…πολύ Sentenced αυτό το πσκ:):!:
dark nightmare-the human liberty…invaders-hawks of war-bloodland απαιχτος συνδυασμος 8)
Ταίριαζε λόγο φθινοπώρου, κι αφού έχει και φωνητικά μου άρεσε.
Hellhound-Ice Age
Αμερικανικη power/thrash(Speed??) μπαντα των 80ς που δεν καταφερε να κυκλοφορησει τπτ παραπανω απο ντεμος στην εποχη του και ετσι να χαθει στην ληθη.Στην συγκεκριμενη συλλογη βρισκεις βρισκεις τα απαντα τους,με ηχο(barely produced) και μερακι της εποχης.Τα πρωτα 6 κομματια που ανηκουν στο ντεμο τους,το Submit or Die,πραγματικα θεριζουν.Σκεφτειτε μονο οτι το ντεμο αυτο κυκλοφορησε το 1985,ενω παραμονη Πρωτοχρονιας του 1984 ανοιγανε (μονο και μονο γιατι δανεισανε το νραμ κιτ τους στον Lombardo) για τους Slayer.Λογικο μου ακουγεται να θρασισουν επικυνδυνα ακομα και αν δεν το ειχαν σκοπο μεχρι τοτε.Στο συγκεκριμενο ντεμο τα φωνητικα αναλαμβανει ο Mike Walish που εχει την κλασσικη γρεζα φωνη που ειναι απολυτα ταιριαστη με αυτον τον power/thrash ηχο.Να προτεινω το ορχηστρικο The Usurper ως καλυτερο του ντεμο αν θελει καποιος να ερθει σε πρωτη επαφη με την μπαντα.Τα επομενα 4 ανηκουν στο δευτερο ντεμο τους,From the Ruins of Yesterday.Εδω ο ηχος ειναι ελαφρα πιο καθαρος/γυαλισμενος και ο ηχος τους πιο ωριμος.Μεγαλυτερες συνθεσεις,περισσοτερα σολος και πιο τεχνικοι.Το ομωνυμο του ντεμο με τις ριφαρες του παταει με ανεση αρχαια Thrash πτωματα και συχρονα κατσκευασματα και σκαρφαλωνει υψηλα στην εκτιμηση μου.Το 90% της μουσικη ειναι γραμμενο απο τον Robert Kolowitz ενω οι περισσοτεροι στιχοι απο τον Rich Pelletier.Η συνεχεια του Kolowitz με τους αδερφους Pelletier γινεται με τους Rapid Fire απο τους οποιους δεν εχω ακουσει νοτα
Ωραία ακούγονται όλα αυτά αλλά ειλικρινά δεν έχω δει χειρότερο λογότυπο μπάντας στη ζωή μου.
[B]Bad Religion[/B] - True North
[B]Bambix[/B] - Club Matuchek
[B]Ignite[/B] - Our Darkest Days
[B]Lagwagon[/B] - Trashed
[B]Millencolin[/B] - Kingwood
[B]Rise Against[/B] - The Sufferer And The Witness
Βγάζω το skate απ’τη ντουλάπα :!:
Τέλειος, μπράβο για όλα! Αγάπες μεγάλες όλα σχεδόν
Ρε έχω πάθει ταράκουλο με το Kingwood των Millencolin.
Είχα μείνει μέχρι το Pennybridge Pioneers.
Νομίζω πατάνε κάτω τους δάσκαλους Lagwagon…!
Δεν ξέρω αν το’ χεις κάνει ήδη αλλά τσέκαρε και το Life On A Plate από Millencolin, που είναι σίγουρα το αγαπημένο μου ([B]http://www.youtube.com/watch?v=Wvg5rlMbjJc[/B])
και definitely Resolve από Lagwagon (αν και το Trashed είναι καλύτερο)
Life On A Plate εννοείται. ΔΙΣΚΑΡΑ.
Από Lagwagon μόνο την τριάδα Duh-Trashed-Hoss.
To Resolve θα μπεί στη λίστα μιας και είμαι στη φάση τώρα.
…δισκάρα, που έχω καιρό νακούσω…θα διωρθωθεί αυτό…στανταρουήτα:):!:
Αυριο θα ειμαι Λυκαβηττο για Scorpions οποτε οπως το εχω συνηθεια τις τελευταιες 2 εβδομαδες λιωνω συνεχως τις δισκαρες της πρωτης μπαντας της οποιας εγινα οπαδος στην ζωη μου και με εβαλε σε αυτη τη μουσικη. Αιωνιο respect…:bow2:
Carcass - Surgical Stell
:):!:
Ολο το Π/Σ/Κ λιωνω τα 2 πρωτα απο Iron Maiden οπως και επιλεγμενα τραγουδια απο την προσωπικη καριερα του Paul Di’Anno μιας και εχουμε την συναυλια αυριο.
Και τι δεν θα εδινα να ζουσα τοτε και να παρακολουθω τους Iron Maiden στα πρωτα τους βηματα.
Ulver “Themes from William Blake’s The marriage of heaven and hell”
Νομίζω ότι αυτός ο δίσκος αρκεί για το υπόλοιπο της ζωής μου.
Atlantean Kodex…για νά’μαστε έτοιμοι στο live:):!:
Πρώτη επαφή μόλις τώρα με το δίσκο. AOR-o-prog Προβλέπεται να γίνονται η νέα μεγάλη μου αγάπη. Μουντσάηλντ να σ’ έχει ο θεός καλά ρε!!!
Lynch Mob - Sound Mountain Sessions (2012)
Testament - The Ritual [1992]+ Souls of Black [1990]
Black Label Society - 1919 Eternal [2002]
Ότι πιο ενδιαφέρον άκουσα μετά από Death Grips.