Θα ήθελα να γίνει κανένα θαύμα και να έρθει κανένας Neil young,κανένας Eric Clapton…
Rush,Sepultura(μετα απο ενα ωραιο reunion!)και Blind Guardian.
PRODIGYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
Τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό και είναι εθικτά για τον Ελληνικό χώρο είναι Tool και Steven Wilson (είτε με Porcupine Tree είτε χωρίς)… ή και The Mars Volta, το κόβω λίγο χλωμό για τη χώρα μας αλλά I’ll take my hopes to the grave!
Edit: Α, και Opeth. Τους έχασα πέρσι αλλά δεν τους ήθελα support, θέλω μία Opeth συναυλία, να παίξουν 2 ώρες να λιώσουμε… Αλλά και αυτό χλωμό, ο Akerfeldt έχει προβλήματα υγείας που έχουν σχέση με το ότι έχει καεί να τραγουδάει. 
Edit 2: Και Emilie Autumn, Amanda Palmer, Puscifer (που πρόσφατα άρχησε να κάνει συναυλίες) κ.α., αλλά αυτά δεν παίζει να τα δούμε εδώ…
RAGE AGAINST THE MACHINE
Iced Earth
Judas/Megadeth/Testament
Slipknot
Nevermore
εγω θελω παρα πολυ φετος να ξαναδω motorhead.-
εσεις τι λετε?
[SIZE=“4”]ΕΥΕΗΑΤΕGOD[/SIZE]
Κάθε δευτερόλεπτο που περνάει χωρίς να ανακοινώνουν τη (γαμ*μένη) ευρωπαϊκή τους περιοδεία για το καλοκαίρι, ώστε να κάνω τα κουμάντα μου, είναι για μένα μαρτύριο!!![-o<
Update (σορυ Bleedin
)
Down (
/ Dredg / Machine Head ξανα / Metallica ξανα / ACDC / Cult Of Luna ξανα / Electric Wizard / YOB / Megadeth ξανα / Nevermore ξανα / The Haunted ξανα / Sunn O))) / St. Vitus / Titan Force / Crystal Viper / Cephalic Carnage / Neurosis / Νachtmystium / Integrity / Genghis Tron / Enslaved / Gojira / Code / Misery Index ξανα / Emperor / Immortal / Entombed ξανα / Triptykon / Fear Factory / Behemoth / Pestilence / Lamb of God (
/ Anaal Nathrakh ξανα / Amon Amarth / Napalm Death / A Life Once Lost / Slayer ξανα / Motley Crue / Hatebreed (
/ Mnemic / Evergrey ξανα / Eyehategod / Bolt Thrower / Burst ξανα / Manowar / Wolves In The Throne Room / Minsk / Aura Noir / Unearthly Trance / Kickback / Jarboe / Amebix / Voivod / Arkangel
Αμα κατσουν κι αυτα στα ερωτηματικα, ε, θα ειναι η απολυτη συναυλιακη χρονια.
[SIZE=“4”]SIGUR ROS [/SIZE]
Πολύ όμως…!
Νο προμπ. έχω ήδη κάνει κάποια κουμάντα “υπογείως” και περιμένω τις ανακοινώσεις για να καβατζωθώ.
Στην τελική, μην εκπλαγείς άμα δεις ένα ψηλό γραφικό ερημίτη στο Χέλφεστ, να βλέπει eyehate και να φεύγει τρέχοντας να προλάβει αεροπλάνο… :lol::lol::lol:
ολα τα πες :p:p
Τον Bon Scott να τραγουδάει το “Stormy May Day”…
αυτον αν τον φερει η didi θα το πληρωσεις με τη ζωη σου :p:p
λολ. :lol:
Ειμαι αρρωστακι, τι να κανουμε!! :lol:
συμπληρώνω:
-Tι θα ήθελα να δω:
Down, Pain of Salvation,Lamb of God, Porcupine Tree,Evergrey,Grand Magus (να πουν ολόκληρο το iron will), Sixx A.M (να πουν ολοκληροτο heroin diaries -έτσι κι αλλιώς δεν έχουν άλλο:P)
-Για ποιες συναυλίες που θα γινουν ανυπομονώ:
Opeth,Deep Purple, AC/DC
Jethro tull ρε παιδια…το εχω καημο να τους δω!black sabbath με ozzy και scorpions… θα έλεγα και το γνωστο περιβοητο reunion αλλα θα φαω ντοματες με τον ντορο που εχει κανει οποτε το αφηνω στην τυχη κιαμα γινει ποτε εγινε:p

εμεις???
τιποτα???
:(
My Dying Bride
Mournful Congregation
Funeral
Virgin Black
Skepticism
Novembers Doom
Pantheist
:Of The Wand & The Moon
1349