…τα νέα Ghost BC + Cathedral:):!:
Φόλα κασκέηντιαν είμαστε.
Ωραίοι ε :!: Καφροπαραγωγή κιόλας
Ωραίος ο RedRum, ήδη το ραφτό τους κοσμεί το φούτερ μου.
Κατά τ’ άλλα πάλι καλά που ChrisP και Angmar μου είπαν να ακούσω την παρακάτω δισκάρα:
Εξαιρετικότατο μέχρι αηδίας.
Επίσης σε βινύλιο:
Εδώ τα λόγια περιττεύουν. Μιλάμε για ΜΕΓΑΛΟ έπος.
Πόσο ξενέρωσα που δεν έχω πικαπ να αγόραζα αυτον τον δίσκο… μεγαλεία
[B]Hardcore Superstar - C’mon Take On Me[/B]
Παραδόξως αποτελούν μια από τις αγαπημένες μου μπάντες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αλλά όλα αυτά τα στοιχεία που έχουν μαζί με τη φωνάρα του Jocke είναι τρομερός συνδυασμός για μένα. Στα του δίσκου λοιπόν, μετά το εξαιρετικο Split Your Lip γυρίσανε σε ελαφρά πιο αργές φόρμες, με λίγα πιο πολλά ακουστικά μέρη κλπ. Κάτι όχι απαραίτητα κακό, αλλά εγώ τους προτιμώ πιο δυναμικούς. Τέλος πάντων, ο δίσκος κυλά ωραία παρότι στην αρχή δε μου είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι συνθέσεις είναι καλές, αν και θεωρώ πως χωλαίνουν λίγο σε κάποια κουπλέ. Όμως το μεγάλο όπλο της μπάντας ακόμα είναι εδώ, και δεν είναι άλλο από τα ρεφραίν. Έχουν τεράστιο ταλέντο σε αυτό. Εν τέλει πιστεύω πως βγάλανε άλλον έναν αξιοπρεπέστατο δίσκο στον οποίο βρήκα αρκετά κομμάτια που θα μου κρατήσουν συντροφιά.
Ενδεικτικά:
[B][U]Because of you[/U][/B]
Λοιπόν, αν σε τράβηξε και σένα η συνεχής παρουσία της lead κιθάρας, πέραν του split που βγάλανε οι ίδιοι φέτος με DODSENGEL, θα σου πρότεινα να ακούσεις και το νέο VON.
Εγω δεν εχω καταλαβει ακομα ποιοι ειναι αυτοι οι Von απ ολους. Οι Von Goat, Von Venien, Von Von ή Von Music Group :?:
Προσπάθησα να ακούσω το Death and the black work αλλά δεν πάλεψα,με κούρασε.Πολύ μπερδεμένο ρε γαμώτο.Βρήκα το Apocalypse Sun σε σιντί με 6.8? κ μάλλον θα το πάρω να του δώσω μια ευκαιρία…
υ-ΒΟΝ’ Μαλτέζου
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
Την αποψη μου τη ξερεις, αμα το κυκλοφορουσαν υπο αλλο ονομα θα το ακουγα και πιθανως να μ αρεσε κιολας. Αλλα περαν του πως πηγαν να περασουν το ‘reunion’ μεχρι τωρα, δεν εχουν ουτε ενα αυθεντικο μελος.
Εγώ πάλι το βρίσκω τόσο διασκεδαστικό το όλο στόρι που γουστάρω ακόμα παραπάνω.
Περιμένω άπειρη πόζα από Venien στο λάηβ, ελπίζω να μην με απογοητεύσει.
Newsted - metal
Η μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς, 4 κομμάτια δυναμίτες και ένας Newsted που φαίνεται να ξεσπάει. Αν ήμουν ο Hetfield και άκουγα αυτά τα κομμάτια θα ένιωθα πολύ μαλάκας. Παίζει στο repeat.
Thx, θα τσεκάρω.
…πολύ Entombed, αλλά έτσι ομόρφυνε ένα ακόμα κουραστικό σκ:):!:
Khanate “Khanate”
Αυτό το “Skin coat” παίζει να είναι και από τα πιο τρομαχτικά τραγούδια όλων των εποχών. Ιδίως στο δεύτερο μισό που κάνει αυτό το “σσσς σσσς” σου παγώνει το αίμα.
Γενικά πιο σαπίλα δεν πάει.
The Sewergrooves-Trouble Station
Marvel-Warhawks Of War
Ancestors - In Dreams And Time.
Βαριόμουνα να ψάξω τις “Καλύτερες κυκλοφορίες του 2012” και το έβαλα εδώ για να πω απλά πως δηλώνω συγκλονισμένος από αυτό εδώ το έπος.
Αν ήταν καθαρό Doom θα το βαριόμουνα του θανατά
Αν είχε μόνο stoner ριφ θα έχανε την ασήκωτη ατμόσφαιρά του
Αν είχε μόνο μελωδίες θα ήταν ένας ακόμη Post Rock δίσκος
Αν τα φωνητικά του δεν είχαν τα hardcore ξεσπάσματα του δεν θα ένοιωθες αυτόν θυμό που σου βγάζει.
Τα έχει όλα όμως με μία τέλεια ισορροπία και σε καθηλώνει από την πρώτη μέχρι την τελευταία νότα. Μνημείο απλά.
p.s. Το άκυρο εξώφυλλο κάνω πως δεν το βλέπω =Ρ
Όπως τα λες είναι Leper. Αρρωστημένο album για γερά στομάχια.
Είναι από τους δίσκους που δεν τους λιώνεις, σε λιώνουν…
Πωω, μπράβο που μου το θύμισες αυτό, πρέπει να το ξανακούσω. Δυνατή κυκλοφορία, ωραία τα είπες.
Εμένα πάντως το εξώφυλλο μού αρέσει πολύ. Btw, έχει δικό του θρεντ [I]εδώ[/I].
On-topic:
Μπράβο ρε χοπέτο ! Ωραία αλμπουμάκια.
Αν και δεν περίμενα να μου προτείνεις δίσκο του Dave [SIZE=“4”]Mason[/SIZE]…;p