυρι στο salzburg, το δρωμενο είχε ενα αντιτιμο εισοδου για τους αυστριακους ενω η εισοδος ηταν δωρεαν για μεταναστες - τουριστες… Κ ολα αυτα σε ένα ΜΗ πολιτικό φεστιβαλ… Μηπως και αυτο ήταν ρατσιμος των αυστριακων διοργανωντων έναντι των ομοεθνων τους?

Ειναι και οι Αυστριακοι παλιομπολσεβικοι, αστα να πανε, χαλασε ο κοσμος ρε Isis…

Πραγματικα, αφου σας χαλαει τοσο το πολιτικο γιατι πρεπει ντε και καλα να μπειτε να σχολιασετε? Μην πατε και μην σχολιασετε τοσο απλο ειναι.