Μήπως απλώς δεν σου αρέσει ο Ian Gillan;
χε χε. Σωστός. and turned it in to lies of lies of lies and lies and lies
Κομματάρα. από τα αγαπημένα μου β διαλογής των μέιντεν
Έχει μέσα The Apparition.Ποιο Fear is the key…?
Γενικά το FOTD έχει πολύ αμφιλεγόμενο περιεχόμενο…
Το μισό σχεδόν μου περνά απλά αδιάφορο…
Βλέπε Chains, Apparition, W.Warrior, FITK, Childhood’s end
Μεγάλη αξία όμως το Judas Be My Guide!! :vibrate:
Rush - Moving Pictures - οξω το Vital Signs , ωραιο τραγουδακι δεν λεω , κολλητικό αλλα ΟΧΙ .
Επισης ντροπη στους κυριους που πριν 2-3 σελιδες , ο ενας εβγαλε το Jack (να ηταν κανα she’s got balls να το καταλαβαινα) και ο αλλος το shake a leg . ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ; Το κουνα κανα ποδι ταιριαζει πολυ ωραια , [B]ΑΝ[/B] ειχα να βγαλω ενα τραγουδι απο back in black θα εβγαζα το let me put my love … χωρις
θα σου άξιζε ένα συγχαρητήρια για το Judas… αλλά έβαλες μέσα στα αδιάφορα Chains και Childhood’s End…Και αν αυτό που γουστάρω πολύ στο πρώτο είναι το solo,το δεύτερο το γουστάρω από την αρχή μέχρι το τέλος,κάθε μεμονωμένη νότα.
Και μετα λετε σε μενα να αυτομπαναριστω…Οξω ρεεεε! :lol:
[SPOILER]Οχι οτι εχω τιποτα με τον αποπανω αλλα το Let me put my love into you ειναι προσωπικη υπερλατρεια <3 :D[/SPOILER]
ειπα ΑΝ με αναγκαζανε οποσδηποτε με πιστολι στο κεφαλι ! Για ονομα του θεου δεν πειραζουμε αυτο το album
8O
Χωρις παρεξηγηση …μονο ανθρωπος που ακουσε το δισκο πεταχτα τη στιγμη που καυλαντιζε στο φβ θα μπορουσε να το πει αυτο.
Συμφωνω, αν ειναι δυνατον…
οχι τον εχω ακουσει τουλκαχιστον 10 φορες , και στον δρομο το ακουω (στο κινιτο μου) αλλα σου λεω ως πακετο δεν ταιριαζει . Μια χαρα τραγουδακι ειναι !
θα με κανεις να το ξανακουσω τωρα
Το Vital Signs προσωπικα με εχει σημαδεψει, δεν θα μπορουσα να ειμαι πολυ αντικειμενικος. Αλλα το να λες οτι δεν κολλαει, ε οχι δα! Ξαναμανα ακροαση Εκτορα, ελα να σε βλεπω να το λιωνεις.
Σε αλλα νεα, το Settle For Nothing απο το Rage Against The Machine θα το εβγαζα διχως τυψεις. Οχι τιποτα το ιδιαιτερο για μενα.
Δεν νομίζω ότι έχει κάποια σχέση με Gillan αυτό το σημείο, ο Gillan δε με χάλασε ποτέ όσο ακούω Deep Purple
Μόνο τα Weekend Warrior, Fear Is The Key, The Aparrition είναι ή καλούτσικα ή αδιάφορα Αλλά το Judas Be My Guide, The Fugitive θα θελα να τα ακούσω ΠΟΛΥ live
Απο το Handful Of Rain το Nothing’s Going On με χαρακτηριστικη ευκολια, αταιριαστο και φιλλερ οσο δεν παει.