Εγώ δεν είμαι εσύ, ούτε εσύ είσαι εγώ. Τι είμαστε? Πού πάμε?

Καταρχήν όσοι παρεξηγησιάρηδες παρακαλούνται να πηδήξουν αυτό το θρεντ.

Οδηγίες χρήσης για βλάκες που νομίζουν ότι όλα τα ξέρουν.
Για να ψηφίσεις στο παραπάνω poll, πιες πρώτα μία σουμάδα, κάνε νηστεία 2 ώρες και κοιτάξου στον καθρέπτη.
Έπειτα, βάλτο καλά στο κεφάλι σου ότι δεν υπάρχει επιλογή ‘κάνω ότι μου λένε’.

Οι επιλογές παρουσιάζονται παρακάτω αναλυτικά για την αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων.

  1. Οργισμένο είδωλο: Άτομο θηλυκού ή αρσενικού γένους, στο οποίο η τεστοστερόνη περισσεύει και ρέει από τα αυτάκια.

  2. Καλοκαιρινός σκιέρ: Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν avant garde άτομα, τα οποία δεν ακολουθούν τις μάζες. Συνήθως, χαρακτηρίζονται ως ‘περίεργοι’ αφού για παράδειγμα επιδίδονται σε χειμερινά σπορ το καλοκαίρι. Σύνηθες φαινόμενο για τέτοια άτομα είναι η κατανάλωση λακέρδας την Κυριακή του Πάσχα.

  3. White / Caucasian: Κατηγορία που είναι δυνατό να ανήκει κάποιος που δεν είναι μαύρος. Παρακαλούνται τα άτομα που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, να επικοινωνήσουν με την γραμματεία για την διευθέτηση των εγγραφών στο κίνημα των Λευκών.

  4. Ποταπός spammer: Αυτή η κατηγορία δεν έχει να κάνει με τους spammers, μην τα μπερδεύετε. Οι ποταποί, οι οποίοι έχουν φύγει από την υποκουλτούρα των spammer καθώς και την κεντρική ιδέα αυτών (που πρώτος ο Σεβάχ ο θαλασσινός εμπνεύστηκε και οραματίστηκε) έχουν σαν κύριο σκοπό την αύξηση των post αυτών και τίποτα άλλο. Έτσι, εκτός από κουραστικοί γίνονται και λακαμάδες.

  5. Αιμοδότης ποτισμένος με τον ιό του AIDS: Τα λόγια περισσεύουν. Η συγκεκριμένη κατηγορία έχει να κάνει με κακούληδες ανθρώπους του τύπου ‘μακάρι να χαλάσει το αμάξι του γείτονα’ ή ‘μακάρι να μην ανεβάσει level ο τάκης (ο γιος του βιαστή)’. Αγαπημένη τους εκπομπή ‘πάρτα μωρή’, ενώ αγαπημένος τους τν σταρ ο Χριστόδουλος.

  6. Όρκ: Όχι όχι, δεν έχει να κάνει με mmorpg ή βιβλία φαντασίας. Τα όρκ υπάρχουν και φαίνεται να είναι αρκετά. Κυκλοφορούν στους δρόμους και δέρνουν ‘διαφορετικά’ classes. Περιορίζονται σε κινήσεις αυθόρμητες που ξυπνούν το αρχέγονο ορκικό τους ένστικτο καθώς έχουν περιορισμένη εγκεφαλική ανάπτυξη. Τέλος, να σημειωθεί ότι πρόκειται για έντονα κοινωνικά κομφορμισμένα όντα καθώς και εύκολα (τήλε-)κατευθυνόμενα.

  7. Ναυτικός με χαλασμένο νυχοκόπτη: Το δράμα είναι ζωγραφισμένο στα μάτια των ανθρώπων που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Αφενός γιατί έχουν χαλασμένο νυχοκόπτη, αφετέρου γιατί είναι άτομα όπου η σελήνη τους είναι στον Ερμή.

