#-oπω πω μπράβο μεγάλε το βρήκες…εκ του πονηρού…:twisted:όπως το λες ναι με επιστημονικό μανδύα ( Copy paste από το RoPe)
Βλέπω ότι δεν διάβασες τι έγραψα ως απάντηση στον RoPe περί σκοπημότητας και ύπουλης προπαγάνδας με τον επιστημονικό μανδύα. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠ’ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ;
ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ; ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΤΙ ; Ούτε μαγαζί με βιολογικά έχω να πεις, ούτε σε οργανωση ανίκω, ούτε τίποτα.
Λοιπόν θα το πω για τελευταία φορά. Το τόπικ αυτό δεν το άνοιξα από μόνη μου. Το φόρουμ μου πρότεινε να το ανοίξω λέγοντάς μου ότι ενδιαφέρει πολλούς τελικά αυτό το θέμα. Στην αρχή είχα μια συστολή γι΄αυτό (γιατί την ψιλιαζόμουν ότι από κάποιους θα έχω την αντιμετώπιση που έχω) αλλά μετά είπα ότι μπορεί και να μην είναι έτσι και θεώρησα λοιπόν υποχρέωσή μου να το κάνω. Με το δεδομένο πάντα ότι θα γίνεται συζήτηση ( το κλασικό…ερώτηση απάντηση και όχι ν’ απευθυνόμαστε με υφάκι ειρωνίας, χαρακτηρισμούς όπως επικίνδυνη για τους ανήλικους, αφελής κλπ). Αυτό το αναφέρω ως απόδειξη΄ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΗΘΕΛΑ.
Να ποστάρω photos από συναυλίες κλπ (γιατί δεν το έκανα το λέω πιο πάνω). Επίσης τονίζω ότι δεν με χαλάει να συζητώ για διατροφή ή για οτιδήποτε άλλο αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο.
Όσο για τον επιστημονικοφανή μανδύα (αμάν αυτός ο μανδύας) χθές το βράδυ ο Shaman, ο Greywind (για το ασβέστιο) καθώς και ’ συ ζητήσατε να ποστάρω άρθρα κι το έκανα. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημά σου;
Πριν με ρώτησαν κάποιοι ότι ενώ το φόρουμ είναι κυρίως μουσικό γιατί δεν γράφω για μουσική (έχω απαντήσει ήδη) αλλά τώρα μου γεννήθηκε εμένα μια ερώτηση προς εσάς. Όταν σας συστήθηκα εκτός από vegan, που το ανέφερα και ως τελευταίο, σας είπα ότι ακούω, αν θυμάμαι καλά, garage punk, dark, gothic κλπ. Γιατί λοιπόν δεν δέχτηκα ερωτήσεις για τα την μουσική που ακούω από το μουσικό αυτό φόρουμ και να καταλήξουμε ν΄άνοίξουμε τόπικ αντίστοιχα γι αυτό ; (αν δεν υπάρχει ήδη…δεν γνωρίζω). Δεν νομίζετε ότι ήταν λίγο άδικο αυτό; Δεν ξέρω αν νομίζετε ότι αυτό θα βελτίωνε την εικόνα μου, (επειδή αναφέρθηκε και αυτό πριν) αλλά προτείνω κάποιοι να κοιτάξουν πρώτα την δική τους εικόνα.
Εγώ δεν άσκησα κρητική, δεν κατηγόρησα και δεν χαρακτήρισα ΠΟΤΕ κανέναν, γι΄αυτό θα σας παρακαλούσα να κάνετε και’ σεις το ίδιο απένατντί μου. (σσ δεν αναφέρομαι σε όλους)
Τέλος ζητώ συγγνώμη από όλους που έχω αυτή τη στιγμή το ύφος αυτό, ούτε και’ μένα μ’ άρέσει Απάντησα όλες τις φορές όσο πιο ήρεμα και πολιτισμένα μπορούσα, αλλά το να δέχομαι χαρακτηρισμούς τέτοιου τύπου στο πρόσωπό μου για δεύτερη φορά, δεν είμαι υποχρεωμένη να το ανεχτώ… Κάποιοι πέρασαν την διαχωριστική γραμμή με τον “μανδύα” ότι λένε απλώς την γνώμη τους. Άλλο λέω την γνώμη μου κι άλλο κατηγορώ ανεύθυνα,με την σειρά μου, τον άλλον για την δική του γνώμη.
Υ.Γ κάτω από άλλες συνθήκες θα πόσταρα για την σόγια (επειδή κάτι ανέφερθηκε από St_Anger που λέει ότι την διαφημίζω κιόλας#-o) πάλι με άρθρα και βιβλιογραφία στο τέλος τους… αλλά όπως καταλαβαίνετε αυτό δεν γίνεται πλέον. Ο “μανδύας” βλέπετε…
Αν εξακολουθείτε κάποιοι να πιστεύετε ότι έχω σκοπιμότητες εεε…τότε τι να πω. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα πια. Ευχαριστώ.