Δίσκο ή δίσκους που λιώνουμε αυτό το καιρό

[SPOILER]Γιατί, ΓΙΑΤΙ δεν είχα κάτσει ποτέ να ασχοληθώ μ’ αυτόν τον δίσκο, να τον λιώσω, να τον κάνω εικόνισμα; Justice is served, έχει διαλυθεί ο σβέρκος μου.

[SPOILER]Τουλάχιστον για αυτές τις μέρες είναι ότι καλύτερο έχει φτιαχτεί ποτέ.[/SPOILER][/SPOILER]

Για αυτή τη δεκαετία σίγουρα!

1. Fair Warning - Rainmaker

2. Gotthard - Lipservice

3. Kane Roberts - Saints & Sinners

4. Alice Cooper - Trash

5. Steve Stevens - Atomic Playboys

6. Savatage - Handful Of Rain…η μονη metal νοτα σ’ αυτο το hard rock πανηγυρι των τελευταιων ημερων!!!

Μόνο Danava!!!Όλα!
Μέχρι και July Morning έχουν οι πούστηδες!!!

[SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=chxQraZ9tuE[/SPOILER]

\m/

Εκτός από την γενικότερη black metal φάση στην οποία είμαι τις τελευταίες μέρες, λόγω μιας συλλογής που κάνω για ένα φιλαράκι, μελετώ και πάλι τους Darkthrone.

Τούτος είναι ο αγαπημένος μου… και τον άκουσα 2 απανωτές φορές να έρθω στα ίσια μου.

En vind av sorg, Hans siste vinter και η ντουμιά Quintessence, τα καλύτερα, χωρίς να παραβλέπονται και τα
αλα Celtic Frost, The Hordes of Nebulah και Triumphant Gleam.

Μονίμως στο Volvo τις τελευταίες μέρες για τρελά γκάζια!!!

…ωραία πρόταση για πσκ:):!:

Η εμφάνιση μπορούσε να σε ξεγελάσει μέχρι να τον ακούσεις να παίζει…ΘΕΟΣ!

…δύο τελευταία Sepultura:):!:

Saturnus - Veronica Decides to Die

Τι σοκ είναι αυτό ρε :expressionless:

[SPOILER][/SPOILER]

μονο αυτο.

…τις τελευταίες δυο μέρες, σε Dark Angel μου βγήκε:):!:

Σ’ευχαριστώ για όσα μου χεις χαρίσει.

Leaf Edling…άπαντα:):!:

Kreator - hordes of chaos
>> - violent revolution

Destruction - inventor of evil

Socos and the live project band - Αντάρτικο Πόλεων, 2011

H αλήθεια έίναι ότι το άλμπουμ του με τον Πουλικάκο δεν μου είχε κάνει πάρα πολύ καλή εντύπωση και είχα αμελήσει να ακούσω το Αντάρτικο Πόλεων. Ετούτο δω όμως είναι απλά αυτό που μου έλειπε από τα αγαπημένα μου άλμπουμ της περσινής χρονιάς. Δισκάρα.

Same here! Άν και άργησα να το κατεβάσω, το περσυνό ούτε κι εμένα μου άρεσε, αυτό όμως είναι λουκούμι!

…θα είναι ένα Napalm Death ππσκ:):!: