ενα ενοχλητικο μνμ στο πανω μερος τσι οθονης με ειπε να σας πω ποιος ειαι και τι κανω εδω περα…
για να φυγει λοιπον…
να’μαι κι εγω!
:lol:
ενα ενοχλητικο μνμ στο πανω μερος τσι οθονης με ειπε να σας πω ποιος ειαι και τι κανω εδω περα…
για να φυγει λοιπον…
να’μαι κι εγω!
:lol:
Ποια η σχεση σου με τον Therion?
Πιστευεις στο θεο?
Ακους Dodheimsgard?
Εισαι Αρειανος?
Εχεις διπλωμα οδηγησης?
Καλως ηρθες (:
Θα εισαι για παντα στη σκια μου.
Μαλλον το αντιθετο, επειδη ειναι ΤΟΜΕΓΚΑΘΕΡΙΟΝ.
Εσυ εισαι σκετο.
Πω Θεριον βρεθηκε και ενας μεγαλυτερος απο σενα!!!Προσβοοοολαααα…Τσοβοοοολαααα…Μπριζοοοοολαααα…
Ναι αλλα εγω ακουω μεηντεν και ΜΕΤΑΛ.
Πες σε πόσα χρόνια βγάνεις τη σχολή σου ρε φλώρε να πούμε φυτό
tomegatherion εσενα λεει.
Καλά όλα αυτά, αλλά γιατί ονόμασες “αρχίδια” το πρώτο σου θρεντ; :-s
Όπως και να χει, καλωσήρθες
χαχαχαχαχ ωραία η από πάνω!
welcome κι από μένα
Γεια σου οριτζιναλ Θεριο.
Πφ,3 κοπέλες και δεν ενοχλούνται από βρισιές,που πάει αυτός ο κόζμος.
ελπίζω να μπορέσεις να συνεχίσεις τη ζωή σου και να μη σου μείνει τραύμα, ποστάρωντας το ακόμη για κάτι μήνες μετά…
ποιο πράγμα παιδί μου?
Κάρβου γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.
Ο Κάρβου νομίζει ότι έχω κολλήσει σε μια “μ@λ@κι@” που μου έχουν σβήσει.
Προφανώς και δεν μπορεί να καταλάβει ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα,παρά μόνο μια μικρή αναζήτηση για το λόγο που δεν κάνει να βρίζουμε και αυτός είναι οι κοπέλες βρε χαζό.
Με τον άλλον που βρίζει μάνες θα γίνει κάτι?
Πρόσεξε όμως ρούδι, γιατί στη λέξη που έχεις σε εισαγωγικά μπορούμε εύκολα να αντιληφθούμε αφενός το υβριστικό της περιεχόμενο και αφετέρου την άμεση αναφορά στους ανδρικούς όρχεις και μάλιστα όταν έχουν υποστεί μετάλλαξη που οδήγησε στο να προσαυξηθούν κατά έναν.
Συνεχίστε :-s
Έγινε ήδη, αλλά υποθέτω και αυτός τα ίδια με εσένα επιχειρήματα θα έχει. Θα ξέρει 1-2 κοπέλες που δε θα τις πείραζε να βρίσουν τη μάνα τους:)
Καλό θα είναι πάντως να ξεπεράσεις το γεγονός πως δεν αφήνουμε να βρίζουν ελεύθερα οι χρήστες και αν θεωρήσουμε πως κάποιος τρόπος έκφρασης ενοχλεί χρήστες, το διαγράφουμε. Έχουν περάσει τόσοι μήνες και ακόμα με αυτό ασχολείσαι…
Δε σιχαίνεσαι τους όρχεις?8O
Τι να συνεχίσουμε,όλα καλά,αγάπες και καρδούλες.
Παιδιά,έχουμε και ζωή,βγαίνουμε,μπάη
Πφ,δίκιο έχεις.Πάμε να πηδήξουμε κάνα εμπόδιο να στανιάρουμε:D