Ένα σημαντικό μέρος του σλάτζ των 00s μαζεμένο σε ένα ποστ. Εύγε.
…ξεκίνησε η εβδομάδα Helloween-Gammaray:):!:
Αν ήταν έλληνες, θα ήταν οι Honeydive. Τόσο γαμάτοι.
Εξαιρετικός hard rock δίσκος εν έτει 1983, με πανέμορφες μελωδίες και φωνητικά.
Στοιχεία από Jethro Tull, Wishbone Ash, καταπληκτικά όλα τα κομμάτια, πιασάρικα και ένα φοβερό συναίσθημα σε όλο τον δίσκο.
Τελειότητα ρε γαμώτο, κάλλιο αργά παρά ποτέ να ανακαλύπτεις τέτοιους δίσκους.
Rotting Christ - Κατά Τον Δαίμονα Εαυτού:):!:
Nachtmystium - Silencing Machine
Το είχα αφήσει στην άκρη όταν βγήκε μιας και δεν ημουν in the mood. το άκουσα αυτές τις μέρες για πρώτη φορά και τώρα δεν ξεκολλάει από το player. Πόσο κοντά είναι στις πρώτες κυκλοφορίες τους; Ρωτάω γιατί από αυτούς μόνο τα 2 προηγούμενα έχω ακούσει και μου άρεσαν αρκετά. Από τα πρώτα τίποτα.
Sabbat discography + Hell - Human Remains:):!:
τωρα το ειδα αυτο το ποστ,προσυπογραφω! Μεγαλο και τρανο αλμπουμ!!
που θα το βρούμε να το ακούσουμε?
Γιατί για να αγοράσουμε το βινύλιο λίγο δύσκολο στις τιμές που το βρήκα…
Τι δισκάρα ρε γαμώτο, ένα κι ένα. Μπάσιμο με το τεράστιο Everyone’s A Star, και με κεκτημένη ταχύτητα χώνεται στο υπερπιασάρικο χουφτωστοτογκομενακι 10000 Lovers. Στον ήχο As Far As The Eye Can See ζωγραφίζεται ένας 80’s feel-good city life καμβάς. Στο μεταξύ αφήνεται λίγος χώρος στην μπάντα να επιδείξει τις(μεγάλες) δυνατότητες της στα instrumentals που ακολουθούν(με το όμορφο Child’s Play να μεσολαβεί ανάμεσα), τόσο σε γρήγορους όσο και σε αργούς ρυθμούς, με classically-inspired πινελιές.
Μετά το “διάλειμμα” ξύπνημα στο μάτι του κυκλώνα TNT με τον 80’s ύμνο Listen to Your Heart. Desperate Night απ’ όπου και να το πιάσεις ξερνάει επική γαμιοσύνη. Στην εισαγωγάρα που στέλνει το κεφάλι απ’ ευθείας σε γκρούβυ κούνημα, στο μελαγχολικό τραγούδισμα του Harnell στα κουπλέ με τις ψηλές να φεύγουν αβέρτα στο ρεφρέν και στο μικρό, αλλά γαμάτο και άψογο στο να δίνει λίγες ανάσες στον ακροατή σόλο του Le Tekro. Ακολουθεί η μπαλαντάρα Northern Lights με τον Tony να δίνει για ακόμη μια φορά ρέστα(και δεν τελείωσε ακόμα…) και bluesy σολάρα, ένα μικρό ιντερλούδιο, και κλείσιμο… Με το ΑΠΟΛΥΤΟ speed metal κομμάτι, το ομώνυμο, που απορώ κι αν έχει δοκιμάσει ο Harnell, ή οποιοσδήποτε άλλος να τραγουδήσει λάιβ. Ο ορισμός της τσιρίδας, θα έλεγε κανείς ότι κράταγε δυνάμεις σε όλο τον δίσκο(!) για να δώσει την πιο ακραία ερμηνεία της καριέρας του στο τέλος.
…πολύ Moonspell και Sepultura αυτό το πσκδ:):!:
Δηλωνω αιχμαλωτος.
Συγκινησις!
…όντως…θα λίωσει αυτές τις μέρες:):!:
Σε είχα ακούσει πρόπερσι live, πριν βγουν οι Anathema, στο Fuzz. Μου άρεσες πολύ. Με έκανες να σκεφτώ «Ποιοι Anathema τώρα; Αφήστε τα παιδιά να παίξουν!», ενώ δεν είχα δει ποτέ Anathema live και ήταν όνειρο ζωής. Σε ερωτεύτηκα με την πρώτη αυτιά. Για έναν ανεξήγητο λόγο, ο έρωτας ξεχάστηκε σύντομα και δεν σε έψαξα αργότερα. Ήμουν απαράδεκτος, σου ζητώ συγγνώμη. Σε ξέθαψα πριν από λίγες ημέρες, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο.
[CENTER][I]Let down with all the virtues of the majority…[/I][/CENTER]
Η τρίχα κάγκελο από την πρώτη στιγμή. Μια δεύτερη γνωριμία που άλλαξε τόσα πολλά το τελευταίο διάστημα. Πλέον είσαι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Διαρκείς λίγο πανάθεμά σε, αλλά εγώ δεν σε βαριέμαι ποτέ και περνούν πολλές ώρες μέχρι να αποφασίσω πως είναι καιρός να ακούσω κάτι άλλο, που φυσικά θα είναι κατώτερο.
Σε ευχαριστώ.
[SPOILER]
[CENTER]gravitysays_i - The Figures of enormous grey and the patterns of Fraud[/CENTER]
[SPOILER]Ας μου επιβεβαιώσει κάποιος πως μέλος του φόρουμ είναι μέλος του συγκροτήματος.[/SPOILER][/SPOILER]
οχι. συνωνυμία απλά.
Μεγάλος δίσκος.