Τι περιμενετε πολυ και θα θελατε να δειτε το 2009?

down
corrosion of conformity
acdc

ας έρθουν πρωτα οι Metallica (:D), oi Unleashed…οι Rotting Christ…και μετά βλέπουμε:p
Ας πω κάνα-δυο ακόμα: Morbid Angel, Slayer…και αλλους πολλους πολλους!!!:smiley:

A και Down, σωστός ο Ζούγκλας.

Helloween
Scorpions
Iced Earth
AC/DC

χωρις να τα βαζω σε σειρα προτιμησης

Bolt Thrower :!:
kai dark tranquillity !
και amon amarth dn lew oxi… !

Πάντως για acdc υπάρχει τεράστια ζήτηση. Καλοί μας διοργανωτές βάλτε 50 ευρώ εισιτήριο να γεμίσετε το ΟΑΚΑ…

Οχι ρε παιδες και φετος τα ιδια…Κριμα που δεν ειναι εδω ο καργιας να μας πει για τις εγκυρες πηγες του και φετο!:frowning:

εξέφρασα θέληση και προτροπή απλά :stuck_out_tongue: Μην αναφέρεις περίεργα ονόματα τώρα και συ:!:

Και επειδή το ξέχασα πριν… Πρέπει επιτέλους να δούμε τον Wino…είτε με saint vitus είτε με shrinebuilder είτε δεν ξέρω εγώ πως…

1)ΑC/DC
2)Rush
3)Van Halen
4)Motley Crue
5)Bon Jovi
6)Cinderella
7)Spiritual Beggars(Τους ειχα δει στην περιοδεια του αριστουργηματος ‘‘Αd Astra’’ και ειχα προσκυνησει.Θελω παλι εστω και χωρις τον Spice).
8)Pearl Jam
9)Dio(Δεν τον εχω δει.Τελευταια φορα που ηρθε με το group του ημουν φανταρος)
10)Queensryche

[SIZE=“5”]1)AC/DC[/SIZE]
2)Savatage (αν ευσταθούν όσα ακούγονται για reunion)
3)Motorhead
4)Motley Crue

Με καλυψε απολυτα!!!

εντιτ: οχι για συνικ, για το αλλο λεω

Από αυτούς που θα κάνουν περιοδεία U2, Killers, AC/DC και Cure. Απο αυτούς που δεν φαίνεται να βγούν Smashing Pumpkins, Pearl Jam, Interpol, Arcade Fire και Red Hot Chili Peppers…

Θέλω απεγνωσμένα να δώ Solitude Aeturnus και Overkill…Ξέρω δύσκολο:(

Maiden να ξανακατεβω με την παρεα, ειχε πολυ χαβαλε η ολη φαση.Επισης demons and wizards liiiiiiiiiiiiiiiiive (αν γινει αυτο ποτε) καθως κ Blind Guardian.

πολλά…
u2
Blind guardian
AC/DC
pearl jam (μια φορά και να μη διαλυθεί το σύμπαν γαμώ)
smashing pumpkins
gutter twins
killers
αυτα ως emergency…:stuck_out_tongue:

Καλημέρα!!! AC-DC, Gotthard, Gov’t Mule, Rush και Dare !!!

Σωστός ο παίχτης…

Η πολεμικη μηχανη που ακουει στο ονομα Entombed αρχισε να κλεινει ημερομηνιες για τελη 08. Καντε καμια προσευχη μπας και κατηφορισουν καθολου.

Φίλε, σορρυ που θα σε στεναχωρήσω, αλλά το καλοκαίρι που τους είδα στη Τσεχία ήταν επιεικώς μέτριοι. Και το λέω εγώ που τους θεωρούσα την κορυφαία death metal live μπάντα (μαζί με Napalm Death). Πρέπει να γυρισει ο Uffe ή κάποιος 2ος κιθαρίστας τεσπα επειγόντως…
Όχι οτι αμα έρθουν δεν θα πάω, αλλά πλέον δεν περιμένω τίποτα… :-k

Καταλαβα. Δηλαδη καλυτερα να μεινω με την αναμνηση του 2002.