Δίσκο ή δίσκους που λιώνουμε αυτό το καιρό

Hanoi Rocks ρε μουνιά!!!

Γαμάνε όλη τη σκηνή του LA ΓΙΑ Π-Λ-Α-Κ-Α!

Mass IIII. Ειμαι λιγο βοας, επειδη το μεγαλειο του δεν το ειχα προσεξει ποτε πραγματικα. Μου αρεσανε και πρωτυτερα δηλαδη, αλλα.

Atlantean Kodex - The golden brough

αρρώστια :wacko:

Ναι αλλά η ανυπερβλητότητα (δεν υπάρχει καν τέτοια λέξη αλλά κλάιν) του ΙΙΙ δεν υπάρχει πουθενά.

Οι Windir ηταν αψογοι στο ειδος τους.Διαλυθηκαν εξαιτιας του θανατου του πιο βασικου μελους τους.Καλα κανανε.Καποια μελη τους δημιουργησαν τους Vreid.Ολα τα μελωδικα σημεια που χαρακτηριαζαν τους Wndir μεταφερθηκαν και στους Vreid.Ολοκληρωμενες συνθεσεις,μεστο black metal χωρις τυμπανοκρουσιες και υπερβολες και ενα αισθημα rock’n’roll (πιο πολυ στη διαθεση,οχι σαν μουσικη επιρροη).Δεν σε κουραζει,με ωραια κοψιματα και αλλαγες ενω οι επιπροσθετοι καλλιτεχνες χαριζουν ενδιαφεροντα σημεια παιζοντας βιολια,σελο,πιανο.Μεχρι και ο Grutle των Enslaved κανει καποια φωνητικα.Αξιο αναφορας,το οτι ολη η μουσικη(οπως και η παραγωγη)ειναι γραμμενη απο τον μπασιστα.Οι στιχοι ειναι παρμενοι απο την ποιητικη συλλογη (Dikt Fra Krigstiden) του Νορβηγου ποιητη Gunnar Reiss-Anderssen ο οποιος πηρε μερος στην Νορβηγικη Αντισταση του 2ου Παγκοσμιου (θεμα που συνεχισαν οι Vreid και στον επομενο δισκο) πολεμου και γενικοτερα υπαρχει μια φιλοπατρικη-φιλονορβηγικη αισθητικη(οι στιχοι στα νορβηγικα,εξωφυλλο με την Νορβηγικη σημαια,φωτογραφιες στο εσωφυλλο με τα μελη να εχουν ραμμενους Νορβηγικους θυρεους στα ρουχα τους.Τραγουδαρες σαν τα ''Under Isen,I Krieg,ή το κιθαριστικο Dei Daude Steig Av Grav ΠΡΕΠΕΙ να ακουστουν!

Omnium Gatherum-New World Shadows

μιλαμε εχω παθει μεγαλη ζημια…ειχα πολυ καιρο να ακουσω τοσο φοβερο δισκο.αυτη η φινλανδια ευλογημενη χωρα ρε γαμωτο

Power of the Night
Gutter Ballet

τρελο λιωσιμο… 24 ωρες το 24ωρο…

I talk to planets babyyyyy

The Danse Society - Seduction, 1982

80’ίλα όσο δεν πάει, απίστευτο. Λιώσιμο λέμε.

[B]Cults[/B] - Cults

θα μπορούσα να κάνω την ίδια ανάρτηση όλο το καλοκαίρι.
ο ποπ δίσκος της χρονιάς, και σίγουρα και του καλοκαιριού…

[U]http://www.youtube.com/watch?v=9i1MXHGB8g0[/U]

Τον τελευταιο καιρο λιωνω δισκογραφια απο Judas Priest…

[B][SIZE=“3”]METAL MELTDOWN ΡΕΕΕΕ…[/SIZE][/B]:metal:

Και γενικά μόνο pixies εδώ και μέρες.

Mantic Ritual - Executioner

Παρα πουλ καλο αλμπουμ απο τα καινουρια thrash!!

Τώρα με την εξεταστική μου αρέσουν πολύ αυτά τα 2 δισκάκια, τα οποία δεν τα έχω πετύχει πουθενά εδώ μέσα και είναι κρίμα:

[B]Beefcake '‘Coincidentia oppositorum’'
Beefcake ‘‘Drei’’[/B]

Δεν είμαι (σχεδόν καθόλου) χωμένος σε αυτό το είδος μουσικής, οπότε δεν ξέρω πώς ακριβώς λέγεται αυτό. Drum ‘n’ bass, breakcore, ambient; Κάτι τέτοια τέλοσπαντων. Οι ρυθμοί αλλάζουν, υπάρχουν στιγμές που μπορούν να ακουστούν σε party, και στιγμές όπου χαλαρώνεις σε στυλ υπνωτισμού. Οι τύποι το 'χουν πάρα πολύ, ποικιλία υπάρχει μπόλικη και δε βαριέσαι καθόλου. Αντίθετα, και τα 2 C.D. ακούγονται αρκετές φορές, θα γουστάρει κάποιος.

Πέρα από αυτό τίμησα και τους ψιλο- ξεχασμένους [B]Coalesce[/B] με το [B]’‘0:12 Revolution in just listening’’[/B]. Δυνατό δισκάκι, κερδίζει μία θέση κάτω από τα Burnt by the Sun και Converge.

2 είναι που παίζουν κάπως πιο συχνά τις τελευταίες μέρες.

[B]Portrait - Crimen Laesae Majestatis Divinae[/B]

Που αν δεν θύμιζε τόοοσο πολύ King Diamond και Mercyful Fate θα μου είχε αρέσει πολύ περισσότερο. Αλλά ακόμα δεν έχει πάρει τόσες πολλές ακροάσεις. Όπως και να έχει είναι τεράστιο κόλλημα προς το παρόν και παίζει συχνά και μάλλον θα εξακολουθήσει να παίζει συχνά.

[B]Hell - Human Remains[/B]

Εδώ και αν έχω κολλήσει. Γαμάτο και φρέσκο heavy metal με δική του ταυτότητα παρότι μπορείς εύκολα να ξεχωρίσεις τις επιρροές τόσο στην μουσική όσο και στα φωνητικά. Αλλά οι Hell δεν αντιγράφουν ούτε κατα διάνοια. Δύσκολα θα μείνει έξω από τα καλύτερα της χρονιάς αυτό. Ο τραγουδιστής σπέρνει τον όλεθρο.

Τις επόμενες μέρες πάντως θα πάρει την μερίδα του λέοντος το καινούργιο Morbid Angel

Gojira - Terra Incognita
Γιατί είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Πολύ τεχνικός και πολύ δυνατός δίσκος.

Αυτό των Hell, τρώει τρελό λιώσιμο:):!:

ΝΟΤ :!:

To album των/του Arfsynd - παρακλαδι των Orcivus που εχει αναφερθει αρκετες φορες. Ενω ‘‘αντικειμενικα’’ δε φαινεται να ειναι κατι το ιδιαιτερο - τυπικο Σουηδικο Ορθοδοξο και καλα - οσο περνα ο καιρος το εκτιμω ολο και περισσοτερο. Τρομερη ατμοσφαιρα (ειδικα στα mid paced σημεια) και ριφφαρες απ την αρχη μεχρι το τελος. Δεν ειναι ο δισκος που θα σου πεταξει το κολλητικο ριφφ με τη μια (εχει πολλα σημεια που δεν ειναι καθολου catchy αλλα κερδιζουν σε feeling) κι ενω γουσταρα full απο την αρχη που το ακουσα, χθες το βραδυ ετσι οπως περπαταγα καταλαβα οτι τοσο καιρο δεν εχει βγει απ τα μηναια playlist. Αυτο θα το ηθελα πολυ σε βινυλιο, αλλα δεν πρεπει να εχει βγει και κριμα γιατι εχει τρελη εξωφυλλαρα.

για καποιο περιεργο λογο ξεθαψα χθες το[B] GOTHIC[/B](τι ποιανων?)
και απο χθες παιζει ολη την ωρα.ενταξει μνημειο στον ηχο.

εχω τη μιζερια με το διαβασμα υπαρχει καλυτερο σαουντρακ απο [I]slowly passing timeless horrors[/I]? ? ?