[B]Deadsoul Tribe[/B] - The January Tree
πρωτη φορα εκατσα σοβαρα να ακουσω dream theater…
και το καψιμο συνεχιζεται…
Τώρα είμαι στη φάση που κυκλοφορώ με το booklet αγκαλιά και μαθαίνω τους στίχους απ’έξω. Όψιμος γεροντοέρωτας.
The Secret - Agnus Dei
Ανακάλυψα ότι το δεύτερο μισό του άλμπουμ είναι φανερά καλύτερο από το πρώτο μισό, και τελικά με (ξανα)κέρδισε.
Μπράβο αγόρι μου . Λιώσε με θεατερ να την ακούσεις όμορφα !
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
…εεε αυτήν την εβδομάδα, Fates Warning από No Exit και δώθε, γιατί απ’τα τρία πρώτα, ψιλοχλωμό να παίζουν:):!:
3 μέρες νοσοκομείο για επέμβαση ρουτίνας και βόλτες στους διαδρόμους με ipod στα αυτιά και φυσικα…
carcass necroticism
κάτι να ταιριάζει. 8)
Blue Oyster Cult - Imaginos Cult
:):!:
Την τελευταία βδομάδα τουλάχιστον:
Ειδικά με το πρώτο έχει γίνει χαμός.
Στο δεύτερο ο Deris ΛΑΜΠΕΙ. Δισκάρα. :thumbup:
edit το τρίτο εννοώ.
τραγουδαει ο Deris στο τελευταιο Fates;
Δε φαινόταν η φωτό Το Pink Cream εννοώ προφανώς
σου το ειπα για το πρωτο. [B]μετανοειτε χριστιανοι[/B]:!:
:):!:
Bolzer - Aura
[B]Survivor - Vital Signs[/B]
Αν και τα λόγια είναι περιττά μια και πρόκειται για AOR μνημείο, ας πούμε 2 κουβέντες. Πρώτος δίσκος των Survivor με τον μεγάλο Jimi Jamison στα φωνητικά, και κατά τη γνώμη μου ο καλύτερός τους. Οι Sullivan/Peterik βρίσκονται σε τρομερή φόρμα και γράφουν 9 καταπληκτικά, τσαχπίνικα και ανάλαφρα απλά κομμάτια με catchy στίχους και μελωδίες (με την καλή έννοια), ανυπέρβλητες γέφυρες και cheesy ρεφρέν που ακούγονται το ίδιο ευχάριστα όλες τις ώρες της μέρας. Ο Jamison απ’ την άλλη, προσφέρει state of the art ερμηνείες με τη στιβαρή φωνή του που γίνεται πολύ αισθαντική εκεί που πρέπει, και σκαρώνει κολλητικές φωνητικές γραμμές που μου θυμίζουν αρκετά Coverdale και Joe Lynn Turner (άλλωστε είναι σχετικά κοντά σε χροιές). Προτείνεται ανεπιφύλακτα όχι στους fans του είδους (αυτοί το 'χουν ήδη λιώσει) αλλά σε όσους έχουν ξεπεράσει το κλισέ και δε θεωρούν το AOR ντροπή της rock.
Δειγματάκι και προσωπικό top 3:
[B]“High On You”[/B]
[B]“Broken Promises”[/B]
[B]“I See You In Everyone”[/B]
Λογω της επικειμενης αυριανης συναυλιας τον τελευταιο μηνα ξαναλιωνω συνεχως την δισκογραφια των Fates Warning. Συναισθημα και μουσικη για ολες τις αισθησεις και το μυαλο. Μετραω ωρες πλεον…
Savatage - Streets narrated version
Όχι πως δεν ήταν δισκάρα αλλά με αυτή η έκδοση με ολόκληρη την διήγηση της ιστορίας να παρεμβάλλεται ανάμεσα στα κομμάτια έχει πάει το άλμπουμ στον θεο. 3 μέρες μόνο αυτό ακούω, τίποτα δεν μπορεί να το διαδεχτεί προς το παρόν.
Αυτό μάλλον είναι το τελευταίο ενός ολόκληρου είδους (αν και θα ξανακούσω όταν βγάλει 4ο ο Angerfist).
Πρέπει να ήταν κάπου στο 2008 νομίζω που τα γούσταρα αυτά. Διαφορετική κουλτούρα, διαφορετική ζωή. Δυστυχώς δεν υπάρχει εξέλιξη στον ήχο, και το πιο πρόσφατο φετινό που άκουσα ήταν οι πρωτομάστορες απ’την Ολλανδία:
[SPOILER][/SPOILER]