Καλημερα φιλτατοι. Βρισκομα στην σχετικα αναπαντεχη και δυσαρεστη θεση να πρεπει να ψαξω για σπιτι μιας και αποφασισαν οι ιδιοκτητες της πολυκατοικιας μας να την πουλησουν με σκοπο να γκρεμιστει και να χτιστει κατι καινουργιο μιας και ειναι μια παλιατζουρα. Η εμπειρια μου ολα αυτα τα χρονια μου χει δειξει οτι τι καλυτερες ευκαιριες τις βρισκεις οχι απο αγγελιες αλλα απο κυκλους γνωριμιων. Οποτε ειπα να κανω και εδω μια αναρτηση μπας και υπαρχει καποιος που να γνωριζει καμια περιπτωση.
Ψαχνω για δυαρι γυρω στα 50 τμ στην Νεα Σμυρνη και πλησιον περιοχες. Φαληρο, Νεο Κοσμο, Αγιο Δημητριο, Καλλιθεα κτλ.
Αν καποιος γνωριζει κατι στειλτε κανα pm
16 Likes
Κακο ντιλ για εσενα η αποφαση των ιδιοκτητων. Ταβανι σε χρηματα δεν ειπες, που δυστυχως αυτη την εποχη ειναι το μεγαλο προβλημα.
Αυτο ειναι το μεγαλο προβλημα οντως. Ημουν χρονια στα 350. Θα ηθελα κατι μεχρι 500. Αν βρω κατι που να μ αρεσει πραγματικα στα 550 θα το σκεφτω πολυ σοβαρα
1 Like
για νεο κοσμο θα ρωτησω.