Μιχάλης Χατζηγιάννης

Σας αρέσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης;

Ποια είναι τα αγαπημένα σας τραγούδια του;

Τελευταία ακούω πολύ Χατζηγιάννη και έχω κολλήσει με κάποια τραγούδια του που τα ακούω ξανά και ξανά : μια από τα ίδια, αλλη μια νύχτα, που να σε βρω, κάτι λειπει και ανάποδα.

κάτι που με απασχολεί σχετικά με το Χατζηγιάννη και θέλω να ρωτήσω τη γνώμη σας;

Γιατί κρύβει τη σεξουαλικότητα του; Φυσικά δεν είναι σίγουρο ότι είναι γκέι ή μπαι (παρότι υπάρχουν οι φήμες)…Μπορεί να είναι στρειτ ο άνθρωπος…Αλλά αν δεν είναι, γιατί την κρύβει;

Γιατί ζούμε (ακόμα) σε μια κοινωνία που πρέπει να κρύβεις την σεξουαλικότητα σου;;; Παρότι όλο και περισσότεροι βγαίνουν και την αποκαλύπτουν δημόσια, υπάρχουν άλλοι τόσοι στη ντουλάπα…Και ρωτάω γιατί;;;
Γιατί έπρεπε ο Χατζηγιάννης να έχει δήθεν σχέση με την Μακρυπούλια;;

2 Likes

Αρρώστια ο Χατζηγιάννης, αν και ποτέ δεν ξεπέρασε το πρώτο demo. Αλλά και το ντεμπούτο μέτρησε, με Μόνο Στα Όνειρα και αυτήν την “θελω-θα-τραγουδησω-Χατζηνασιο-αλλα-ειμαι-και-νεολαια” αύρα.

Για την σεξουαλικότητα του εχω επίσης άποψη αλλά δεν θα την εκφράσω, τι είμαστε εδώ, μεσημεριαναδικο;

5 Likes

εκτη δημοτικου, ειχε τελειωσει το μαθημα και σηκωνε η δασκαλα οποιο παιδι ηθελε να τραγουδησει. Ειπα το Για Σενα του Χατζηγιαννη και μετα η Αννα Μαρια μου ζητησε να τα φτιαξουμε

7 Likes

Από Χατζηγιάννη, μόνο Ζέτα.

1 Like

ήταν πάντως εντυπωσιακό το γκελ που είχε με πάμπολλά χιτακια στην ελληνική μεινστριμ μουσική μέχρι περιπου το 2010

βέβαια είχε κατακλέψει τα πιο διάσημα ροκ ριφφς , εντελώς ξεδιάντροπα

ωραία φωνή είχε

1 Like

Εντάξει, οι περισσότεροι τον κοροϊδεύετε τον Ανήσυχο, αλλά εγώ θα απαντήσω σοβαρά και θα πω ότι αυτό είναι ένα συμπαθέστατο ντουέτο που πάντα μου άρεσε:

Τα Παράξενη Γιορτή και Κρυφό Φιλί ήταν πολύ καλά άλμπουμ, από εκεί και πέρα έγινε πολύ λαϊκός για τα γούστα μου. Σκόρπια αξιόλογα τραγούδια από εδώ και από εκεί.

Όσον αφορά την σεξουαλικότητά του, ας μην ξεχνάμε ότι όταν βγήκε στο προσκήνιο ο Χατζηγιάννης πριν από 20+ χρόνια, το ζήτημα ήταν ακόμα ταμπού. Στο κάτω κάτω είναι απόλυτα ιδιωτικό θέμα και ο καθένας το χειρίζεται όπως θέλει.

1 Like

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

5 Likes

Εμένα μια συμμαθήτριά μου (μοιραζόμασταν το ίδιο θρανίο ένα φεγγάρι) με πέρναγε για φαν του, γιατί ήμουν/είμαι σκατοφλωρού, και από τότε έπαθα ψυχολογικό με τον Χατζηγιάννη. Ούτε να τον χέσω δηλαδή.

Για μένα, σ’ αυτό το ποστ κρύβεται η αλήθεια-

Χατζηγιάννη είχα δει στο Κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης στο Ηράκλειο το 2004 (από πάνω από τα τείχη για όσους ξέρουν) καθώς πήγαμε μια μεγάλη και λίγο άσχετη μεταξύ της παρέα, τάχα μου έτσι για τη φάση - αλλά με απώτερο σκοπό να γίνει πεσιματική σε μια παλιά μου συμμαθήτρια που μάλλον θα ερχόταν και αυτή, που είχα να δω πολλά χρόνια και δεν είχε ιδέα πως την γούσταρα από το σχολείο
Τελικά ήρθε

Summary

αλλά με γκόμενο

Summary

Disappointed Gif Animated Graphic - Disappointed030

οπότε ναι, σύρε γαμήσου και εσύ Μιχάλη Χατζηγιάννη :wilted_flower:

17 Likes

Μόνο στα όνειρα, μόνο στα όνειρα, μόνο στα όνειρα μπορώ να σε αγγίζω…Να αφήνεις χρώμα πάνω στο δικό μου γκρίζο (δικό σου)

1 Like

θύμα του φασεϊσμού και ο @Lupin με λίγα λόγια

5 Likes

Μαλακία τραγούδι :stuck_out_tongue:

1 Like

Ο Χατζηγιάννης ξεκίνησε παιδάκι, με μια πολύ καλή φωνή και μία μουσική παιδεία, έκανε πολύ καλές συνεργασίες με στιχουργούς όπως η Μαριανίνα Κριεζή κι είχε πολλή έμπνευση στα πρώτα του άλμπουμ. Η στροφή στο λαϊκό και τα τραγούδια για διαφημίσεις τον κατέστρεψαν. Η έλλειψη έμπνευσης και οι αντιγραφές από ελληνικά και ξένα τραγούδια απλά τον έριξαν, αλλά δεν τον εμπόδισαν να κάνει επιτυχία. Εμένα δεν με απασχολεί η σεξουαλικότητά του, ήταν σύνηθες εκείνη την εποχή να αποκρύπτουν την σεξουαλικότητα πολλών τραγουδιστών που ήταν icon για τα κοριτσάκια. Εκείνο που δεν χωνεύω είναι οι ρεμούλες που έχει κάνει με την εφορία. Αν ψάξετε λίγο, θα μάθετε λεπτομέρειες. Ferrari, τραπεζικοί λογαριασμοί στο εξωτερικό και πάει λέγοντας.

1 Like

ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ-

Summary

:stuck_out_tongue:

1 Like

το τραγούδι είναι ο ύμνος της μαλακίας δεν είπα κάτι για τον καλλιτέχνη :stuck_out_tongue:

1 Like

Της παλάμης…

1 Like

Ο Χατζηγιάννης πριν 20 χρόνια είχε έμπνευση. Έχει και καλά τραγούδια. Εμένα μου άρεσε πολύ ο γητευτής. Μόνος του ο Γητευτής είναι πιο ροκ από οτιδήποτε έχουν γράψει οι Coldplay τα τελευταία 15 χρόνια (και κάτι άλλοι σαν αυτούς).

Είπε ο γητευτής της καρδιάς μας

7 Likes

Ηγητευτης

8 Likes