  8. Αποκυρηγμένο emo από trendουλες: Όντα, που βιώνουν το απόλυτο δράμα (|δράμα|). Εκτός από το γεγονός ότι τα ερεθίσματα από το περιβάλλον τους καθώς και η τν τους μετέτρεψε σε λούζερς, τρώνε και ξύλο από παρεμφερή άτομα.

  9. Άσσος σε μανίκι κοντομάνικης μπλούζας: Ον άχρηστο, αδιάφορο, ανόητο, άβαλτο, αβασάνιστο, αβάσταχτο, άβαφτο, αβάφτιστο, άβιο, αγαθό, αβόσκητο, αβλαβές, αβόλευτο, αβίαστο, αγαλούχητο, αγανακτισμένο, άγαρμπο, αγαπητικό, αγενές, αγέλαστο, αγίνωτο, αγεωγράφητο, αγνοούμενο, αγνό, άγουρο, αγράμματο, αγράμπελη, αγρανάπαυση, άγραφτος φτου και βγαίνω!

  10. Καλτσοπλέχτης: Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν φιλήσυχα άτομα, τα οποία επιδίδονται σε όργια εντός σπιτιού (και μόνο) και ως κύρια ασχολία έχουν την προσαρμογή τους στο φυσικό περιβάλλον και την πλήρη εναρμόνιση τους με αυτό.

Σου είπε κανείς ότι πρέπει να ψηφίσεις σε αυτό το poll? Στο κάτω κάτω μπορεί να μην ανήκεις σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες. Γκέη επιλογές του στυλ ‘άλλο – τίποτα από τα αναφερθέντα’ εκλείπουν γιατί το θρεντ είναι φόρος τιμής στους Manowar. \m/

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το rocking.gr είναι μια ηλεκτρονική κοινότητα αξιών οι οποίες βασίζονται στη δημοκρατία και το κράτος δικαίου, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες, την ισότητα και την απουσία διακρίσεων, περιλαμβανομένης της προστασίας των ατόμων που ανήκουν σε μειονότητες και ότι το rocking.gr έχει δεσμευθεί στην καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας καθώς και των διακρίσεων που βασίζονται σε οποιαδήποτε από τα στοιχεία που αναφέρονται στην άνωθι δημοσκόπηση, ζητώ την ελεύθερη διακίνηση πληροφοριών στο παρόν θέμα.

Αφιερωμένο λοιπόν σε κάθε φτωχό μετανάστη, κάθε διωγμένο από τη χώρα του επαναστάτη, σε όσους έχουν θάρρος και κοιτάνε ψηλά, σε όσους έμεινε ανθρωπιά και όχι κεφάλαια και λεφτά, σε όσους ψάχνουν την αλήθεια μέσα τους και όχι σε κέντρα εμπορικά σε συμβόλαια και παιχνίδια τυχερά, σ’αυτούς που κοιτάνε το μέλλον τους περήφανα και όχι σε βολεμένους που κοιτάνε περίτρανα.

Τέλος, να ευχαριστήσω τη χώρα μου που με πεισμώνει με τον τρόπο της, την έλλειψη παιδείας, τον Χριστό που έκανε μία τρύπα στο νερό (αν ποτέ υπήρξε), τους ψηφοφόρους κάθε τύπου δημοψηφίσματος και εκλογών (που νομίζουν ότι κάτι κάνουν), τον αδερφό του κολλητού του Αρτέμη. Α! Να μην ξεχάσω και τους επαναστάτες χωρίς αιτία που προσωπικά γουστάρω και συνειρμικά μου φέρνουν στο μυαλό, γέρικες και σάπιες φιγούρες να λένε “[…Και δεν είμαι συντηριτικό άτομο, κάθε άλλο. Δεν υιοθετώ, ιδέες ,όμως, απλώς και μόνο για εντυπωσιασμό, ούτε και εκτιμώ τους επαναστατες χωρίς αιτία…]”

Λευτεριά στο κύτταρο κάθε φασιστικού μονοκυτταρικού εγκεφάλου. :wink:

Υγ. εντάξ για πλάκα το είπα αυτό με τον Σεβάχ. Monty pythons ρε :slight_smile:

Assos (τα τσιγαρα) σε μανικι κοντομανικης μπλουζας.

