Χάθηκε η μαγεία

Ας είμαστε ειλικρινείς αντιπρόσωποι…
Τα Χριστούγεννα δεν είναι όπως όταν ήμασταν παιδιά…
Η μαγεία χάθηκε… αντικαταστάθηκε με αρνητικά συναισθήματα… είτε θα βαριέσαι αφόρητα με τον πολύ ελεύθερο χρόνο που έχεις, είτε θα βλαστημας που γιορτινες μέρες δουλεύεις, είτε θα βαριέσαι οικτρά τις οικογενειακές συγκεντρώσεις… είτε θα αγχώνεσαι για τα έξοδα των δώρων… γιατί πλέον δε σου κάνουν δώρα αλλά πρέπει εσύ να κάνεις… είτε θα σε πιάσει η μελαγχολία των γιορτών που δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι… είτε πολλά…
Καλά Χριστούγεννα παρόλα αυτά.

2 Likes

14 Likes

Τεράστιος διάλογος.

2 Likes

Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί με κοιτάνε περίεργα όταν χτυπάω για κάλαντα και όλοι μου λένε μας τα είπανε

2 Likes

Πήγαινα μέχρι 3η Λυκείου με μακρύ μαλλί ως τη μέση και πέτσινο μπουφάν, beat that. Την τελευταία φορά μας απαντάει τύπος: “τι να πείτε, εσείς θέλετε γυναίκα”.

14 Likes

Αν πηγατε και ξενυχτισμενοι απο τπτ ξυδια ή δεν ξερω τι, απορω γιατι σας εδιωξαν.

Όχι, όχι, νηφάλιοι πάντα! :nerd_face:

1 Like

Εγώ απορώ γιατί τους άνοιξαν…

1 Like

να τα πιούμε ? Βσκ, τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της Κοακόλα. Μαζί με τουρλουμπούκεμα ψευδοαγιών, που ανάλογα με το παρακλάδι, είναι Βασίλειος, Νικόλαος (μέγας φονιάς και καταστροφέας αρχαιοτήτων) ή ότι ναναι, που και καλά εορτάζονται. Η χριστιανική αηδία, που εκπορεύεται και προσπαθεί να εκπληρώσει εβραϊκές προφητείες του εντελώς αιμοδιψούς θεού πατέρα Γιαχβέ, περασμένες μέσα απο ενα πλατωνικό πρίσμα, απλά βόλεψε το Βυζάντιο. Αλλά κι έκει η γουοκιλά,(βλέπε φύλο των αγγέλων) μαζί με τον πλουτισμό και τη ρεμούλα (βλέπε τον κάθε αυτοκράτορα με τα μούλικα του και τους 5-6 φόνους - που μετά τον αποκάλεσαν και άγιο - βλέπε στάση νίκα κτλ) τα κάνανε όλα μούτι. Αντί να βαυκαλίζεται κανείες σε ψεύτικες δοξασίες που διαιωνίζουν ένα παραμύθι, θα έπρεπε να λέει στα παιδάκια, ο μαμας και η μπαμπάς σε αγαπούνε πολύ, και ξεκ@#θηκαν να σου πάρουν ένα δώρο συμβολικά. προσπάθησε να είσαι λιγότερο εγωπαθές @ρχιδάκι, ούτως η αλλιώς θα !@#!#! κι εσένα η ζωή σου σε καμιά 20άρα χρόνια. Ετοιμάσου να γίνει δούλος κάποιου μέχρι να πεθάνεις/βγείς στη σύνταξη, ότι προκύψει συντομότερα. Και ζήτω η εκκλησία που δεν πληρώνει φόρους, για να πληρώνεις εσύ. Καλά Χριστούγεννα Μ@ΚΑΚΑ !

Εμένα μου έδωσαν κέρμα στον δρόμο, σε άσχετο χρόνο. Δεν το κράτησα, μαλακία…

Γενικως ειναι ολοφανερο οτι χωρις εσενα δεν πρεπει να ξεκιναει κανενα παρτι, αλλα τωρα στις γιορτες ειμαι σιγουρος οτι σε καλουν σε ολα τα ρεβεγιον :partying_face: Καλα Χριστουγεννα και σε εσενα Μ@ΚΑΚΑ :tada: :christmas_tree:

6 Likes