To Nothing Going On από Handful of Rain
Ψιλοτραγικο τραγουδι για τα επιπεδα των Savatage
Το “Sweet Amber” από το St.Anger των Metallica,γιατί πιστεύω πως είναι μια καλή ιδέα που την αδικεί ο ήχος τους συγκεκριμένου δίσκου,θα το έβαζα σε κάποιο άλλο δίσκο τους για να αναδειχθεί.
Άντε,αυτομπαναρίσου να τελειώνουμε.
Απλα θιγω τρισμεγιστα αλμπουμ και εχετε βαλει ολοι οι ΝΤΙΝΤΗΔΕΣ τα κλαματα
Περαστε εξω κυριοι.
:lol3::lol3:
Private joker, σορρυ κιολας, αλλα εισαι γελοιος
για κάποιο περίεργο λόγο θα έβγαζα το Killing Floor απο το Chemical Wedding του βρασιδα.
αλλά θα κρατούσα το βιντεοκλίπ
Ένα πολύ χτυπητό που μου ήρθε βλέποντας το θρεντ είναι το ανεκδιήγητο Prima Donna στο Return To Fantasy. Ένα πραγματικά γελοίο χαζο-ποπ τραγουδάκι που καταστρέφει έναν καλό δίσκο.
Ντάξει,δεν τον καταστρέφει κιόλας,είναι καλά τα υπόλοιπα…Θέλω μετά τους Purple και τους Zeppelin να πάρουνε σειρά στο ξέθαμμα οι Heep.Και ο Nugent.
Μου έβαλες το σημείο που γαμάει σαν απάντηση?
Επειδή υπάρχει μία ψιλοσκοτεινή ατμόσφαιρα στον δίσκο, πετάγεται μετά το Beautiful Dream αυτή η τρομπετίσια μαλακία και χαλάει το κλίμα! Στο βινύλιο είναι ακόμα πιο εκνευριστικό γιατί ανοίγει την 2η πλευρά.
Απλά πέρυσι που το είχα ξεθάψει,μόλις έσκασε αυτό το σημείο σκεφτόμουνα πόση γαμημένη έμπνευση είχε σε αυτά τα άλμπουμς ο Μπρουσάρας.
και οχι μόνο ο μπρουσαρας
*είπαμε. άντε να το διαλύσουν οι Maiden μπας και ακούσουμε καμιά δισκαρα απο βρασιδα.
Και να ρθει και μόνος του. Αλλο απωθημένο.
Επίσης, κρίμα που υπάρχουν τα παρακάτω κομμάτια σε δίσκους:
Highways Of The Sun -------> Camel - Rain Dances
One White Duck -------> Jethro Tull - Minstrel In The Gallery
Hold On -------> Deep Purple - Stormbringer
Baby Rock Me --------> Magnum - Kingdom Of Madness
Do You Close Your Eyes -------> Rainbow - Rising
Lightning Strikes ------> Ozzy - The Ultimate Sin
ban kai ksilo, den peirazoume tpt apo ton agapimeno mou disko tou ozzy! they say that lightning never strikes the same place twice!
Χαχααχα, ναι ε; Τόσο πολύ… καλούτσικο κομμάτι αλλά αυτό το ρεφρέν είναι πολύ χαζό.
Se katalabainw vasika, einai to pio adinampo tou diskou. Alla einai tragoudi tou Ultimate Sin gamw!