αν και γενικα ειμαι κατα του γαμου και μονο το οτι γουσταρεις metallica σου προσθετει ποντουςςςςςς… 8) 8) αλλα πως και η προταση σου??
αν και γενικα ειμαι κατα του γαμου και μονο το οτι γουσταρεις metallica σου προσθετει ποντουςςςςςς… 8) 8) αλλα πως και η προταση σου??[/quote]
Ε να… :oops: έχουμε αρκετά κοινά… και οι 2 κατά του γάμου (τότε θα μου πεις πως θα παντρευτούμε; καλό ερώτημα ) και γουστάρεις MetallicA!!!
Πότε να ορίσω ημερομηνία; Κουμπάρα θα διαλέξω ο ίδιος (μετά από test drive )
καλα η κουμπαρια δεν παιζει ειναι ηδη δοσμενη…αν θελεις να βαλουμε και δευτερη το συζηταμε…αυτη περασε την και απο drive in οχι μονο απο test drive :lol: :lol:
τωρα για την ημερομηνια…χμμμμ 8) 8) 8) ε διαλεξε και κατι μονος σου…παρε μια πρωτοβουλια…ολα απο εμενα τα περιμενεις??? 8O 8O 8O
:lol: :lol: :lol: :lol:
p.s.αν μοιαζεις με τον james μπορουμε αν θελεις να παντρευτουμε και τωρα αμεσως :oops: :oops:
Φτυστός ο James είμαι! Μόνο στο χρώμα των μαλλιών διαφέρουμε…
φτου σου αγαπη μου…κουκλι μου εσυ ομορφο…σε αγαπαωωωωω :oops: :oops:
το τηλεφωνο μου στο εχω δωσει η’ οχι ακομα??? :roll: :roll:
Mε μεγαλη χαρα βλεπω οτι ο πρωτος γαμος στο off-topic ειναι γεγονος… :lol:
Λοιπον στο θεμα διασκεδασης εχω να πω το εξης:ΖΗΤΩ Ο ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ και το ΕΞΗ στο μικρολιμανο τωρα που καλοκαιριαζει και ας παιζει οτι μουσικη θελει…Περασε η εποχη που ημουν δογματικος σε αυτο το θεμα…Απο την στιγμη που η παρεα μου με ακολουθει σε μαγαζια οπως π.χ. HARD ROCK(Πειραιας),δεν εχω κανενα προβλημα να παω και εγω στα δικα τους στεκια… :lol:
Ασε που βλεπεις και τα καλυτερα στα <<καρεκλαδικα>>… :oops: :oops: :oops:
το τηλεφωνο μου στο εχω δωσει η’ οχι ακομα??? :roll: :roll:[/quote]
ούτε τηλέφωνο… ούτε φώτο ακόμα… :roll:
το τηλεφωνο μου στο εχω δωσει η’ οχι ακομα??? :roll: :roll:[/quote]
ούτε τηλέφωνο… ούτε φώτο ακόμα… :roll:[/quote]
απο οτι βλεπω αυτα που θελεις τα ζητας ανα ζευγη…δυο-δυο!!αλλα ξερεις να επιβαλεσαι…see you at the club (ξερεις εσυ τι εννοω :lol: :lol: )
ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ RULEZ! ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΑΓΑΖΙ!
Συναδελφε εχεις γουστο…Μακραν το καλυτερο μαγαζι στο Μικρολιμανο…Ετοιμασου το καλοκαιρι για ομορφιες…
το συγκεκριμενο μαγαζι οπως και αλλα (sorry κιολας δεν θελω να σας το χαλασω ) αλλα ουτε καλο καφε δεν κανει…μονο για οφθαλμολουτρο ενδεικνυται!!
Αγαπητη μου hit the lights ποιος καφες???Εμεις για το οφθαλμολουτρο μιλαμε…
δηλαδη αγαπητε μου dreamdancer επιλεγεις τον τροπο που διασκεδασεις η’ καλυτερα το μερος με βαση το ποσο καλο θα κανεις στα ματακια σου??
Oταν περνανε τα χρονια αγαπητη μου τι να κανεις… Φροντιζω τα ματακια μου απο τωρα για να εχω… :lol:
Παντως απο το να κλειστω ειδικα το καλοκαιρι σε κανενα μαγαζι τυπου Τεξας και να μου φερνουν ζεστη μπυρα στο ιδιο ποτηρι,προτιμω τα εδαφη του Πειραια με ολες τους τις ατελειες… 8)
αν ειναι για τα ματακια σου τοτε δεκτο.απλα να μου πεις τον τροπο ωστε και εγω να αποφυγω τα 60 ευρω που σκαω στον οφθαλμιατρο… :lol: :lol:
Πω πω πω …60 ευρά πήγε ο οφθαλμίατρος;;;; απαπαπαπα…
ναι ουτε οι sabbath μαζι με τους velvet να ηταν… :lol: :lol: :lol:
αν εχεις να προτεινεις κανεναν αλλον για να ξεφυγω απο αυτον τον αγιογδυτη πες μου!!!
Μπααα…εξάλλου τι σχέση έχω εγώ με τους γιατρούς…Εγώ σφύζω από υγεία…
ακαταδεκτε…
Friday on my mind που λεει και ο Gary Moore…Eτοιμασου για μπυροποσια και καλο heavy/thrash