το magic johnson απ το mother’s milk των rhcp[-X
κ το τελευταιο τραγουδι του news of the world των queen(ουτε καν γραφω τον τιτλο,ειναι τεραστιος#-o)
Ισως να αφαιρουσα το What Do You Do for Money Honey απο το back in black…
:ban::papas::papas:
Κάποιοι δίσκοι ακούγονται από την αρχή μέχρι το τέλος…
Το No Stranger To Love[-X από το Seventh Star των Black Sabbath, δεν κολάει με τίποτα:!:
Εγώ πάντως θα έβγαζα άνετα το Heart Like A Wheel που ο Ιοmmi πρέπει να το έγραψε σε 2-3’
Εννοειται αυτο!! Απο τους καλυτερους δισκους ever!
Απλα το συγκεκριμενο “χανει” λιγο κατα τη γνωμη μου…
[-X[-X[-X…ο συγκεκριμενος δισκος,ειναι απο την αρχη ως το τελος,ο λογος που αγαπαμε τη ροκ και καθε παρακλαδι/μετεξελιξη της…ειναι Ευαγγελιο και δεν νομιζω πως πρεπει να πειραχθει ουτε second…
απο μενα,ισως το can i play with madness,απο seventh son…iron maiden…αλλα πριν τα ακουσω,ναι,ειναι γ@μ@το κομματι,συμφωνοι,απλα στο συγκεκριμενο δισκο,δεν μου κολλαει,πολυ χαρουμενο για να στεκεται διπλα σε evil that men do,ομοτιτλο,clairvoyant,moonchild κτλ επη…ενα πιο σκοτεινο κομματι,θα κολλαγε καλυτερα…παντως,ειναι γ@ματο μεηντεν κλασσικο κομματι,συμφωνω σε αυτο…απλα να υπηρχε σε ενα αλλο δισκο…
Συμφωνω 10000%!!!
Και μερικοι δισκοι τετοιοι ειναι το Βack in Black,Black Album,Appetite for Destruction,Number of the Beast!!!
το invaders ειναι απο τα χειροτερα κομματια των μεηντεν:psad but true…8)
Να 'ταν το μόνο filler:roll:
Απ’το X Factor των Maiden το Unbeliever και το Blood on the world’s hands - χωρίς δεύτερη σκέψη…!
Unfortunately συμφωνω…:(:([-X[-X
(μην ακουσω κανα back in the village,θα σας φαω!!!)
κανεις ακριβως το ιδιο λαθος το οποιο στην αρχη εξηγεις οτι δεν πρεπει να γινεται
και γω πιστευω οτι τα Moonchild, Can I Play With Madness χανουν λιγο σε σχεση με τα αλλα (μιλαμε για λεπτες διαφορες ετσι; )
αλλα…
απο το Seventh Son δεν πειραζεις ουτε το κενο αναμεσα στα κομματια.-
My Melancholy Blues?
Τόσο τεράστιος τίτλος; :lol:
Και είναι και κομματάρα, εγώ απ αυτό θα έβγαζα το “Who Needs You”, και γενικώς τολμώ να πω ότι θα έβγαζα από τα περισσότερα albums των Queen τις συνθέσεις του Deacon… :? Δεν είναι ότι δεν ήξερε να γράφει αλλά παραήταν “pop”/γλυκανάλατη η γραφή του. [-X
Μου έρχεται μετά στο μυαλό το “Warlord” των Manowar από “Into Glory Ride”… Επίσης συμπαθές κομμάτι αλλά από άποψης ύφους ανοίγει έναν από τους πιο μεγαλειώδεις δίσκους στην ιστορία της μουσικής με τον χειρότερο τρόπο…
Τέλος από το “Rising” των Rainbow θα έβγαζα το refrain (μόνο!) από το “Do You Close Your Eyes”! Το υπόλοιπο κομμάτι είναι σαν τα άλλα του album (gamay) αλλά αυτό το refrain πραγματικά μου σπάει τα νεύρα. Τι καμένος αυτός ο Blackmore ρε πούστη μου, δεν μπορούσε να κάτσει μία ώρα να σκεφτεί κάτι πιο σοβαρό;
:lol::lol::lol::lol: το ίδιο λέω και γω!
ναι αυτο:wink:
δεν ξερω πως μου φανηκε τεραστιος ο τιτλος παντως βαριομουν τρελα να τον γραψω…
δεν το συμπαθω καθολου αυτο το τραγουδι:(
οχι το who needs you τα σπαει:!:
κ ο deacon εγραφε θεσπεσια τραγουδια κατα την ταπεινη μου γνωμη…8)
Όταν ένα κομμάτι δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τα υπόλοιπα κομμάτια ένος άλμπουμ δεν σημαίνει ότι δεν συμβάλει στην συνολική αρτιότητα του, ούτε ότι αν έλειπε θα ακουγόταν καλύτερα ο δίσκος σαν σύνολο. Ενα “ποιο μέτριο” κομμάτι, που στο κάτω κάτω αυτο είναι εντελώς υποκειμενικό, είναι μέρος της έμπνευσης κάποιων που τελικά έχει οδηγήσει σε ένα σπουδαίο δίσκο και απλά δεν μπορεί να φανει όπως τα υπόλοιπα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έπρέπε να αφαιρεθεί…
Εγώ θα αφαιρούσα σχεδόν τα πάντα.
:lol: Ακόμα ένας ορκισμένος fan του Blaze!
Eντάξει το Virtual μου αρέσει αρκετά.Αλλά το Χ-factor είναι ο μοναδικός δίσκος που μου έχει κάνει το εξής.Το ακούω πρώτη φορά και σκέφτομαι "μα καλά δεν αρέσει στον κόσμο αυτή η δισκάρα?"To ακούω δεύτερη και λεω πολύ καλό.Την τρίτη ήταν απλά καλό.Ε,πλέον είναι μια πατάτα και μιση!:lol: