Δίσκο ή δίσκους που λιώνουμε αυτό το καιρό

…από δω και πέρα παίζουν μόνο Queensryche, DeGarmo περιόδου:):!:

[B]Catharsis - Samsara[/B]

[B]Catharsis - Passion[/B]

Μόνο Catharsis παιδιά :!:
Και αρχίζω να προτιμώ Samsara από Passion… :-k

Death Grips ? The Money Store & No Love Deep Web

αργησα λιγο να ασχοληθω μαζι τους αλλα τους τελευταιους μηνες το συγκεκριμενο αλμπουμ δεν εχει σταματησει να παιζει.

Fugazi - In On The Kill Taker

[SPOILER][/SPOILER]

The Men - Open Your Heart

[SPOILER][/SPOILER]

Ty Segall & White Fence - Hair

[SPOILER][/SPOILER]

Για κάποιο περίεργο λόγο με τους Enslaved είχα μείνει στο (τόσο τρομερό και τόσο παραγνωρισμένο) ‘‘Frost’’. Και έτσι βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση τις τελευταίες εβδομάδες να παθαίνω απανωτά σοκ με αυτήν εδώ τη δισκάρα:

Τι κάνουν εδώ οι τυπάδες, ρε; 8O Death metal riffing, progressive τεχνοτροπία, στο πρώτο τραγούδι είναι λες και ακούω το ‘‘Γιάννη μου το μαντήλι σου’’ όταν μπαίνουν τα φωνητικά, το ‘‘Entrance-escape’’ σβήνει τα πάντα, thrash metal riff-άρες συχνά πυκνά, ωραία αίσθηση της μελωδίας, κορυφαίο drumming και παραγωγάρα. Γενικά τι ΔΙΣΚΑΡΟΣ, με όλη τη σημασία της λέξης. Αν είναι και τα επόμενα έτσι τότε τι να πω.

Επίσης:

[B]Amenra ‘‘Mass III’’[/B]

Μετά το σοκ του ‘‘Mass V’’ δεν μπορούσα να μην τους ψάξω. Το ντεμπούτο δε με τρέλανε, αλλά αυτό είναι μόλις ένα σκαλάκι κάτω από το ‘‘Mass V’’. Φοβερό album, μπάντα που σε συνεπαίρνει.

Παρτα με την σειρα τα Enslaved.
Και πριν το Frost δηλαδη.
Απιστευτα ποιοτικη μπαντα.

Καλά, εννοείται, ‘‘Vikingligr veldi’’ και ‘‘Eld’’ δισκάρες και τα δύο, αν και το δεύτερο ψιλοθαμμένο το βλέπω από πολλούς… Προσωπικά μόνο το ‘‘Blodhemn’’ με ξένισε λίγο, πολύ black πλαστικούρα, έβαλε και το χεράκι του ο Tagtren με τα Abyss, και το αποτέλεσμα αρκετά κατώτερο από τις προηγούμενες δισκάρες.

…κάμποσα σιντία των Rotting Christ:):!:

Πριν λιγο καιρο ελιωνα την δισκογραφια των Helloween και επανεκτιμησα καποια πραγματα… Μεγαλη μπαντα, ειχα αδικησει μεσα μου την Deris-era…

[B]Spirit - Twelve Reams of Dr. Sardonicus[/B]

Ξεθάφτηκε χτες πριν τον ύπνο και παίζει όλη μέρα. Μεγάλος Randy California.
Μάλλον το αγαπημένο μου άλμπουμ της ψυχεδελικής αυτής μπάντας (αν και δεν πηγε πολύ καλά στα charts αρχικά), όλο το άλμπουμ ένα highlight!

Ενδεικτικά.
[B]Prelude/Nothin΄ to Hide[/B]

[B]Mr. Skin[/B]

[B]When I Touch You[/B]

[I]Alright
I’ll die
Just watch me die
See how I die
[/I]

…το πσκ θά’ναι γεμάτο από Rotting Christ, Suicidal Angel, Asphyx, και My Dying Bride:):!:

Ολη την εβδομαδα λιωνω τις 3 δισκαρες των Enforcer και κανω προθερμανση για την συναυλια. Θα γινει χαμος λεμε.

Καθε μερα,ολη μερα.

Krisiun - Ageless Venomous:):!:

[CENTER]

[I][FONT=“Trebuchet MS”][SIZE=“3”]Eternal Champion, doomed to fight forever! FOREVER![/SIZE][/FONT][/I][/CENTER]

Ενοψει της συναυλιας εχω αρχισει εκτενες λιωσιμο της δισκογραφιας των Gamma Ray. Μια απο τις αγαπημενες μου μπαντες. Τι δισκαρες εχουν βγαλει ρε γαμωτο…

Αρχίζω και ανησυχώ…

Την τελευταία βδομάδα:
[B]Cult Of Luna[/B] - Vertikal
[B]Suma [/B]- Suma
[B]Suma [/B]- Let The Churches Burn
[B]Suma [/B]- Ashes
[B]Ufomammut [/B]- Snailking
[B]Ufomammut [/B]- Eve
[B]Bongripper [/B]- Satan Worshipping Doom

Και πρέπει να πάρει σειρά και το νέο Terra Tenebrosa.

Θέλω να πάρω για κατοικίδιο έναν τράγο.

Disrupt - Unrest
From Ashes Rise - Nightmares
Ripcord - The Damage Is Done
Heresy - 20 Reasons to End it All
lntensity - Bought and Sold