Ποια τραγούδια θα αφαιρούσατε από δίσκους?

Πω και γαμω τα τοπικ!!!

Εχει να πεσει πολυ ξυλο εδω μεσα!!!

Εγώ ευθύνομαι γι’αυτό!:DΠλάκα πλάκα οι ροκάδες του Forum που είναι?

Εσύ να ντάη… ΑΚΟΥΩ ΜΑΝΟΓΟΥΑΡ!!!

Αναφερω αυτο γιατι δεν ειναι κανενα σπεσιαλ τραγουδι αλλα στην φετινη “τουρ” των Judas ηταν το τελευταιο τραγουδι που παιζαν σε καθε live… Λες κ δεν υπαρχουν τοοοοοοσα καλυτερα!

Δεν

Τώρα που το σκέφτομαι θα αφαιρούσα τον Gers τελείως απ’την maidenική ιστορία :lol:

Για τραγουδια δεν λεμε???
Απο το Rage against the Machine(album) " Settle for Nothing"

Τη πρωτια πιστευω εχει με μεγαλη διαφορα το Wildest Dreams απ το Dance of Death.

Απ τα πιο εμετικα κομματια, το καναν και single τρομαρα τους.

I’m on my way , out on the road again…

:metal: :metal: :metal: :metal: :metal: :metal:

Για τραγούδια λέμε αλλά μιας και πιάσαμε τις πατάτες των Maiden θυμήθηκα τον Gers και πόσο διαφορετικά θα’ταν τα πράγματα αν είχε μείνει ίδιο το lineup τους και τη δεκαετία του '90.

Μια χαρά είναι το Settle For Nothing. Απλά χάνει λίγο σε σχέση με τις άλλες κομματάρες που’χει αυτή η δισκάρα.

Δεν υπάρχουν τοοοοοοσα καλύτερα.

Τα Lipan Conjuring κ Intension απ’ το 10.000 Days άνετα ;Ρ
Το Lonely Day απ’ το Hypnotize
The Day That Never Comes από Death Magnetic :oops:
αυτά μου έρχονται για την ώρα!

άνετα όμως. ειδικά το intension είναι τόσο άθλιο που εκνευρίζομαι όταν τα ακούω. βασικά το δέκα χιλιάδες γκέυς ας κυκλοφορούσε ως δίσκος με μία πλευρά μόνο…

είσαι ελεεινός. μη σκεφτείς άλλα σε παρακαλώ.

ενταξει τους αγαπω πολυ αλλα επειδη δεν ειμαι κολλημενος οπαδος νομιζω οτι το κεμικαλ γιουθ ειναι καπως αδυναμο.Ωστοσο,συμφωνω οτι ετσι και αλλιως ειναι σπουδαιος δισκος

Εγώ δηλαδή που πιστεύω ότι είναι τέλειος νότα πρός νότα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο είμαι κολλημένος? Πιστεύω ότι ακόμα και άτομα που δεν έχουν το βαθμό φανατισμού που έχω εγώ ή εσύ με τους Ryche να ρωτήσεις πιθανόν να σου δώσουν την ίδια απάντηση.

On-Off topic
Επειδή έχω μνήμη ελέφαντα, neue regel θυμάμαι πάντως ότι είχες ψηφίσει το Rage for order για αγαπημένο all time δίσκο.Με ποιο δικαίωμα βγάζεις τώρα το Chemical Youth; 8O:wink:

Απλουστατα με τη γνωμη που εχω οτι δεν εχει υπαρξει τελειος δισκος-σε ολους βρισκω κατι που μου αρεσει λιγοτερο.Επομενως αυτο ισχυει και για το ρειτζ…

Δεν ειπα οτι εισαι κολλημενος,καμμια σχεση!δικαιωμα σου να σου αρεσει απο την αρχη μεχρι το τελος.Εκεινο που ειπα ειναι οτι μπορει να αγαπω τους ραιχ αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα πω οτι ειναι τελειος ο δισkος χωρις να μου αρεσει το chemical youth μονο και μονο για να τους υποστηριξω.Κατα τα αλλα εννοειται οτι ο καθενας πιστευει οτι θελει και το εκφραζει(αυτη ειναι η μαγεια του φορουμ αλλωστε):slight_smile:

E οχι και μαγεία στο Ρόκιν!!!

νομιζωω οτι απο το ντεθ μαγκνετικ θα μπορουσε να αφαιρεθει το unforgiven|||

ή τα 10 πρωτα :lol:

(πλακα ε… μην παω να μπω το απογευμα και με δω μπαναρισμενο :p)