Τι περιμενετε πολυ και θα θελατε να δειτε το 2009?

τους bolt thrower dang it!!!Τι να κάνω??Ν αρχίσω να στέλνω ερωτικές επιστολές στον Karl τάζοντάς του σεξουαλικές χάρες για να έρθουν??Η μήπως να χώσω το nihilist να κάνει το ίδιο με τη Jo???

μήπως καλύτερα να στείλεις εσύ ερωτικές επιστολές στη jo?

Και θα στείλεις εσύ στον Karl??:lol::lol:

γελοίε [-X

τον karl τον παλεύω,αλλά νομίζω ότι ο nihilist has a better shot with jo than me…

Απ την αρχικη μου λιστα βλεπω (προς το παρον) να πραγματοποιουνται αυτα, εκτος συγκλονιστικου απροοπτου βεβαια.

Down / Dredg / Machine Head ξανα / Metallica ξανα / ACDC / Cult Of Luna ξανα / Electric Wizard / YOB / Megadeth ξανα / Nevermore ξανα / The Haunted ξανα / Sunn O))) / St. Vitus (πιθανο reunion στα σκαρια) / Titan Force / Crystal Viper / Cephalic Carnage / Neurosis / Νachtmystium / Integrity / Genghis Tron / Enslaved / Gojira / Code / Misery Index ξανα / Emperor / Immortal / Entombed ξανα / Triptykon / Fear Factory / Behemoth / Pestilence / Lamb of God / Anaal Nathrakh ξανα / Amon Amarth / Napalm Death / A Life Once Lost / Slayer ξανα / Motley Crue / Hatebreed / Mnemic / Evergrey ξανα / Eyehategod (εστω υπο το ονομα των Outlaw Order) / Bolt Thrower / Burst ξανα.

(Συν Manowar / Wolves In The Throne Room / Minsk / Aura Noir τους οποιους ειχα ξεχασει να αναφερω).

πωωωωω αρκετά από αυτά είναι και στη δική μου λίστα…γκραααααααααααααααααααααν

Εχεις δικιο παντως. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ BOLT THROWER. Δε παει αλλο!

p.s.: Αξιζει να βλεπουμε αυτη τη φωτο ξανα και ξανα, μπας κι εμπεδωσουμε καποια πραματα.

Angmar νέε μου γιατί μου το κάνεις αυτό???

Παναγία μου… πωπω… αυτό θα πει καύλα…
λίγο επικύνδυνον όμως…:wink:

RATOS DE PORAO KAI ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ REPULSION

Τους καταραμένους (για να μη πω τιποτα αλλο) τους Extinction Of Mankind που έχουν γυρίσει όλο τον κόσμο κ δω ακοοοοοοοοοοοοομα

[SIZE=“4”]rosetta (ερχονται ελλαδα στις 19 ιουνιου μαγκες !!!)[/SIZE]

και θα πεθαινα να εβλεπα primus (που δεν παιζει να ερθουν)

δεν εχω απωθημενα αντε και ΝΙΝ αν και live ειναι πολυ pre-dat και ξενερωνω

www.primuslive.com για ηχητικα ντοκουμεντα του τι παπαδες παιζουν τα παλικαρια…

Αστα. Τους περιμενα πως και πως και μαλλον θα ειμαι στο Hellfest εκεινες τις μερες.

Δε βαριεσαι. Νεα μπαντα ειναι, ολο και καπου θα την ξαναπετυχουμε…

αμα εισαι Ηellfest καλα εισαι

για να δουμε μην γινει καμια στραβη κ ακυρωσουν οι ροσεττα.εχω να πορωθω τοσο για συναυλια απο τους isis το 2005

ελπιζω να μην τους βαλουν σε κανα αν κ πεθανουμε απο την καπνα.ιδωμεν…

μαλλον ειναι λιγο ασχετο με το τοπικ αλλα ισως να ξερει καποιος να απαντισει…mmd δεν θα γινει φετος??

Παιδια ξερει κανεις αν θα ερθουν metallica??για την τουρ του Death magnetic.Ειχα χασει την προηγουμενη συναυλια και θελω οπωσδηποτε να παω.

Δεν ειναι σιγουρο, αλλα καπως ετσι το βλεπω με τα ονοματα που ανακοινωνουν…

Ειναι πακετο με αλλες δυο (ξενες) μπαντες ε. Τσεκαρε το website της Catch The Soap.

Edit: http://music.myspace.com/index.cfm?fuseaction=music.showDetails&Band_Show_ID=38523808&friendid=186373560

An τελικα. Αλλα και παλι, που αλλου να τους βαζανε; Δεν εχουν αρκετο κοσμο να το στηριξει…
Και btw, τσεκαρε πρωτα αυτους τους City of Ships που αναφερει. Δοκιμασα απο myspace… ωραιοι ακουγονται…

Φέτος πιστεύω θα έρθουν οι μπάντες που δεν έπαιξαν στην χώρα μας τα προηγούμενα χρόνια.
Πχ Megadeth ή Slayer, Down, Slipknot…
Για Metallica το βλέπω χλωμότατο μετά τους AC/DC.

Immolation,Bolt Thrower,Necrophagist
Disturbed,Mushroomhead(δυσκολο αλλα λεμε),Otep
Οrigin,Behemoth,Symphony X(αυτο κι αν ειναι δυσκολο)
Μotley Crue,Neurosis,Gojira,Coldplay,Oceansize
και φυσικα Μalmsteen.

θα προσθετα τους Pestilence,Enslaved(ξανα ετσι γιατι ειναι groupara),Satyricon,The Haunted αλλα ερχονται οποτε no problem.