Νέες κυκλοφορίες 2026

Κοιτα να δεις

3 Likes

ωπααα ρε καινουριο Menzingers? χαμπάρι δεν πηρα.

Επισης

Δεν τρελαθηκα αλλα σε trivium επίπεδα…

Αυτό το άκουσα. Δεν έχω ακούσει άλλη δουλειά τους. Αν και ένιωσα πως είναι καλό, δεν ήμουν καθόλου σε mood. Μερικές φορές αυτό το πολύ perfect ύφος με βγάζει off.

Για ανέπτυξε το λίγο αυτό τo perfect να κουβεντιάσουμε (και αν σου άρεσαν πιάσε το

3 Likes

See above… Ειδικά τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένα bombast που δεν είναι ακριβώς αυτό που ζητάω και κάτι μου στερεί.

Έχει πλάκα που κάτι παρόμοιο μου έβγαζαν και οι Gaslight Anthem και βλέπω το '12 τους έχεις 1-2 στην κατάταξη.

1 Like

Ααα σεπιασα, νόμιζα εννοούσες στιχουργικά/μουσικά ότι “περνάμε τέλεια” και λέω τι λέει αυτός

Ναι οκ, το ακούω. Καλώς/κακώς μέχρι και η πιο δευτεραντζα ανθυποDIY μπάντα (σαν τη δικιά μου) έχει πρόσβαση σε state of the art μέσα ηχογράφησης που πάντα αφήνουν μια γυαλαδα πίσω τους και κρύβουν οποιεσδήποτε ατέλειες. Το έχω μάλλον συνηθίσει αλλά καταλαβαίνω το ποηντ σου. Ίσως τότε πρέπει να ψάξεις αρκετά πίσω στη δισκογραφία παρόμοιων μπαντων και ίσως βρεις αυτό που θες. Νομίζω τα ντεμπούτα και των Menzingers αλλά και των Gaslight Anthem είναι πολύ πιο ωμά so to speak

1 Like

Των Gaslight ναι, φαντάζομαι θα ισχύει και για τους Merzingers. Απλά είναι και επιλογή της κάθε μπάντας, δεν έχουν όλοι αυτόν τον “τέλειο” ήχο, είναι και θέμα φιλοσοφίας.

4 Likes

Μπήκε ηδη στα τοπ της χρονιάς. Μεγαλη δισκάρα!

2 Likes

Μπορεί να είναι και η πιο γεμάτη Παρασκευή της χρονιάς ως τώρα…

Δεν κάνω ολόκληρο κατεβατό πάλι για νέες κυκλοφορίες (κάτι θα γίνει, όμως), ωστόσο να αναφέρω ότι εχθές κυκλοφόρησε νέο δίσκο η Agnes Obel, πράγμα που με κάνει πολύ χαρούμενο, χωρίς ακόμη να έχω ακούσει νότα.

1 Like

Το ξέρω ότι είμαι οριακά off-topic, γιατί το topic λέγεται “νέες κυκλοφορίες” και όχι “επανακυκλοφορίες”, αλλά ας ενημερωθούν (αν δεν ενημερώθηκαν ήδη) οι απανταχού φίλοι και φίλες του ελληνικού hardcore punk ότι επανακυκλοφορούν δύο ιστορικοί δίσκοι της ελληνικής σκηνής: Deus Ex Machina “Motorpsycho” (δυστυχώς σε λίγες κόπιες απ’ ό,τι κατάλαβα) και με bonus κομμάτια μάλιστα, και Αθίγγανοι του Σύμπαντος όλη τους η δισκογραφία (δηλαδή το demo και το split που είχαν βγάλει με Knallkopf) σε χαμηλή τιμή μάλιστα. Για όσους δεν γνωρίζουν το δεύτερο όνομα, να θυμήσουμε ότι πρόκειται για ένα hardcore συγκρότημα με πολύ σύντομη πορεία που φτιάχτηκε από μέλη διάφορων πρότερων σαλονικιώτικων συγκροτημάτων (Ναυτία, Sunsteps κ.ά.) κι άφησε έντονο το στίγμα του εκείνη την εποχή. Ε, για το “Motorpsycho”, τώρα, τι να πούμε; Δεν ξέρω αν όντως πρόκειται ιστορικά για τον πρώτο αγγλόφωνο ελληνικό punk δίσκο όπως λέγεται (πιθανώς έτσι να είναι), αυτό που ξέρω είναι ότι αυτό το στυλ οι Deus δεν το ξαναεπιχείρησαν στους επόμενους δίσκους τους (παρότι τους γουστάρω κι αυτούς): πιο garage-οειδές, αλήτικο, με φωνή να rock ‘n’ roll-ίζει, πραγματικά ένα κρυμμένο (; ) διαμάντι της ελληνικής σκηνής.

6 Likes

To Motorspsycho είναι μνημειώδης δισκάρα.

1 Like

Έχουμε και κανένα link που τα βρίσκουμε αυτά?

Πφφφ, των Αθίγγανων βλέπω είναι εξαντλημένο στο site της Labyrinth of Thoughts που το κυκλοφόρησε και δεν κυκλοφορεί σε δισκάδικα:

https://labyrinthofthoughts.gr/shop/athiganoi-tou-sympantos/

Μ’ έζωσαν λίγο τα φίδια τώρα, αν και λογικά υπάρχει κρατημένο ένα αντίτυπο για εμένα από φιλικό άτομο. Αν καίγεσαι να το αποκτήσεις, μπορώ να κάνω 2-3 νύξεις και να ρωτήσω αν υπάρχουν ακόμα και που και να σου στείλω PM.

Το Deus με προπαραγγελία απ’ ό,τι βλέπω, είτε απευθείας από τη Labyrinth, είτε Scarecrow distro, γενικά θα βρεθεί πιο εύκολα λογικά αυτό (αν δεν εξαντληθεί κι αυτό με τις προπαραγγελίες!).

https://labyrinthofthoughts.gr/en/en-shop/

4 Likes

Πιο πολύ για Deus έλεγα . Το βρήκα στο scarecrow.
Ευχαριστώ πολύ πάντως.

Καινούριο άλμπουμ από τους Toundra στις 9 Οκτωβρίου.
Πρώτο δείγμα.

5 Likes

Νέο άλμπουμ από King Buffalo στις 4 Δεκεμβρίου με τίτλο Doomsayer.
Εξώφυλλο και πρώτο single:

4 Likes

Πάμε για το 3 στα 3.

2 Likes