Βγάλτε τα απωθημένα σας για το αφεντικό σας

Σορρυ για το ακυρο καπως ποστ, αλλα μου φαινεται πως εδω και μερικες σελιδες κανεις δεν διαβαζει ολοκληρα τα ποστ του αλλου, πιανεται απο 2 κουβεντες που λεει ο καθενας και χανει το δασος

Η αποψη σου για μενα ειναι ακυρη απο την στιγμη που δεν εχεις την αναλογη εμπειρια επι του θεματος.
Εβαλα σε αλλη σειρα τις λεξεις. Cool.

Εν ολίγοις, δε μπορώ να μιλάω για κακές επαγγελματικές συνθήκες και τη θέληση μας να μη συμβιβαζόμαστε με αυτές, τη στιγμή που δεν έχω κάτσει να εργαστώ κάμποσα χρόνια και έχω χαραμίσει τον χρόνο μου σε διαβάσματα και σπουδές.

Τι παράξενο, μέρος της πτυχιακής εργασίας που έκανα είχε θέμα αυτές ακριβώς τις κακές επαγγελματικές συνθήκες (είτε μιλάμε για προιστάμενους, είτε για ανεργία, είτε για κακές συνθήκες εργασίας κλπ) και τη σχέση τους με την ανθρώπινη ψυχολογία και τα όρια του ανθρώπου. Τι κρίμα που δε μου πέταξαν στα μούτρα την πτυχιακή επειδή δεν είχα προσωπική πείρα κάποιου αφεντικού να με καταπιέζει για χρόνια. Θα λεγε κανείς πάντως, πως επειδή ακριβώς δεν είχα, μπόρεσα και την ολοκλήρωσα.

[FONT=“Comic Sans MS”][SIZE=“2”]Δεν είναι κακό καλέ μου Ellanor να παραδεχτείς ότι έχεις άδικο, δε θα σου πει κανείς τίποτα… εφόσον μίλησες για ένα θέμα στο οποίο δεν έχεις εμπειρία.

Και συγνώμη αν θίχτηκαν κάποιοι που έχουν δουλέψει.

Edit…
Άλλοι κάνουν πτυχιακή, άλλοι κάνουν πρακτική.[/SIZE][/FONT]

Ποια θεληση; Εσυ μιλησες για επιλογες. Μην τα συγχεουμε.

Θιχτήκατε που είπα πως δεν πρέπει να συμβιβαζόμαστε με συνθήκες που μας καταπιέζουν αλλά να διεκδικούμε, με όποιον τρόπο μπορούμε, πάντα το καλύτερο για τον εαυτό μας. Οκ. Τι να πω. Δεν έχει νόημα.

Δε παραδέχομαι οτι έχω άδικο, γιατί απλά δεν έχω. :slight_smile:

@ σοφι, όχι δε θα παίξω αυτό το παιχνίδι με τις λεξούλες. Κοιτάτε το δέντρο και όχι το δάσος που λέει και ο Mackintosh. Δε μπορείτε απλά να καταλάβετε τι λέω, και το αρνείστε.

Αν κάποτε πάτε σε έναν επαγγελματικό σύμβουλο θα σας μιλήσει για όσα λεω εγώ τώρα. Πιστέψτε με, κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει εργαστεί σε δουλειές σαν τις δικές σας. Έρχεται έχοντας κάνει καμια 10αρια χρόνια σπουδών, και κάμποσες πρακτικές, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αν είχατε ανοιχτά τα αυτιά σας σε όσα λέμε μπορεί να κάνατε καλό και σε σας τους ίδιους, αλλά it’s ok, δε πειράζει. Όσοι θέλουν να ακούσουν θα ακούσουν, οι υπόλοιποι απλά θα προσπεράσουν.

Οκ, με δικαιωσες στην αποψη μου οτι δεν ξερεις να κανεις διαλογο.:slight_smile:

ωχου μωρε τολκι κ εσυ!!!Οφ τοπικ …
Το χετε γ…σει το θρεντ να πουμε…

Σπαω το συμβολαιο για ενα λεπτο οπως σπας κι εσυ τα νυχια σου απο το ξυσιμο στο δημοσιο :smiley:
Μουαχαχαχαχαχαχαχαχα
Συνεχιστε!

