Μου αρέσει πολύ να βλέπω γυμνούς άντρες σε ταινίες και σειρές αλλά από την άλλη η πληθώρα του γυμνού και των σεξουαλικων σκηνών και η χυδαιοτητα και η ωμότητα τους με σοκάρει. Δηλαδή και μου αρέσει και με σοκάρει συνάμα. Υπάρχει ένα σαιτ που ανεβάζει κάθε μέρα όλες τις σκηνές από σειρές και ταινίες που έχουν γυμνό και σεξουαλικες σκηνές. Και είναι κάθε μέρα τόσα πολλά! Πλέον το πράγμα έχει ξεφύγει. Και δεν είναι μόνο το γυμνό είναι και ότι πολλές φορές οι σκηνές είναι πολύ προκλητικές χυδαίες και ωμές. Αναρωτιέμαι πολλές φορές πώς οι ηθοποιοί καταδεχονται να ξεγυμνωνονονται και να συμμετέχουν σε τέτοιες σκηνές! Φυσικά όλα αυτά προέρχονται από Αμερική και Ευρώπη κυρίως. Οι Ευρωπαίοι είμαστε φουλ ανωμαλιαρηδες όσον αφορά στις ταινίες και τις σειρές. Το άλλο που με απασχολεί είναι πχ κάθεσαι να δεις μια κοινωνική ταινία με τους γονείς σου και εκεί που δεν το περιμένεις να σου η σεξουαλικη σκηνή. Πολύ αμήχανο!
Εσάς σας σοκάρει το γυμνό και οι σεξουαλικες σκηνές στις σειρές και τις ταινίες;
οχι.
Ελπιζω να μην μου κρατας μουτρακια και να μου μιλας ακομη. Αν ναι, σου αρεσει μονο να βλεπεις ή να εισαι κι εσυ γυμνος; Πιστευω οτι ολο το φορουμ κραταει την ανασα του για την απαντηση σου, απαντησε για να μην εχουμε τπτ θυματα σε παρακαλω.
Κρίμα, φαντάζομαι σε δυσκολεύει κάπως όταν κάνεις μπάνιο
εμένα με σοκάρει που είναι γυμνοί, οι γυμνοσαλιάγκες. κι ο λιάγκας επίσης. πιο πολύ αυτός.
εμ επίσης τη βρίσκω και λίγο, σατυριζώμενος. αλλά απο το πολύ γυμνό, κρυώνω.
βασικά είναι ένα ακόμα πράγμα που η θρησκεία έχει επιβάλει στον άνθρωπο να ντρέπεται, καλώντας το αμαρτία.
Είμαι διονυσιακός.
Κάθε χρονιά γιορτάζανε, τα τσούζανε και παρτουζώνονταν στα βουνα, νέοι, γέροι, πλούσιοι, φτωχοι κτλ κτλ. επι 3μερο, γιορτάζοντας την άνοιξη και την ανάσταση του Διονύσου/Ζαγρέα.
Οχι αυτά τα ντυμένα καραγκιοζιλίκια που κάνουν οι καθωσπέπει cosplyers γύρω απο τσιπουράδικα.
Κατάρα στις θρησκείες της ερήμου (Ε,Ι,Χ) που μισούν τη γυναίκα. Και σ’ αυτή που έχει κάνει το ναό του κόρμιου της, διόδια. Αντί σαν δούλη του έρωτα να γιορτάζει κάθε μέρα την ιερή μυσταγωγία της ύπαρξης μέσω της συνεύρεσης.
Η γύμνια-ένδεια της ύπαρξης (γιατί ψυχή δεν υπάρχει), είναι πολύ χειρότερη απο τη γύμνια του σώματος.