Δεν είσαι ο πρώτος που το λέει αυτό ξέρεις… anyway, εμένα που κάνει! εκτός φυσικά απ’αυτά που θα αφαιρούσα :lol:
Περί ορέξεως… κλπ.κλπ…
Slither - Reload (Metallica)
Don’t Tread On Me - Metallica (Metallica) (με εκνευρίζει πάρα πολύ)
Επίσης στον τελευταίο δίσκο των Haunted (Versus) δε θα αφαιρούσα, αλλά θα προσέθετα τα κομμάτια του bonus cd της ειδικής έκδοσης ;Ρ
Τα χει τα φιλερια του παντως.
Επειδή αν ξεκινήσω με δίσκους που δε γουστάρω δε θα τελειώσω ούτε αύριο, ας πάμε σε album που μου αρέσουν ή τα λατρεύω.
Blind Guardian - Imaginations from the other side - Script for my requiem: Φρικτό κομμάτι σε ένα πραγματικά υπέροχο δίσκο. Αν δεν ήταν αυτό μέσα άνετα θα 'ταν το καλύτερο τους.
Fear Factory - Digimortal - No more : Νταξ, καλό είναι, αλλά πιο πολύ σε filler φάση. καλύτερα να μην ήταν μέσα και να ήταν ο δίσκος πιο συγκροτημένος έτσι.
System of a down - Mezmerise - BYOB : Για hit-άκι έκανε, μειώνει όμως ένα πραγματικά πολύ καλό δίσκο.
Γιατι όμως σε εκνευρίζει;. Εγω το βρίσκω γαμάτο.
Και μένα δε με ενθουσιάζει το Don’t Tread On Me… δε μου κάθεται με τπτ!
8O8O8O8O
Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι οτι θα έπρεπε να μην υπάρχει κανένα απο τα solos του DeMaio σε κανέναν δίσκο Manowar. Μόνο το William’s Tale δεν είναι τόσο άκυρο πιστέυω. Επίσης ευτυχώς που το Into Glory Ride δεν έχει solo μπάσο, έχει όμως το Warlord που θα το αφαιρούσα χαλαρά.
Βασικά μόλις συνειδητοποίησα ότι έκανα μία μικρή πατάτα και αντί για I’m alive έγραψα Script for my requiem shy ούτε εγώ ξέρω πως τα κατάφερα και τα μπέρδεψα. Οπότε για να είμαι δίκαιος, το Script for my requiem είναι κομματάρα ενώ το I’m alive θα έπρεπε να εξαφανιστεί απο προσώπου γής
¶στο καλό και τρόμαξα… γλίτωσες το ξύλο (αυτή τη φορά)…
@TheWitchfinder: Αν το Warlord ήταν στη θέση του Battle hymns και τούμπαλιν, οι δίσκοι θα γαμούσαν ακόμα περισσότερο.
Listening to: Blind Guardian - Majesty
via FoxyTunes
Έλα ρε, το Black Arrows of Death ας πούμε δε σ’ αρέσει; Εντάξει δεν είναι και το highlight του Hail το England αλλά λέμε τώρα.
Για το Warlord συμφωνώ απολύτως, τα χω γράψει και γω.
Εμένα μου αρέσει το I’m alive.
Ρε χωρις πλακα,ΔΕΝ υπαρχει filler εκει μεσα.Το Im Alive ειναι το πιο grower απο ολα,σου μιλαει καποιος που απο το πολυ λιωσιμο εχει μικρυνει το cd:p
Για μενα ειναι ολα 10 αρια εκει μεσα.Απο το ομωνυμο μεχρι και το And the Story Ends…
Ξεθάβειν :!:
Δεν θα έλεγα ότι θα το αφαιρούσα (ποιος είμαι γω για να το κάνω…), πάντως σήμερα που άκουγα το album συνειδητοποίησα ότι κάθε φορά πατάω next στο ίδιο τραγούδι —>
[B]http://www.youtube.com/watch?v=-If2r9ENQfA[/B]
[SPOILER][I]Banana Banana Banana Terracotta Banana Terracotta Terracotta Pie![/I] #-o[-X[/SPOILER]
Από το καινούργιο άλμπουμ των [B]Nekromantix [/B]θα αφαιρούσα το Demonspeed. Πραγματικά σπασαρχίδικο τραγούδι, ενώ το υπόλοιπο άλμπουμ είναι αρκετά καλό. Στην ουσία το συγκεκριμένο κομμάτι ασκούσε μία αρνητική επιρροή πάνω μου για όλο το άλμπουμ. Κατάφερα όμως και το απομόνωσα και αποφάσισα ότι το άλμπουμ είναι παααάρα πολύ καλό χωρίς αυτό το κομμάτι.
Το τόσο ξεκάρφωτο με την αισθητική του άλμπουμ όσο και πολυαγαπημένο του κοινού Empty από το Alternative 4. Δεν το χώνεις αυτό το κομμάτι μετά από Shroud Of False, Fragile Dreams και πριν από Lost Control…
[SPOILER]Αν υπήρχαν φανμπόηδες θα έπεφταν να με φάνε :p[/SPOILER]
ελα ρε απο τα αγαπημενα μου…βασικα μου θυμιζει τοσα πολλα αυτος ο δισκος οποτε δεν ειμαι αντικειμενικος
με τον κινδυνο να φανω ιεροσυλος,σε εναν απο τους αγαπημενους μου δισκους
θα αφαιρουσα αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=RWVu3f9fAYY
και θα εβαζα αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=wqxKsSxtRVo&feature=related
[SPOILER]σκεφτειτε μετα απο valhalla να μπαινει αυτο.να κλαει η πλαση
[SIZE=“2”]ελπιζω να μη το δει κανας moonchild,nightsky[/SIZE][/SPOILER]
Χαχα, τί να πεις ? Κολοκυθόπιτα…
Μόνο το funky ρεφραίν μου αρέσει, το υπόλοιπο είναι λιγάκι ενοχλητικό και το σκιπάρω.
Που’σαι ρε Frank Zappa…
Το είδα. :o Αλλά αφού δεν είπες για το Heart of Steel κάπως το καταπίνω. Βασικά εγώ θα το άφηνα το κομμάτι και θα το έβαζα μετά ακριβώς, να δέσει με Queen of the Masquerade. Εκεί να δεις:!:
Ον τόπικ, My Global Mind από Promised Land. Πολύ εύκολα.