Καλησπέρα σας, εγκαινιάζω το τοπικ με φρέσκια Puscifer κομματάρα:
Νέο άλμπουμ στις 6 Φεβρουαρίου - ίδια μέρα με Karnivool και Tigran.
Καλησπέρα σας, εγκαινιάζω το τοπικ με φρέσκια Puscifer κομματάρα:
Νέο άλμπουμ στις 6 Φεβρουαρίου - ίδια μέρα με Karnivool και Tigran.
Καλησπέρα, πρώτη συμβολή στο παρόν τόπικ με νέο Hellripper.
Νομίζω πως ακούω αρκετούς Maiden σε διάφορα riffs και αυτό δεν το περίμενα. Μπορεί να έχουν θέμα τα δικά μου αυτιά όμως, δεν το αποκλείω.
Γενικά δεν με ενθουσίασε, κάτι δεν μου κολλάει, αλλά δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακόμα.
Για να δούμε…
Νέο κομμάτι από τους Σουηδούς Wolverine, μετά από σχεδόν 10 χρόνια από την τελευταία τους δουλειά, με αυτό το ιδιαίτερο ατμοσφαιρικό, μελαγχολικό prog metal.
Είχαν βγάλει κι ένα συμπαθητικό αλλά και ψιλοαδιαφορο EP κάπου τέσσερα πέντε χρόνια πριν, αν θυμάμαι καλά
Το A Darkened Sun, ούτε που το έχω ακούσει. Έχω το Still που είναι πολύ όμορφο άλμπουμ.
Και τα δύο επόμενα επίσης
5 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί το καινούριο άλμπουμ των Mayhem.
Check out the Countdown Page for Mayhem’s upcoming release
Πρώτο δείγμα.
Σόλο δίσκος από τον τραγουδιστή των Rival Sons, Jay Buchanan.
Weapons Of Beauty, κυκλοφορεί 6 Φεβρουαρίου.
Πρώτο δείγμα.
Ακούστε εδώ κομματάρα…
Οι The Hirsch Effekt είναι τρομερά παραγνωρισμένοι, για μένα πρόκειται μάλλον για την καλύτερη ενεργη γερμανόφωνη μπάντα και για ένα καταπληκτικό progressive metal σχήμα συνολικά.
Νέος δίσκος στις 30 Ιανουαρίου.
Τι είναι αυτά μωρέ μλκς; Τεράστια ήττα. Θα ακούσω και τον δίσκο γιατί υπεραγαπώ, αλλά με υπερβολικά μικρό καλάθι πλέον.
Νέο WORM ονόματι Necropalace στις 13 Φεβρουαρίου.
Πάω να ξεθάψω το Foreverglade να στανιάρω.
Ναι, ναι ναι. Το Kollaps είναι από τους πιο όμορφους δίσκους που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια. Ενσωματώνουν εκπληκτικά τις επιρροές τους κι αυτό το δειγματάκι φαίνεται υπέροχο.
Αν και Πολωνοι, υπάρχει κατι το πολυ nordic στην μουσική των HÉR. Σαν παγωμένη βορειοευρωπαικη folk, απολυτα εκσυγχρονισμενη και με αρκετα jazz στοιχεια στην ενορχήστρωση.
Το πρώτο δείγμα είναι εξαιρετικό (οπως και ολο το αλμπουμ…). Κυκλοφορει στις 30 Ιανουαρίου απο την Season Of Mist με τιτλο “Monochrome”.
Οι φοβεροί και τρομεροί Hällas επιστρέφουν τον Φλεβάρη του ‘26. Οι περισσότεροι - ελπίζω - να έχουν επιδοθεί σ’ αυτό το εξαίσιο αφηγηματικό/επικολυρικό στυλ που επιτέμνει hard rock και progressive rock με ισχυρό Wishbone Ash πρόσημο. Το καβατζώνω από τώρα.
Βάλτε το στον προγραμματισμό μεσιέ, να μην υπάρξει ασυνεννοησία!
(Hallas γαμάνε, ναι)
όντως, εξαιρετικό!
3ο σινγκλάκι από το επερχόμενο άλμπουμ των Alter Bridge.
Και τα δύο πρώτα.
Το άλμπουμ κυκλοφορεί στις 9 Ιανουαρίου.