Δίσκο ή δίσκους που λιώνουμε αυτό το καιρό

Blackfield - Welcome to my DNA

Ήταν το πρωτοχρονιάτικο δώρο στον αδερφό μου. Το σνόμπαρα έως τώρα. Κακώς! Γιατί από χθες που το πρωτοάκουσα, το έχω λιώσει!

Το νεο KREATOR !!!

Απιστευτο σε ολα του !!!

Μπράβο ρε Ντάργκαρντ, μπράβο ρε πασά μου!

Πωωωω Scald… πρέπει να πάω να τους ξεθάψω κι εγώ τώρα.

…από αύριο ξεκινάω κιεγώ λιώσιμο σαυτήν την δισκάρα:):!:

Kreator - [I]Phantom Antichrist[/I]

Hexen - [I]Being And Nothingness[/I]

Cryptopsy - [I]None So Vile
[/I]
Be’lakor - [I]Of Breath And Bone[/I]

αυτα ειναι που εισπρατουν τα πιο πολλα ριπιτ!

…για τις τρεις μέρες μέχρι το live, λιώσιμο Blind Guardian:):!:

[B]Viaje a 800 - Coñac Oxigenado (2012)[/B]

Φοβερό stoner rock με πολλά progressive και metal στοιχεία από τους Ισπανούς.

και…

[B]Aleph Null - Dale EP[/B]

Eπίσης φοβερό stoner metal-sludge με τρομερά riff.

Παίζουν επί μονίμου βάσεως τις τελευταίες μέρες 8)

ΓΑΜΩ τις μουσικες ρε πουστη.Παιζουν ανελλιπως,βραδυ ειδικα,εδω και κανα 2μηνο.

[B]Árstíðir Lífsins[/B] - Vápna lækjar eldr:metal::respect:
απλα δεν υπαρχει η δισκαρα:!:

[B]Anhedonist - Netherwards[/B]

Εντάξει πάει εύκολα για άλμπουμ της χρονιάς ως τώρα αν και έχει ανταγωνισμό από κανα 2 ακόμα. Το μόνο κακό είναι πως στο αξιοθρήνητο mp3 μου δεν ακούγεται και τόσο καλά [-X

[B]Katana - storms pf war[/B]

Ιδανικό άκουσμα κάθε πρωί με την δροσούλα στο mp3 για να ξυπνήσω ευχάριστα. Δεν είναι κάτι φοβερό αλλά το σηκώνει η ώρα.

Κλασικος Angus την τελευταια βδομαδα λιωνω δισκογραφια Blind Guardian και παω στο live φτιαγμενος…

…από τώρα και όσο αντέξω απόψε…αλλά και όλο το σκ Blind Guardian - Tales From The Twilight World:):!:

Ξεκινησα το Σαββατο και μεχρι την Τεταρτη το προγραμμα εχει ανελεητο λιωσιμο στη δισκογραφια των λατρεμενων Megadeth… Και την Τεταρτη το βραδυ, πανικος…:vibrate:

Τρελανε μας Dave ΘΕΕ

Παίζει να 'ναι κι ότι καλύτερο έχω ακούσει μέχρι τώρα φέτος.

…θα λιώσει από απόψε το τελευταίο Candlemass:):!:

Μεγάλη λατρεία

Το ξεθαψα πριν κανα 3ημερο αλλα τελικα εχει λιωσει να παιζει.Απιστευτη δισκαρα.Για την ΦΩΝΑΡΑ του Μαρανη τα ξαναπα,ισως και η καλυτερη Ελληνικη φωνη στο χωρο.Ααα,ακουστε το The Difference στο οποιο σπαραζει χωρις να κλαψομ…ιζει σαναποτυχημενος Φινλανδος που εχασε την γκομενα του.Συναισθημα Ρε,τα αλλα ολα ειναι δευτεροευοντα(παραγωγες,παιξιμο ακριβειας και δυσκολιας κτλ.)

Πολύ ωραίος δίσκος ο πάνω!

Εμενα παντως σε σημεια μου φερνει στο μυαλο Μακη Χριστοδουλοπουλο, με τα σκυλαδικα γυρισματα της φωνης που κανει. :stuck_out_tongue: