Ξεκάρφωτο

Ακούγοντας RED σήμερα(πριν μισή ώρα μάλιστα) ο τύπος είπε για το rockwave και ότι ο σταθμός είναι χορηγός επικοινωνίας και μπλα μπλα μπλα και όσον αφορά το πρόγραμμα τα ήξερε μισά! Από το rocking έχω ενημερωθεί βδομάδες πιο πριν για το 90% του προγράμματος και γενικότερα το rocking είναι από τα πιο έγκυρα και πιο ενημερωμένα ηλεκτρονικά περιοδικά, μήπως μια συνεργασία με ραδιοφωνικό σταθμό να ανέβαζε ακόμα περισσότερο την αναγνωστικότητα και δύναμη του rocking?
Έστω εσείς να διαφημίζετε αυτούς και αυτοί εσάς και να πετάνε και κανα σποτάκι του στυλ “και τώρα ροκ νέα όπως τα κατέγραψε το ηλεκτρονικό περιοδικό rocking.gr”
Το τραβάω πολύ?Απλά επιδή ελάχιστοι γνωρίζουν το rocking και επειδή έχει γίνει φοβερή δουλειά εδώ μέσα γι’αυτό το λέω για να το γνωρίσουν και άλλοι…
Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο?

Δεν λέω και εγώ επιθυμώ το καλύτερο για το rocking.gr
αλλά τώρα είμαστε λίγοι και καλοί!!!
Σαν μια οικογένεια όμως έχουμε και τα μαύρα προβατά μας!! :stuck_out_tongue:

Thanks για τα καλά σου λόγια Τάσο.

Η αλήθεια είναι ότι ήδη έχουμε συνεργασία με ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης (θα το 'χετε διαπιστώσει και μόνοι σας) και ψάχνουμε για τον “κατάλληλο” ώστε να γίνει κάτι και με την Αθήνα. Καλώς ή κακώς η δύναμη του Rocking είναι ανάλογη της επισκεψιμότητας, η οποία με τη σειρά της εξαρτάται καθαρά και μόνο από τη στάση και το περιεχόμενο του περιοδικού. Προσπάθειες για συνεργασίες γίνονται σε πολλά επίπεδα, και έχουν γίνει ήδη. Το θέμα είναι η επιλογή των καταλλήλων.

Μπορεί αυτή τη στιγμή να μπαίνει κανείς και να βλέπει απλώς 5-6 κείμενα την ημέρα αλλά από πίσω υπάρχουν άπειρα πράγματα που τρέχουν και στα οποία οφείλεται σε ένα μεγάλο βαθμό η πορεία που έχει ακολουθήσει το Rocking μέχρι στιγμής.