Αφίσες Συναυλιών

Κάπως ένιωσα λίγο όταν το είδα.

5 Likes

2 Likes

2 Likes

6 Likes

ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

5 Likes

Που το βρήκες αυτό?

Να ξέρω αν είναι να το κάνω κορνίζα ρε παιδί μου

Επικό σκηνικό του 1990 που ήταν να γίνει, αλλά τλκ οι Mayhem δεν τα κατάφεραν (κόλλησαν κάπου στην Κωνσταντινούπολη ή κάτι τέτοιο - δεν καλοθυμάμαι)

Αλλά ναι, epic shit, όπως κ να χει

1 Like

A, είναι αυτη η ιστορία που ο Σάκης τους περίμενε Σταθμό Λαρίσης και δεν έπαιζε τηλέφωνο;

Υπήρχε όντως τουρ τοτε που ηταν να περασει απο εδω και κόλλησε τουρκια, ε μετα έγιναν τα γνωστά.

2 Likes

Το βρήκα τυχαία σε αυτό το forum:

Δεν ξέρω από ποιο βιβλίο είναι οι φωτογραφίες, αλλά αν δείτε μετά παρατίθεται και 2η αφίσα με αλλαγή του χώρου, από τη Βίλα μεταφέρθηκε σε Rock Palais. Δεν ξέρω αν πρόλαβε να τυπωθεί ποτέ η 1η ή τι μεσολάβησε -πιθανώς αν το έβλεπε ένας παλιός Βιλιώτης να μπορούσε να μας κατατοπίσει.

Πέραν αυτού πάντως, ομολογουμένως είναι ένα από τα πιο cult πράγματα που έχω δει. Φανταστείτε (αν πραγματοποιούνταν ποτέ αυτή η συναυλία) τι “όπλο” θα ήταν αυτό στους ανά τον πλανήτη black metallers που ακόμα πασχίζουν ν’ αποδείξουν τη συνειδή αριστερόστροφη κατεύθυνση της μπάντας (ή του Euronymous) μέσω των γνωστών αναφορών σε Τσαουσέσκου κλπ. Μιλάμε αυτό το αφισάκι θα είχε λήξει απλά κάθε συζήτηση. :smiling_face_with_tear: :smiling_face_with_tear: :smiling_face_with_tear:

1 Like

Ακριβώς, το έχω ξανά ποστάρει κάτι χρόνια πριν, ωραία συνέντευξη

2 Likes