Πώς επιλέγετε τι θα ακούσετε κάθε φορά;

Ας πούμε γυρνάτε από σχολείο/δουλειά το μεσημέρι και θέλετε να ακούσετε μουσική. Από τα εκατοντάδες σιντί που έχετε πώς επιλέγετε ποιό θα ακούσετε; :roll:

Εγώ έχω κάνει Winamp playlists και έχω albums από ένα συγκρότημα στη σειρά και από κάτω άλλο συγκρότημα… Ας πούμε πάνω πάνω έχω Metallica… Βάζω να ακούσω το Kill 'Em All… Από κάτω έχω Iron Maiden… Το επόμενο σιντί που θα ακούσω ας πούμε είναι το Iron Maiden… Μετά ακούω ένα σιντί από όλα τα άλλα συγκροτήματα και όταν ξανάρθει η σειρά των Μεταλλικα βάζω το Ride The Lightning, μετά το Killers των Maiden κτλ. :stuck_out_tongue: Μόλις ακούσω ας πούμε το St. Anger και τελειώσουν όλα, τα ξανακούω :smiley: :slight_smile:

Επίσης αν μόλις που έχω ακούσει ένα σιντί το βάζω πολλές φορές χωρίς να είναι η σειρά του γιατί με 1 άκουσμα δεν έχεις καταλάβεις και τίποτα… Το ακούω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 φορές και μετά ακολουθεί κι αυτό τη σειρά στις λίστες 8) Βέβαια όχι συνεχόμενες 6 φορές… :stuck_out_tongue:

ΥΓ: Αν ένα άλμπουμ δεν το’χω στο Πισί γιατί το’χω αυθεντικό κάνω απλά ένα άδειο playlist με το όνομα του και αντί να παίξω το playlist το βλέπω και βάζω το ορίτζιναλ άλμπουμ :stuck_out_tongue:

ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! :twisted:

ΥΓ2: Αν ακούσω κάποιο σιντί καινούργιο (καινούργιο για μένα) 6 φορές και δε μου κάνει αίσθηση ή το βαριέμαι κτλ. διαγράφω το πλεϊλίστ και απλά μένει στα αρχεία μου ανάκουστο :wink: Επίσης ποτέ δεν ακούω Black/Death Metal albums γιατί είναι ηχορύπανση (στα δικά μου αυτιά :stuck_out_tongue: ) Α, επίσης δεν ακούω Nu Metal ΕΑΝ φωνάζει “ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ” όπως ας πούμε οι Linkin Park και οι Sum 41… System Of A Down και Disturbed ας πούμε ακούω άνετα 8) Και Evanescence ακούω άνετα, δεν είναι βέβαια Nu Metal…

Γιατί περιπλέκεις τα πράγματα έτσι;
Όλα είναι μία άγνωστη, μυστηριώδης και μαγική διεργασία, καθοδηγούμενη από το εκάστοτε συναίσθημα, η οποία και “καθορίζει” τι θα ακούσω κάθε φορά (πσσσσσ πάλι έγραψα ο φούστης! και δεν θέλω σχόλια για το φούστης, γιατί θα την πληρώσει ο unholy ως αποδιοπομπαίος τράγος :twisted: )

Ναι και’γω αν νιώθω λυπημένος, χαρούμενος, θυμωμένος και άλλα τέτοια συναισθήματα βάζω το ανάλογο αλλά πολλές φορές δε νιώθω τπτ από αυτά :roll:

ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ :twisted:

Ρεσιτάλ.

Παρακαλουνται οι νεαροι users αν δε το σηκωνουν να μην το πινουν…Ημαρτον…

ΕΓΡΑΨΕΣ!!

θα έχανες όμως τέτοιες μοναδικές απαντήσεις!!! :lol: :lol: :lol:

John_vla keep walking! Εγώ μουσική δεν επιλέγω, αυτή επιλέγει εμένα :stuck_out_tongue: Πάντως τώρα τελευταία πάει με τη βαρεμάρα, τι βαριέμαι λιγότερο να ακούσω! Σύντομα όμς θα αρχίσει να πηγαινει με τις συναυλίες! Την άλλη εβδομάδα είναι οι kamelot για παράδειγμα…Άρα θα ξεσκονίσουμε όλη τη δισκογραφεία τους :wink: :twisted: :twisted: :twisted:

πω πω ρε φίλε john vla κουράστικα που σε άκουσα…τι κανεις ρε αρχηγέ…Εμεινα κάγκελο…
Χαλαρωσε πάντως η μουσική ειναι για να ξεκουράζει…Αμα ειναι να τραβάς τέτοιο ζόρι…γαματο…ξεκίνα γκόλφ…
Ακου ρε φίλε οτι γουστάρεις…οποτε σου έρθει και τέλος…
ουφ…

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟ!!! :lol: :lol: :lol:

Πέστα ρε μεγάλε…

Μα τι το παράξενο έχει αυτό που κάνω; :stuck_out_tongue: Φυσικά και αν έχω την τάση να βάλω κάτι θα το βάλω χωρίς να ασχολιέμαι με σειρές και τέτοια αλλά αν δεν έχω ιδέα τι να βάλω ή είμαι σε δίλλημα τότε βάζω όποιο έχει σειρά. :roll: Πάντως χτες έβλεπα κάτι βίντεο Μεταλλικα, μου’ρθε τάση να ακούσω Μεταλλικα και έβαλα το Ride The Lightning χωρίς να είναι η σειρά του :stuck_out_tongue:

Σοβαρο ατοπημα…να μην ξαναγινει please…ειπαμε ολα με τη σειρα

Ωχ ποιος δίσκος ειχε σειρα…Μαλακία…Αντε τωρα να παρεξηγηθεί και να δουμε τι θα κάνεις…
Stay Focus…Μην παρασυρεσαι απο τα γηινα…

( φιλε πλακιτσα κανουμε…κανε οτι σου καυλ…σει :smiley: )

εμενα ειναι σχεδον ολα τα σιντι στον υπολογιστη,δε θελω να τα πολυβγαζω/βαζω στα cd player,αρκετα ταλαιπωριουνται ολη μερα στο discman…ειμαι και γω της αποψης να ακους οτι σου ρθει την εκεινη τη στιγμη :smiley:

Αλλο ένα επικό thread που είχε ξεκινήσει ο τιτάνας john_vla! :smiley: :smiley:

To αρχικό πόστ του είναι μόνο μία απλή ένδειξη για το τι διεργασίες γίνονταν στον αδιανόητα πολύπλοκο για μας τους κοινούς θνητούς εγκέφαλό του! Διαβάστε το, αξίζει πολύ! :smiley: 8)

το συγκεκριμένο το διάβασα δις για να το εμπεδώσω

Επειδη εισαι[SIZE=“7”]ΧΑΖΗ[/SIZE]

Δεν είμαι εγώ χαζή,απλά ο τζον βλα είναι πολύ μπροστά