Γεια σας αντιπρόσωποι
Τα πράγματα είναι σοβαρά. Και δυστυχώς το τζόκερ είχε τζάκποτ και οχι μονο δεν έγινα εκατομμυριούχος αλλά δεν κέρδισα ούτε ενα ευρώ! Καταραμενε ΟΠΑΠ!
Καταραμένος και αυτός που μου χρωστάει λεφτά…
Πριν 1,5 μήνα περίπου μου έστειλε μήνυμα ένας γνωστός όχι φίλος στο Facebook και μου ζήτησε 200 ευρώ για μια ανάγκη που είχε. Μου είπε φυσικά οτι θα τα επιστρέψει σύντομα. Τα έδωσα. Για να μην τα πολυλογω μου ζήτησε λεφτά και άλλες φορές που είχε ανάγκη. Κάθε φορά μου έλεγε τελευταία φορά και ποτέ δεν ήταν η τελευταία φορά… αποτέλεσμα να μου χρωστάει 1500 ευρώ και ακόμα να μου τα επιστρέψει…
Πέρασα ένα πολύ δύσκολο μήνα καί αναγκάστηκα να ζητήσω δανεικά απο φίλους και γνωστούς… απελπιστικα τόσο που έφτασα να ζητήσω μέχρι και σε δημόσια πρόσωπα δανεικά…δυο τρεις μόνο φίλοι και γνωστοί βοήθησαν…απο δημόσια πρόσωπα κανείς! Ούτε καν απάντησαν αρνητικά. Οι βρωμολερες.
Αναγκάστηκα να πάρω λεφτά κρυφά απο τη μητέρα μου και το έμαθε και μου έβαλε τις φωνές! Της είπα ότι τα έφαγα στον τζόγο…τι να της πω; Οτι δάνεισα 1500 σε έναν στο Facebook? Τώρα μου ζητάει πίσω τα λεφτά αυτά καί γω δεν έχω τίποτα γιατί περιμένω απο αυτόν τον τρισαθλιο να μου τα γυρίσει…
Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο;