Ποια τραγούδια θα αφαιρούσατε από δίσκους?

Καλα τα λες ρε.
Οντως το Mayday ειναι το πιο αδυναμο του δισκου.

πολλα αλλα κυριως τα…
7th Son - can i play with madness
Piece of mind - sun and steel

α… και αν γινεται… αφαιρεστε αυτη τη μαλακια αναμεσα στο abyss of the void & afterlife!!!
pleaseeee!!!

και νομιζα οτι μονο εγω δεν γουσταρα το Can I Play With Madness…Σωστος ο Μαρινερ.
Το αντιθετο ισχυει με το Sun and Steel που το θεωρω απο τα καλυτερα του δισκου#-o

από το Crimson Glory δε βγαίνει τπτ, μη λέτε βλακείες. απλά έπρεπε να χει μπει και το Dream Dancer πριν από το Lost Reflection για να μιλάμε για τον αρτιότερο δίσκο ever.

Απο [B]Red Hot Chili Peppers[/B] - [B]I’m with you[/B] το [B]Monarchy of Roses[/B]
Απο [B]Red Hot Chili Peppers[/B] - [B]Californication[/B] το [B]Porcelain[/B]
Απο [B]Scars on Broadway[/B] - [I]Scars on Broadway[/I] το [B]Universe[/B]

Και απο [B]The Mars Volta[/B] - [B]De-loused in the Comatorium[/B] θα εβγαζα το [B]This Apparatus Must Be Unearthed[/B] να μπει σε κανενα single και θα εβαζα στη θεση του το φοβερο και τρομερο [B]Concertina[/B]

Cirith Ungol. ευχαριστως θα πεταγα εξω απο το παραθυρο το “go it alone” απο το Paradise Lost του 1991… ειναι τοσο μα τοσο ΑΚΥΡΟ κομματι σε σχεση με το υπολοιπο κλιμα του δισκου… ξερω, το εγραψαν μετα απο απαιτηση της εταιρειας, αλλα και παλι…

ε καλα, οχι και τιποτα…
πιστευω το Azrael ειναι περιττο…

[SPOILER]δε ψαρωσατε ε??? :p[/SPOILER]

Eπειδή το άκουγα σήμερα…το Kickstand από το Superunknown των Soundgarden.

Eιλικρινά ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί υπάρχει, είναι η μόνη παραφωνία σ’ένα αψεγάδιαστο άλμπουμ.

δεν θα με χαλουσε και τοσο μα μην υπηρχε το Mr. Ego στο Master of the Rings. και βασικα το ρεφρεν του ειναι θεικο, αλλα ολο το υπολοιπο τραγουδι ειναι πολυ μα πολυ βαρετο…

Θε’ι΄κό topic, απορώ που δεν το είχα δει τόσο καιρό! Λοιπόν, είναι πολλά που θα ήθελα να γράψω, όμως για την ώρα θα αρκεστώ σε ένα: δε μπορούσε να λείπει η τραγική. καγκουροδιασκευή στο Vertigo του Rex Anthony από τον πρώτο δίσκο των Labyrinth?? Σχεδόν ΑΚΥΡΩΝΕΙ τον υπόλοιπο δίσκο. Γιατί ρε (πρώιμοι) Labyrinth (με τον Fabio Lione στα φωνητικά) :p…

Χμμ…Ωραίο θρέντ!

Δε ξέρω με ποιο σκεπτικό θέλει κάποιος να βγάλει ένα κομμάτι από ένα δίσκο, εγώ πάντως θα το έκανα αν ήταν τρελό φιλεράκι!

[SPOILER]Από τα 7 πρώτα άλμπουμ των maiden δε θα έβγαζα κάτι!
Είδα κάτι έξω τα back in the village & flash of the blade από powerslave, invaders από notb κτλ και έμεινα! Γιατί ρε μάγκες; :stuck_out_tongue: Όμοια για το Imaginatios των guardian[/SPOILER]

Από Dark Ride των Helloween θα έβγαζα σίγουρα escalation 666 και live for your pain.

To πρώτο πραγματικά δε προσφέρει τίποτα στη μουσική! Ανιαρός ρυθμός, μαυρίλα μέχρι το άπειρο, και γενικώς το μόνο συναίσθημα που σε προσφέρει είναι η μίζερη μιζέρια! 8O

Το δεύτερο, σπαστική εισαγωγή με μπάσο, σπαστικό drumming, σπαστικό ρεφραίν, τίποτες κι εδώ. Τίποτα να σε ξεσηκώσει, να σε τρελάνει. Α λιβ φορ γιορ πειν αμ νταιν! Μηδέν εις το πηλίκο.

Βέβαια άμα αφήσω τη φαντασία μου να οργιάσει, θα έβγαζα κι άλλα κομμάτια από δώθε, όπως if i could fly & immortal (stars). Ιδίως το πρώτο είναι φουλ εμπορικό, λόγω των πλήκτρων και του ρεφραίν. Τέσπα, δε γαμείς!

Κωλοτούμπας.Ειδικά το The Crunge όχι.Σα να κάνεις σεξ είναι.

xmmm
Queen-Innuendo "Delilah"
To σωζει μονο η φωνη του.

όχι ότι μου πέφτει και λόγος αλλά το get on top είναι το πιο εκνευριστικό κομμάτι στον κόσμο, που μου ρχεται αυτή τη στιγμή. αν το γράφαν πριν από καμιά δεκαετία και σε άλλο άλμπουμ, θα το καταλάβαινα

το the jack απο high voltage των acdc.:roll:
edit:ναι βασικα δεν ξερω αν θα το αφαιρουσα απλα δεν μου αρεσει τοσο.Με εκνευριζει λιγο.

Λοιπον παμε για τα πολυ πολυ τρανταχτα :

[SPOILER]Ride the lightning - Escape[/SPOILER]

[SPOILER] Sabotage- The Writ[/SPOILER]

[SPOILER]Screaming for Vengeance- You 've got another thing comming[/SPOILER]

[SPOILER]Rust in Peace - Five Magics [/SPOILER]

Let the games begin…:stuck_out_tongue:

Ας υποθέσουμε πως τα πρώτα είναι σωστά…To Five Magics ΡΕ?

Fear Is The Key από το Fear Of The Dark. Ξεκινάει πολύ ωραία κι ακούς μετά τον Bruce σα να ήθελε απλά να γαμήσει το κομμάτι από το δεύτερο ρεφρεν κι μετά. Αποτέλεσμα η ξενέρα η ίδια!:frowning:

Ρε πας καλα;
Ρε πας καλα λεμε;

Παρε και Shake a leg απο Back in Black και Electro-Violence απο Taking Over για να μαθεις να μου τη μπαινεις ρε μαστορα