χωρίς πολλές αναλύσεις και μανούρα, ας βάλουμε ιστορίες εδώ απο άτομα που εμπνέουν με τις πράξεις τους. όχι για φθηνό συναισθηματισμό, αλλά για να προβάλουμε κάτι που αξίζει.
Βλέπω τον τίτλο και λέω σίγουρα ποστ Ανήσυχου αλλά τελικά έπεσα έξω.
Να πω κάπου εδώ ότι ο Μαρινάκης δεν είναι καθηγητής, είναι senior lecturer. Μου αρέσει που τα χώνει στην κυβέρνηση και ανατρέπει με στοιχεία το παραμύθι που μας πλασάρει. Για παράδειγμα:
Eπίσης να πω ότι είμαι γαμώ τα άτομα.
τυχαία ο μαρινάκης,
αλλά η πράξη είναι που μετράει.
όποιος κάνει οτιδήποτε καλό. απο τους rock n roll children μέχρι την μακαρίτισσα την αγάπη βαρδινογιάννη, το θέμα είναι να προβάλουμε κάτι όμορφο.
Έβλεπα λχ, ενα γκεί ζεύγος, 40 έτη μαζί που ο ένας σύζυγος είχε νευροεκφυλιστική ασθένεια (σαν του Στιβεν Χόκινγκ) και ο άλλος προσπαθούσε να τον περιποιηθεί, όσο ο άλλος επιχειρούσε να διατηρήσει ένα επίπεδο επικοινωνίας, αξιοπρέπειας κτλ. και δεν μπορείς παρά να θαυμάσεις την άδολη αγάπη και το γεγονός οτι υπομένουν και παραμένουν μαζί (παρότι είμαι στρείτ αν και το εμφυλο απλά το αναφέρει άπαξ - δεν επικεντρώνεται σε αυτό το θεωρεί ντεφάκτο).
Η μια γυναίκα που απο μυκητίαση ο σύζυγος της έχασε το 90 % του προσώπου του, έμεινε μαζί του κτλ. Πάλι λες … damn.
και δεν είναι φάση πόνου απο μεσημεριανό… τέτοιες ιστορίες χαλάλι να παίρνουν δημοσιότητα. για το παράδειγμα. οχι για την ενδορφίνη.
τελωσπάντων.
αξιόλογα πράγματα, που μπορούν να μας εμπνεύσουν να γίνουμε καλύτεροι ή έστω να κου΄νησουμε μια πετρούλα, προς μια θετική κατεύθυνση. όχι για εφησυχασμό, για εγρήγορση.
έτυχε να συμμετέχω σε μια μικρή δράση για ατομά με νεοπλασματικές, απειροελάχιστη, αλλά όταν είδα το βίντεο με το μαρινάκη, είπα … απο το να ποστάρεις μλκιες ή να τσιγκλάς και να τσιγκλιέσαι με άλλα ποστ, πόσταρε το κι ότι λάχει.
Αδερφε με γαμ…ες!!
Μολις τελειωσα το βιντεο με τη Φλογα!!
Ετσι οπως τολες,απο το τσιγκλαμε τους αλλους με αλλα ποστ,ας ανεβαζουμε κατι διαφορετικο,που σε κανει να σκεφτεσαι σαν ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!
Ευγε φιλε μου!!