Η μεγαλυτερη απολαυση...μμμ!

ρεψιμο

Δεν είναι ρέψιμο κουτέ, είναι μπερμπ. Έχει διαφορά. Μπερμπ δέχτσα, Αθηνάς, χαμογελάκι, δεν ακούγεται, μπερμπάκι, πώς το λένε. δέχτερ:

στα ελληνικα?

βλοψκ

Αυτο δεν ειναι απολαυση κοπελια!Ειναι καταπιεση οποτε παυει να ειναι απολαυση.
Οχι οτι ρευομαι συνεχεια αλλα οταν κανεις μπερπ οπως λες ειναι σαν να κλεινεις την μυτη
σου στο φτερνισμα.no good [-X

Δεν το κάνω επίτηδες :-s Είμαι αντρου στα μπερμπς :frowning:

To πριτς γιατι δεν ειναι στο πολλ?
Το ρεψιμο που εχασε το δρομο του εννοω.

Πως και δεν ανεφερε κανεις το πυροκλανιδι?μαλλον γιατι δεν ειναι και τοσο απολαυση.

ρε φιλε συνοεριλαμβανεται στο νο.1 του πολ!!

out ειισαι τεραστιος!!χαχαχα!!εχω ακουσει οτι ειναι αναλογα τι εχεις φαει,βγαζει και διαφορετικη φλογα!

Τι ειναι αυτα ρε!Εσυ καθε φορα που κλανεις χεζεις μετα ? Κατι σαν το i sharted που ειπε ο Σαντλερ ή ο Στιλλερ ?

Θα συμφωνησω με Χοκαμ παντως για την γενικη ιδεα του πραγματος.

να το βλεπεις εχει πλακα να το κανεις παλι πρεπει να εισαι λιγο psycho.Ξερω ενα τυπα που το εκανε και του βγηκε γαμησε τα.

ρε συ ποσα νουμερα να βαλω??εβαλα το “αλλο” για ολα αυτα που δεν αναφερονται…:wink:

ο κολλητος μου το χει κανει μαν.αλλα δεν βγηκε πολυ καλο!!
παιδια μην το επιχειρησετε !!και κυριως οχι με σπιρτα!!:lol::lol:

Ε γινεται και πανω απο τα ρουχα.Αλλα οχι με μεγαλη επιτυχια.

ε ναι γτ δεν ξετρυπωνει πολυ μεθανιο…το πολ τεινει να γινει καφροπολ.

Κι ομως ο τυπας το εκανε πανω απο τα ρουχα και μονο μπουρλοτο δεν εβαλε.Και εξω κιολας μπροστα σε κοσμο.

Το ‘‘Ι sharted’’ ήταν θεϊκή ατάκα που είχε πει ο μέγιστος Philip Seymοur Hoffman στον Ben Stiller στο Along Came Polly (Όταν γνώρισα την Πόλυ). Ακόμα θυμάμαι τι γέλιο είχα ρίξει όταν την είχα πρωτοακούσει. :smiley: :smiley: :smiley: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

+1.Ειχα λιωσει με του που το ακουσα…σε ελληνικη μεταφραση σε υποτιτλους…“Εχεκλασα”…χαχαχα

ον τοπικ: ψηφιζω σεχ με τον αναγραμματισμο του το χεσ να ρχεται δευτερος στη καταταξη

Εκτος απο τα κλασσικα υπνος και φαι ολε, μεγαλη απολαυση ειναι να βαζεις στο τερμα In Flames, Metallica κατι δυνατο τελος παντως μετα απο καμποσες ωρες διαβασμα. Ναιιιιιι. Το τσιτωνεις και απολαμβανεις.8)

δεν λεω απολαυση ο χετφιλντ αλλα σαν το χεσ…δι δεν ειναι i think…

my mistake.Εννοειται οτι αυτη η ατακα εγραψε!