Η μεγαλυτερη απολαυση...μμμ!

Να βλεπεις τα μεσανυχτα να παιζουν μουτζουρη,θαναση,κουν κανακι,αγωνια και ασπρο-μαυρο(μη παει στο κακο ο νου σας) στην tv και ο ελληνας σχολιαστης να μην μπορει να ξεχωρισει τους βαλεδες απο τις νταμες και τις μαρκες απο τα πουλια. :bounce:

http://uk.youtube.com/watch?v=NiNZdTSH3-A&NR=1

Η μεγαλύτερη απόλαυση είναι να είσαι σπίτι ένα κρύο πρωί,κάτω απ’ το ζεστό παπλωματάκι σου,με τις πιτζάμες σου και μια μια κούπα ζεστό τσαγάκι ενώ βρέχει καταρρακτωδώς και οι άλλοι τρέχουν να σωθούν και να βλέπεις Ελεονόρα Μελέτη στο σταρ(με τον μάχιμο ρεπόρτερ Βαγγέλη Γκούμα).

aaaa στο χουζουρι θα συμφωνησω:D

dead δεν περιμενα απο τον μεγαλυτερο καφρο του ειδους να γραψει κατι τετοιο σαν την μεγαλυτερη απολαυση…tctctc…[-X[-X

με απογοητευσες…

Μα αγαπητέ,αυτό που λες δε χρειάζεται καν να το αναφέρω…Δεν είναι απόλαυση,είναι τρόπος ζωής!

Χοχοχοχο. Αισθάνομαι περίφανος που έχω δει μπερμπ δέχτσας.

Όντως. Κι εγώ. Βασικά μόνο να το δεις μπορείς. Να το ακούσεις, όχι.

Μπερπ! :slight_smile:

Tωρα κανε μας και τον καμικαζι :slight_smile:

:slight_smile:

Ρε αυτό το παιδάκι που είναι στη photo με το ποδήλατο δεν έπαιζε και στο SAW?

Αυτή μου η εμφάνιση είναι από την πρώιμη δουλειά μου.

Παιδακι μου εισαι βλαμμενο;:-s

οχι.απλα θεωρει τα σποιλερ απολαυση…

Ειμαι ζωγραφος. Δε καταλαβαινω τις ενστασεις σας στον τροπο γραφης μου. Το οτι (μπορει) να ειμαι βλαμμενο, οκ το δεχομαι. Αλλα να το λες αυτο βλεποντας το παραπανω ποστ μου, με πειραζει και με πληγωνει βαθυτατα.

φαι κ σεξ μαζι:p

μαζι?ταυτοχρονα δηλαδη.Αρα θα κανεις 'μμμμμμμμμμμμμμ΄ και θα τα πιανει και τα 2

Ποια ήταν εκείνη η κωμωδία που ο τύπος έβαζε το μπέικον πάνω στην κοιλιά της γκόμενας κι αυτό ψηνόταν επάνω της;

Στραβοι πιλοτοι σε F16.Eπικη σκηνη με Σιν και Γκολινο…