Ποια τραγούδια θα αφαιρούσατε από δίσκους?

BAN!!! Μόνο το Phantom Lord θα μπορούσε να λείπει :-k

Μια χαρά είναι το Slither, μην ακούς τους άπιστους 8)

BAN!!! Και μάλιστα μόνιμο!!! :stuck_out_tongue:

8O :ban: Από τα καλύτερα τραγούδια (μετά το The Unnamed Feeling) του μισητού σας άλμπουμ

Όσο για το Hero of the day, δεν είναι τόσο άσχημο προς το τέλος, αλλά το πρώτο μισό είναι… Και το Cure μια χαρά είναι!

:ban: και σε σένα :lol:

Συμφωνείτε στο οτι ένα μόνο τραγούδι θα πρεπε να λείπει απ’ το St. Anger και θες παραπάνω? :stuck_out_tongue:

Το Nymphomaniac Fantasia από το Angels Fall First… μόνο αυτό δεν μ’ αρέσει. Αλλά όχι να φύγει το Hell patrol! Είναι κομματάρα!

Δεν ειναι και τοσα πολλα.

Πόσα να σου πω?

το soul courageous απο το one second,ακυρη γκοθροκιλα-ξεπατικωμα sisters of mercy που χαλαει την ωραια ροη του αλμπουμ,για b-side ειναι

“The Struggle Within” από το “Black Album” των Metallica

Υπέγραψες την καταδίκη σου. Τώρα θα έρθει όλο το fanboyικό τσούρμο.

Τους έχω όλους! Πιο φανμπόυς δεν γίνεται. Αλλά νομίζω πως πιο «ορθή» απάντηση από τη δική μου σχετικά με τους Metallica, δεν διάβασα ως τώρα.

Μα πόσο ψώνιο, πλέον;

Γίνεται. :vibrate:

Νομιζω το Don’t Tread On Me ήταν χειρότερο :wink:

Ελα ρε! Μια χαρα κομματι ειναι…
“Struggle within” πολυ χειροτερο!
Απο Judas Priest χειροτερο θεωρω το “You 've got another thing coming” απο το “Hell patrol”…

τα πρωτα που μου ερχονται στο μυαλο…1) before the storm-the warning(δεν ειναι μαλακια αλλα δε με τρελαινει),2)chemical youth απο το rage for order,3)resistance-empire,4)disconnected-promised land

8O 8O 8O

Για Before the Storm διαφωνώ. Στα άλλα πράγματι. Δεν χαλάνε πάντως τέτοιοι δίσκοι

Φίλτατε είσαι και οπαδός τρομάρα σου(:p:p), από το Rage For Order δεν πρέπει να λείπει ούτε η Background κλανιά του Degarmo, ακόμα και υποσυνείδητα συμβάλλει στην ανυπέρτατη τελειότητα του. Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτό το δίσκο, για τα άλλα πάω πάσο.

Ban - Ευνουχισμός - Δολοφονία

Die!!:lightsabre:

Tι λες μωρέ. Τι λες μωρέ! Στα τρία καλύτερα του δίσκου.