χα ωστόσο ο συγκεκριμένος δίσκος είχε γενικά γαμάτα κομμάτια. Για μένα πχ το καλύτερο κομμάτι της μπάντας, [B][U]αυτό[/U][/B], βρισκόταν σε αυτό το δίσκο.
Η τελευταία πραγματικά καλή metalcore μπάντα (με την μοντέρνα έννοια που πήρε το είδος στα 00’ς)
Η λαιβάρα το 2009, με την καλυτερη σεταρα εβερ, θα μεινει αξεχαστη
Ειμαι σιγουρος, απλα δεν ειχα κατσει ποτε να το ακουσω ολοκληρο(δεν ειχα καλη σχεση με το ειδος, καλα ουτε τωρα εχω),αλλα καπου ειχα πετυχει το κλιπ του και γουσταρα.
και οι Heaven Shall Burn μεχρι την Αντιγονη γαμουσαν παντως!
Ασχετο, αλλα πλέον έχουν αλλάξει τελείως μέλη. Έφυγε και η μεγαλυτερη μορφάρα, ο ντράμερ τους.
(με heaven shall burn δεν είχα ποτέ μεγάλη επαφή. August Burns Red μέχρι ένα σημείο έλεγαν, αλλά μετά το καραγκιόζεψαν, και κούρaσαν και με την χριστιανοσύνη τους, ενώ για μένα, μαζί με Darkest Hour, οι καλύτερες metalcore μπάντες των 00’s, ήταν οι Ούγγροι Newborn (γνωστοί από το σπλιτ με Catharsis), και το μετέπειτα σχήμα τους Bridge To Solace. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αξίζει να τσεκάρετε. Ριφάρες, φωνάρα, και πολιτικοί στίχοι, ειδικά ως Newborn).
Παντως τα ριφφακια παρατηρω ειναι της μεγαλης των Björler σχολης.Να μου πεις και τι -core δεν επηρεασε το riffing τους αλλα στο Tranquil ειδικα ειναι τζαστ.
ε τίγκα επιρρεασμένοι από at the gates. Το δηλώνουν κιόλας. Το κάλο είναι πως δήλωναν σαν επιρροή και τους integrity και τους amebix, γι αυτό και η μίξη γαμούσε.
Space Age Playboys - New Rock Underground
Kyuss - Blues, Sky Valley, And the Circus…
Sasquatch - s/t
Akhlys - Supplication (project των Nightbringer)
Midas Fall - Eleven Return And Revert
εκανα κανα μηνα να τον αγορασω οταν ειχε βγει. δεν υπηρχε μια βλεπεις φιλε μεταλλα και
περιμενα να μαζεψω κανα φραγκο . o εν λογω δισκαρος λοιπον, γιατι περι δισκαρου προκειται, μας μεταφέρει εκει που πρεπει να εδρευει το αγνο heavy metal. αγαπημενα ρεφραιν(πολυφωνικα ντε!!) ενωνονται με τρομερα σα βαριοπουλες riff , μελωδικα περασματα πυροβολαρχια στα τυμπανα και σολιδια μελωδικα αλλα αγνα και τιμια heavy. περιεχει τον ομώνυμο κεραυνο, το renegade που μας παει στα 80s αλλα και πιο χαλαρες και κατσυ στιγμες οπως το i give as good as i get. αν εισαι die hard fan θα γουσταρεις οπως και εγω . αν εχεις επαφη με τον metal - grandfather μονο μεσα απο accept παλι θα γουσταρεις και θα σκεφτεσαι οτι μπορει να ειναι καπως ιδιο με τα προηγουμενα αλλα ποιος τα λεει καλυτερα? O UDO ΡΕ!!
οκ,δεν χορταινεται ο δισκος.Απολυτο 10αρι.Παιζει να ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει σε τεχνικο death την τελευταια δεκαετια.Τεραστιας διαρκειας κομματια που αποζητας και αλλο με συνθεσεις που ειναι το λιγοτερο καταπληκτικες.Το τριο (χωρις ντραμμερ,σεσσιονας μαλλον) απο το Σικαγο παιζει σαν 6αδα τουλαχιστον.Θα αρεσει σε ανθρωπους που ακουνε προγκ death,σαν Disturbed που ακουσανε Atheist και Death εποχης Sound Of Perseverance (ελπιζω να μην αποπροσανατολισω κανεναν με αυτο το εγχειρημα περιγραφης).Οπως και να χει,επιβαλλεται ακροαση απο οποιον σεβεται την Μουσικη.ΚΟΡΥΦΑΙΟ