Βακιλλε…γελασα πολύ με αυτο το τοπικ αλλα επειδη εχω κάψει πιο πολλά εγκεφαλικά κύτταρα απο σενα στην μεγαλύτερη όπως και να το κάνεις ζωή μου…δεν το πολυκατάλαβα…:?
Παρόλαυτα επειδή είμαι ευγενική ,προσηνης και ευαίσθητη (ααα!!and I wanna help other people’s lives(οχι αυτό θεοί:p)) θα ψοφίσω τον Καλτσοπλέχτη διότι αυτό με εκφραζει, με αρεσει να πλέκω ,να δολοπλοκώ,να΄εναρμονίζομαι με το φυσικό περιβάλλον ,ενιοτε οταν βρισκομαι στην παραλια μετα τις απειρες ωρες παιρνω το χρωμα της αμμου.,ως σωστος χαμαιλέων…αυτάααα…

Ντάξει και γω ΕΛΙΩΣΑ με το κείμενο.:lol::lol::lol:
:bow:

Bασικά μια παρατήρηση…
Ο “Ναυτικός με χαλασμένο νυχοκόπτη” δεν συμπεριλαμβάνειται στον “Αποκυρηγμένο emo από trendουλες”?
Απλά δεν είναι σε τόσο δεινή κατάσταση.:stuck_out_tongue:

Ε και γω ψηφίζω την τελευταία επιλογή.
Με εκφράζει περισσότερο απ’όλες.

Γύρισες με κέφια ε???

μπλοκ,μπαν,ντιλιτ

Εσυ ο απο πανω και εσυ ο βλαμμενος,πειτε μας πως καπνιζουν οι Ποντιοι.

A και ο rudolf το έμαθε?

πλέκω και σεμέν.με τον τόνο εκεί που είναι.πορνόμυαλοι ε πορνόμυαλοι

Γω δεν ξέρω είμαι από χωριό. Δε φταίω γω. Μάλλον οι κατσίκες φταίνε για το AIDS.

μ’αρέσουν τα χριστούγεννα και η γέμιση στη γαλοπούλα

Αιμοδότης σίγουρα… 8)

Αχαχαχαχα! Απο τα καλυτερα πολλς εβερ. Ο ναυτικος και ο καλτσοπλεχτης ειναι εργα τεχνης.

πως μπορει να σκεφτει κατι τετοιο ανθρωπινος νους…?η μηπως δεν ειναι ανθρωπος και ειναι ενα ειδος μποτ?μπορει και εξωγηινος…

υποψηφιοτητα για ενα απο τα καλυτερα τοπιξ…και με βαθυτατο νοημα βεβαιως βεβαιως…

Καλτσοπλέχτης. Εκεί που καένας άνδρας δεν πήγε ξανά. Όταν αδράτω το σάρκινο κορνέ μου, ποτάμια ηδονής πλυμμυρίζουν τα αλαβάστρινα σώματα του Juan Carlos και του Fellippe, και όλοι μαζί, σε έναν κυκεώνα τρίχας και σπέρματος, κυλιώμαστε μαζέυοντας ψίχουλα και σουσάμια απο το πάτωμα.

¶σσος σε κοντομάνικο… απλά δεν πρέπει να υπάρχει πιο άχρηστος και πιο άβγαλτος άνθρωπος από μένα…

τι καμμενο πολλ ειναι αυτο ρε? χαχαχα

μαλλον το τελευταιο, αλλα δεν ειμαι σιγουρος

καλοκαιρινος σκιερ !! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κ ο μπαναρισμένος spammer θα ήταν καλή επιλογή…