:(
εβλέπα το θρεντ για το Sweden festival και το όνομα Flogging Molly και πορώθηκα άσχημα:(
φέρτε τους ρε παιδιααααα!!!:(
Now playing: Cavalera Conspiracy - Black Ark
via FoxyTunes
:(
εβλέπα το θρεντ για το Sweden festival και το όνομα Flogging Molly και πορώθηκα άσχημα:(
φέρτε τους ρε παιδιααααα!!!:(
Now playing: Cavalera Conspiracy - Black Ark
via FoxyTunes
Δεν τους ειδες εδω?αν παλι θες να τους ξαναδεις σε καταλαβαινω,αμα εισαι φανμποης μια φορα δε φτανει.
@Fixxxer:Αν περιμενες απο τη DiDi καλα κρασια,θα εβγαινες στη συνταξη.Εισαι πολυ τυχερος και καλα να περασεις εκεινη τη μερα.
Εγω θα γουσταρα πολυ να φερουν Def Leppard, Poison και Cheap Trick αλλα δυστυχως η περιοδια ειναι μονο για USA 
μην πατε ΑΜΕΡΙΚΗ ελατε [SIZE=“5”]ΕΥΡΩΠΗ[/SIZE] πιο συγκεκριμενα[SIZE=“6”] ΕΛΛΑΔΑ [/SIZE]
Τι περιμενετε πολυ και θα θελατε να δειτε το 2009??
MARDUK, BEHEMOTH, VADER, DEICIDE, SIX FEET UNDER, CANNIBAL CORPSE, DIMMU BORGIR…
ζητάω πολλά;;;;;;; :lol::lol::lol:
βασικά ζητάς ηλίθια πράγματα:p,δηλαδή εδώ στην ελλάδα με τον ήλιο θάρθουν τόσο μπλακ συγκροτήματα?:p,πήγαινε καλύτερα καμιά σουηδία,φινλανδία να μπεις και στο κλίμα
απαντάς μόνο σου στην ερωτησή σου.Μια φορά δεν είναι αρκετή.Ο κόσμος δεν είναι αρκετός…:(
Now playing: Shinedown - Breaking Inside
via FoxyTunes
αυτα που περιοδευουν στην ευρωπη
metallica,lamb of god,mastodon,down κλπ κλπ
[QUOTE=FIXXXER;572819]Εγω πάντως εχθες εκλεισα εισητηρια για Sonisphere Βαρκελωνη 11 ιουλιου…
METALLICA
SLIPKNOT
MASTODON
LAMB OF GOD
Στη μουσική κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή κάθε μπάντα ξεχωριστά, νομίζω ότι πρόκειται για το πιο πετυχημένο ομαδικό Live της 10 ετίας. Τυχερός ο FIXXER…
εχει και Linkin Park ,Bullet For My Valentine και Avenged Sevenfold μεσα. Μη ξεχνιομαστε…
Στο υκ τουλαχιστον
Το καλοκαιρι εχω δυο επιλογες.
Διακοπες στη φτηνια, ή αυτο:
Fall of Efrafa is confirmed. Περιμενω τον τριτο δισκο. Αν αγγιζει τα standards του πρωτου, σκηνη κι οτι βρουμε.
Το εξοδο δεν ειναι απαγορευτικο, δοξα τω θεο. Χωρια που κατα 99% θα χω παρεα αμα τυχον κατσει και κανουμε την τρελα, οποτε.
p.s.: Το μαγαζι θα βαρεσει διαλυση ε. Εφετο. Last chance.
Fall of Efrafa, πουλο.
ΟΙ WATCHTOWER ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΙΒ
[SPOILER]ΟΙ WATCHTOWER ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΙΒ
[SPOILER]ΟΙ WATCHTOWER ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΙΒ
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ[/SPOILER][/SPOILER]
Keep It True λες; Αυτο ειναι το 2010. Παιζουν και οι Hades, αρα λογικα με Tecchio.
Ω ναι.
Οι συγκεκριμενοι αποτελουν μεγαλο και διακαη ποθο.
Δε παιζει, καπου πρεπει να τους δουμε. Αν και το ενδεχομενο επισκεψης δεν πρεπει να το αποκλειουμε καθως κατι τετοια 80’ς εχουν περαση στο χουριο μας.
iced earth
dimmu borgir
cradle of filth
slipknot
marilyn manson
blind guardian
wednesday 13
static-x
arcch enemy
ζηταω πολλα?
Θα ήθελα να δω πάρα πολύ Shinedown!
Έρχονται που έρχονται κατά Ευρώπη μεριά,ας τους φέρει κάποιος:(
Now playing: Three Days Grace - On My Own
via FoxyTunes
οντως. και γω θα ηθελα.
αλλα ειναι απο τα συγκροτηματα που πιστευω οτι και σε καθε χωρα της ευρωπης να πανε, ελλαδα δεν θα τους φερει κανεις.:evil::evil:
Metallica
Lamb of God
Machine Head
Ποσο μαλλον αν ηταν και μαζι ολοι αυτοι… 
:papas::papas::papas:
Πωωωω απλά θα σκότωνα για να δω κάτι τέτοιο!!! :lol: