Λεποοοον, εκανα αυτο το τοπικ για να’χω καπου να πω την καψα μου εγω αλλα και οι υπολοιποι συμφορουμιτες για τα live που περιμενουμε με ανυπομονησια μεσα στο 2009.
Μπορει να φαινεται καπως να ανοιχθει ενα τοπικ για αυτον και μονο τον λογο αλλα η επομενη χρονια προμηνυεται φοβερη, τουλαχιστον για τα γουστα μου.
Οποτε θα 'λεγα οτι ανυπομονω σφοδρα να δω το πακετο του “Priest Feast” καθοτι λατρευω και τα 3 συγκροτηματα.
Μετα θα ηθελα πολυ να δω σε εναν μικρο και κλειστο χωρο τους Iced Earth σαν headliners. Λαθος εποχη βεβαια καθοτι τα πραγματα θα ηταν 10 κλασεις ανωτερα 10 χρονια πριν αλλα…τι να κανουμε!
Guns ‘n’ Roses επισης καθοτι δεν τους εχω δει καθολου. Αμα κυκλοφορησει επιτελους το τιμημενο, τοτε να τους περιμενουμε.
Η περιοδεια των Metallica πιστευω οτι θα ειναι καταιγιστικη. Εχοντας τους δει για πρωτη φορα πριν απο εναν μηνα, δεν μπορω να περιμενω να τους ξαναδω. Ο συνδυασμος κλειστος χωρος+σκηνη στην μεση ειναι αλλο πραγμα.
Φυσικα για το τελος αφησα τον ποθο πολλων…τους AC/DC!!!
Πρώτα Metallica.
Όλα τ’άλλα με τυχαία σειρά , είναι το ίδιο καλοδεχούμενα.
1.Μetallica (με τέτοια δισκάρα θα ΣΚΙΣΟΥΝ και περιμένω αλλαγές στο setlist από το 2007)
2.AC/DC (θέλω όπως όλοι , αλλά θα εξαρτηθεί και από τιμή και από χώρο)
3.Megadeth (1η φορά θα ναι, πρέπει να έρθουν!!!)
4.Iced Earth (κλειστό , συμφωνώ , τρίωρη διάρκεια ΜΟΝΟ για τους Έλληνες8) , δεν αρκούσε η 1 ώρα φέτος))
6.My Dying Bride (τα live τους είναι ΘΑΥ-ΜΑ-ΣΙΑ και περιμένω να το δείξουν σε κλειστό , άντε ρε κάντε την περιοδεία!!!/ Paradise Lost (μακάρι και μέχρι το τέλος του 2008 να έρθουν κιόλας!)
7.Opeth headliners (νταξ είμαι κολλημένος φαν με τους Opeth , θα ναι η 3η φορά , εγγύηση)
8.Amon Amarth (headliners) (με το καλό θα τους δούμε σε ένα μήνα περίπου , με την Ανίερη Συμμαχία 8), αλλά με τέτοια δισκάρα θέλουμε και μόνοι τους να ναι)
9.Slipknot ( ε ρε ξύλο που θα πέσει, :twisted:)
και…
10.έλα…πες το…Iron Maiden:lol::lol::lol:
Οτιδήποτε άλλο προκύψει είναι πάντα καλοδεχούμενο επίσης.8)
~ Metallica / Lamb Of God / Mastodon
~ Dredg
~ Queensryche
~ Burst
~ Porcupine Tree [με Anesthetize και Normal]
~ AC/DC
~ Gojira
~ Orphaned Land
~ Down
Lamb Of God
Machine Head
Iced Earth
Nevermore
Biomechanical
Bolt Thrower
Gojira
Coroner(το κάναν για τους At The Gates γιατί όχι και εδώ?)
Kreator
Slayer
Heaven Shall Burn
Dodheimsgard
Revenge
Mastodon
Burst
Cynic(άμα ήταν και κάνα πακέτο με Atheist super)
Watchtower
Origin
Hatebreed
Throwdown/Walls Of Jericho(thanks outlaw)
Neurosis
Isis
Meshuggah
Strapping Young Lad(ξαναφτιάχτους ρεεεε)
Porcupine Tree
Thorns(:lol3::lol3:)
Και τέλος το σημαντικότερο 1 λαχείο ή ένα Joker για να βρω τα λεφτά να τους δω όλους αυτούς σε περίπτωση που ο Coehlo είχε δίκιο και γίνουν όλα αυτά.
Flogging Molly(ναι ξανά), Amon Amarth, Machinehead, Slipknot
Θα έβαζα και τους In Flames, AC/DC, Rage Against The Machine, αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα δε θα τους δούμε ποτέ μάλλον.