[FONT=“Comic Sans MS”][SIZE=“2”]Έλα να μας πεις για επιλογές όταν δεν θα έχεις λεφτά όχι για να πας σινεμά και μαλακίες…
αλλά όταν δε θα έχεις λεφτά για το νοίκι σου, για το ρεύμα, το νερό και όταν ίσα ίσα θα βγάζεις το φαί που τρως.

Οπότε όταν νιώσεις… τα λέμε.[/SIZE][/FONT]

Ε ναι, με εκείνους που δεν εννοούν να καταλάβουν όσα λέω βαριέμαι να κάνω διάλογο. Λέω τα ίδια συνέχεια, κουράστηκα.

Επειδή εξέφρασα μια άποψη και δεν έγινε κατανοητή, ό,τι και να πω δεν έχει νόημα. Δυστυχώς δεν υπάρχει σεβασμός απέναντι στην διαφορετικότητα τόσο των επιλογών του άλλου, όσο και των απόψεων του (άκου “δεν έχεις δικαίωμα να εκφέρεις άποψη”!!!)

Σε όλους εσάς που μου την είπατε επειδή επέλεξα άλλο δρόμο απο εσάς, και παρόλ’ αυτά εκφέρω γνώμη, τα ξαναλέμε σε λίγα χρόνια, όταν εσείς θα 'στε στα γραφεία σας και γω θα αρμενίζω στα πελάγη της θάλασσας που επέλεξα. Αλλά δε πειράζει. Επέλεξα αυτό το δρόμο και τη βρίσκω.

Το τόπικ έβγαλε όντως απωθημένα, άλλου είδους. (κυρία Λαρόκα).

Κλείνω με αυτό που είπα για την “επανάσταση”. Ξυπνάτε και κάν’τε κάτι για να αλλάξετε την κατάσταση σας, όσοι δε τη γουστάρετε, γιατί κάποιοι προνομιούχοι σίγουρα θα γέλαγαν διαβάζοντας αυτόν τον διάλογο.

Ρε ελλανορ σορρυ, αλλα γινεσαι πραγματικα αστειος εως και γραφικος με τις θαλασσες και τα πελαγη.

Επισης, οταν καποιος θεωρει αυτα που λες βλακειες ή ακυρα δεν σημαινει παντα οτι δεν σε κατανοει. Σκεψου την πιθανοτητα να τα θεωρει απλα βλακειες ή ακομα και να λες οντως βλακειες. Over and out.

Με κάλυψε η Λούνατικ.

Και όσο για τα απωθημένα που λες δε θυμάμαι να πόσταρα πουθενά τίποτα το προσωπικό. Άσε που τα απωθημενα θα έπρεπε να τα έχεις εσύ κατά την κοινή λογική.

Έτσι γουστάρω να εκφράζομαι ρε, να μιλάω για πελάγη. Θα μου την πείτε και γι’ αυτό?

Δε με κατανοείς, θεωρείς βλακείες όσα λέω, αδιάφορο μου είναι. Εγώ αυτά υποστηρίζω και αυτά πρεσβεύω με τη ζωή μου. Αν δε τα γουστάρεις ξέρεις είχα και γω μια φαγούρα.

εδιτ: έχεις δίκιο Λαρόκα. Η κοινή λογική, πως και μου διέφυγε.

Αυτη την συμπεριφορα 5χρονου στην μαθανε στην σχολη;

Αρκετά, κουράστηκα. Χάλασε το όμορφο αρχικά θεματάκι.

Λόυνατικ, το γραφείο το ανέφερα απο την οπτική της εξασφάλισης. Αλλά αν πιστεύεις οτι θίχτηκες, οκ. Σε έθιξα, τι να πω.

Σόφι, για συνέχισε με τους χαρακτηρισμούς αν θες. Ως τώρα εξάλλου ό,τι έχω πει ήταν αντίδραση σε αυτά που έλεγες εσύ.

Που ειδες επιθεση εσυ?Αμυνα βλεπω εγω.Γιατι ως γνωστον: Η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση!!!

Δεν εχω συνηθισει να μιλαω σε τοιχους.
Τελος off topic απο μενα, θα ξαναποσταρω για το αφεντικο μου καποια στιγμη.:stuck_out_tongue:

Να αλλαξει παλι ο τιτλος του τοπικ.

βγαλτε τα απωθημενα σας μεταξυ σας

Οκ ελλανορ καταλαβα τι εννοουσες εν τελει…:wink: