Δίσκο ή δίσκους που λιώνουμε αυτό το καιρό

υπερβολικός θα ήσουν αν υποστήριζες το αντίθετο

δηλαδη οτι το το πρωτο μισο του δισκου ειναι απο τις καλυτερες στιγμες της μουσικης αυτης γενικα ?

λολ, όχι :stuck_out_tongue:

χαχαχαχ :lol:

αυτον τον καιρο τρωει λιωσιμο :

[B]γ@@@@@@@@@@@@@@@@μησε τα, δισκαρα![/B]

:thumbup::thumbup::thumbup:

Ακου και το [B]Flat Tracker[/B] να δεις γ@μησι@!!!:D:D

…λιώσιμο αυτό το τριήμερο στα Suicidal Angels - Sanctify The Darkness+Dead Again+Bloodbath…νέο κομμάτι:):!:

…Είδες τελικά, η[I]… Ellada?[/I]:lol::lol:

Τι μπάντες από USA, τι από UK και τι από EU…:stuck_out_tongue:
[B]Σας γμμ* και έτσι και αλλιώς!!![/B]:wink:

Aυτον τον καιρο λιωνω πααααααρα πολλα δισκακια, κυριως λογω διακοπων και χρονου

[B]Savatage - Hall Of The Mountain King[/B], ειδικα μετα την ανακοινωση για την περιοδεια JOP feat. Caffery

[B]Skid Row - Slave to The Grind[/B]

[B]Kingdom Come - s/t, In Your Face & Bad Image[/B]

[B]Attack - The Secret Place[/B]

Aυτα τα λιγα!!! :smiley:

Κανεις προπονηση μωρη κουφαλα Πανο;;;To νου σου μην σε πιασω αδιαβαστο :stuck_out_tongue:

Εννοια σου 20 θα γραψω!!!

Cage-Hell Dystroyer
Cage-Science Of Annihilation

Φουλ παλιομοδίτικη διάθεση αυτό τον καιρό. Αφού κατάφερα επιτέλους τις τελευταίες μέρες να ξεφύγω από τους Μπητλς και το ΛΙΩΣΙΜΟ της δισκογραφίας τους, είπα να προχωρήσω λίγα (όχι πολλά) χρόνια μπροστά:

ΑΛΛΑ κυρίως…

[SPOILER]…τα πρώτα τρία κλασσικά των…

[SPOILER]

:bow: :bow: :bow:[/SPOILER][/SPOILER]

Θεέ!!

Ε βέβαια, ποιός άλλος θα σχολίαζε πρώτος με το που θα βλεπε Cactus;

:stuck_out_tongue:
Εγώ φταίω?Οι άνθρωποι ήταν στην τσίτα,λες και τους είχαν βάλει νέφτι στον κώλο,από τα πρώτα χτυπήματα του Appice στη διασκευή στο Parchman’s Farm καταλαβαίνεις για τι κόλαση μιλάμε!

Αλλά είναι όλα όσα πόσταρες θεικά!Well done νέε μου!:stuck_out_tongue:

Να σε δω να ακούω και μπλουζιές και τι στον κόσμο!:lol:

Ορίστε δες τον, αφορμή βρήκε πάλι ν’ αρχίσει για τους Cactus. Καριόλη. :stuck_out_tongue:

Να με δεις ν’ ακούω και μπλουζιές; Και το Fresh Cream τί είναι μωρέ; :stuck_out_tongue:

Με βάση τον κύριο όγκο των ακουσμάτων μου το Fresh Cream είναι τουλάχιστον hard rock!:lol:

Για μαύρες μπλουζιές μιλάμε!8)

Ναι σε πιάνω. Πλάκα έχει πάντως. Γιατί απ’ την άλλη για μένα, με βάση τον κύριο όγκο των ακουσμάτων μου, η μπλουζιά είναι το Fresh Cream, το Cactus και το Electric Ladyland! :lol:

Να σαι σίγουρος πάντως ότι τη μέρα που θα αποφασίσω να ασχοληθώ σοβαρά με τα νέγρικα, θα είσαι ο πρώτος που θα το μάθει/θα ερωτηθεί για προτάσεις κτλ. Ή άντε ο δεύτερος - υπάρχει κι ο Mule. :roll::stuck_out_tongue:

Ναι,λογικό να σου φαίνονται blues αυτά!Σε καλό δρόμο είσαι πάντως,κι εμείς από εκεί ξεκινήσαμε για να χωθούμε!!!

[SPOILER]Ποιος Mule μωρέ,δεν ξέρει!:p:lol:[/SPOILER]

[B]The Heads - Relaxing With…[/B]

έκανα ένα γενικότερο ξεθαμα της μπαντα(ρα)ς με αφορμή αυτό, αλλά το έχω αγαπήσει αυτές τις μέρες περισσότερο από τ’ άλλα. το εξώφυλλο είναι αντιπροσωπευτικότατο του ήχου. σεξυ και κουλ.
εδιτ/ αν δε μου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση πως το θρεντ “ιδανικά άλμπουμ” έχει γίνει αχταρμάς και δε φοβόμουν να ποσταρω, θα έμπαινε άνετα, γιατί είναι το ψυχεδελικό-γκρουβάτο ροκ όπως θέλω να τ’ ακούω.