Δίσκο ή δίσκους που λιώνουμε αυτό το καιρό

Θεέ μου έχω τόσο ελεύθερο χρόνο που κάθομαι και συζητάω σε φόρουμ για τους Αις Ντέρθ.

[B][SIZE=4]I’M GONNA MAKE YOU SHINE ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ[/SIZE][/B]

…μετά από μια μικρή παύση…θα ξαναλιώσει το

:):!:

Και εγω το Avatarium ακουω συνεχεια τον τελευταιο καιρο. Και με καθε ακροαση το αγαπας και λιγο περισσοτερο.

C-C-C-C-C-C-ΚΟΟΟΟΟΟΟΛΛΗΜΑ

^ Το self released που είχαν βγάλει πριν απ’ αυτό (Volume One ο τίτλος αν θυμάμαι καλά) ήταν ακόμα καλύτερο πάντως.

Κατά τ’ άλλα μόνο

Δεν το 'χω ακούσει αυτό που λες αλλά τρομάζω στην ιδέα να είναι έστω και ισάξιο.

Ρε είναι καλύτερο σου λέω.
Και με σκατά παραγωγή - όπως πρέπει δηλαδή. :razz:

Συνεχόμενα στο πικάπ και με μανία μέχρι να χαλάσει το βινύλιο και να σταματήσει να παίζει :stuck_out_tongue:

Η τελειότητα υπό τη μορφή ηχητικών κυμάτων. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ 'ΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΖΩΗ.

Paramæcium-Exhumed of the Earth

Τα τελευταια βραδια κλεινω τις μουσικες μου ακροασεις με ενα doom/death διαμαντακι απο το παρελθον.Ισαξιο(αντε,ενα σκαλι παρακατω) των My Dying Bride,και μιλαμε για μια εποχη που κυκλοφορησαν το Turn Loose the Swans.Λατρεια!

Άργησα να το εκτιμήσω αλλά είναι πανέμορφο.

έτσι μπραβο. κερδίσαμε έναν. πάμε και οι υπόλοιποι σιγά σιγά.

*soundtrack για τα περισσότερα βράδια του 13
**δες και το βίντεο να σου φύγει η μαγκιά

Καταπληκτικο αλμπουμ, και λαιβ ο Νικολας απλα μαγευτικος ακομα.

[B]La femme - Psycho Tropical Berlin[/B]
psych-punk-surfδενξέρωκαιούτεμενοιάζειτιροκ
Τα γαλλικά μου <3

…αυτούς αρχίζω να λιώνω κιεγώ…απ’το youtube:):!:

Δεν ξερω αν ισχυει ουτε αν το ηξερες ή οχι, αλλα ηταν να παιξουν Αθηνα 1/3.

I didn’t sir, καλή φάση θα τανε όμως :stuck_out_tongue:

Α, νταξ, κουλ. Eγω περιμενα τα κλασικα γαμωσταυριδια του μουσικοφιλου που χανει λαηβ μεσα απο τα χερια του. :stuck_out_tongue:

Το χω πάρει απόφαση (άσχετο αν εσωτερικεύω την κατάθλιψή μου) ότι έχω χάσει και θα χάσω πολλά λάιβ ακόμα, θυσία για σχολή (κυρίως…). Στηρίζουμε όσο μπορούμε τουλάχιστον τα τοπικά, έχω περάσει καταπληκτικά σε ημιδιάσημα γκρουπ με είσοδο το πολύ πεντάευρω.

Πολλες φορες εκει ειναι τα καλυτερα.

Κι ακομη περισσοτερο οταν μιλαμε αντι για ημιδιασημα για εντελως ασημα και αντι για υποτυπωδες αντιτιμο για μηδαμινο. :wink: