1)Εδω ειναι το τοπικ της ΓΙΟΥΖΕΡΙΝΑΣ
2)Και γυναικα να ησουνα εδω λεμε για τα ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που προτιμουμε.
Τουτεστιν καταφερες να βγεις off topic εις διπλουν.
1)Εδω ειναι το τοπικ της ΓΙΟΥΖΕΡΙΝΑΣ
2)Και γυναικα να ησουνα εδω λεμε για τα ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που προτιμουμε.
Τουτεστιν καταφερες να βγεις off topic εις διπλουν.
Εγω φταιω που μοιραζομαι μαζι σας την γυναικεια μου πλευρα 8)
Ον τοπικ
Φατσα
Μπουτακια-Κωλος(τα παω πακετο)
Βυζια
Φωνη-Γελιο
ΟΚ τωρα ?>???
Ε τωρα δεν εισαι εις διπλουν, εισαι σκετο off topic.
Deckard όχι πολλά…ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.
Το έχω με λίγη προπόνηση
Για να είσαι ον τόπικ σημαίνει ότι αυτά που αναφέρεις τα ψάχνεις σε έναν άντρα… :-k ή κάνω λάθος;
:lol::lol::lol: τι μαλακας πουσαι ρεεεεεεεεεεε
λεονιλ εισαι μεγαλο ψυχακι αλλα δεν ξερω αν αυτο ειναι λογω εμπειριων η εμφυτο
θα επανελθω 8)
ρε παιδια να ρωτησω και εγω τοτε τι προτιματε εμφανιση η χαρακτηρα?
Μα γίνεται μόνο ένα απ’τα 2; Είναι ο συνδυασμός που αναζητάμε όλοι σε έναν άνθρωπο.
Αν ημουν ο chrisp θα ελεγα σωστη ορθογραφια 8)
Δεν ειμαι ομως οποτε θα πω
Και τα 2 για σχεση
Το 1ο μονο για σεξ
Το 2ο μονο για φιλια
Πιστευω πως συμφωνουν μαζι μου το 90% των ανδρων εδω μεσα
(το 10% θα εκανε σχεση κ μονο με την εμφανιση)
Αν ήσουν ο chrisp, θα αυτοκτονούσα.
πφφφφφφ κολληματα
δειτε τους τιτλους απο το τριτο σιντι απο πλοκαμι του καρχαρια να αυτοκτονησετε
Kαι τα 2 παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, απλά η εμφάνιση είναι κατα βάση αυτό που σου κάνει πρώτο εντύπωση -καλή ή κακή-, και που πρωτοπαρατηρείς. Κατ’ εμέ πάντα
Βασικα ειναι μεγαλη μαλακια να τα φτιαξεις με καποια λογω εμφανισης και να πεταει μαλακιες καθε 5’.Συμφωνω με worst enemy.
Διαφωνώ. Όπως το 99% των γυναικών δέχεται να είναι με κάποιον που είναι πολύ λιγότερο έξυπνος, έτσι μπορεί και το 1% των ανδρών να είναι με κάποια που δεν είναι το ίδιο έξυπνη με αυτόν. Εκτός αν τη γυναίκα την ψάχνει κανείς για να του λύνει μαθηματικά. Τότε αλλάζει το πράγμα.
Κατά τα άλλα, σε αυτό το τόπικ θέλουμε τις απόψεις των γυναικών για τους άνδρες. Σταματήστε οι άνδρες να το παίζετε “τα καλά παιδιά” γιατί μου τις κομπλάρετε και δε θέλουν να απαντήσουν σοβαρά, για να μη σας σοκάρουν!
Περιμένω τη συνέχεια της συζήτησης με ενδιαφέρον!
Αναρωτιεμαι αν εχει μεινει καμια αλλη που να μην εχει πει την γνωμη της…:-k:-k
μμμμμ… karvou πως ακριβως θελεις να συνεχισω την συζητηση??? να αναλυσω τι αλλο???:D:D
Να αναύσεις το φούρνο να ζεσταίνεται.
χαχαχχα!!! να σε καλα ρε κρις που το ειδες!!! απο την βιασυνη εφαγα το “λ”…:lol::lol::lol:
Τότε εσύ που απάντησες, συνεχίζεις εδώ: http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=5112&highlight=����
Κατά τα άλλα, το ότι καμία γιουζερίνα δεν έχει γράψει ακόμη το “μυστικό φετίχ” που έχει το 33,3% των γυναικών, είναι ύποπτο. Δε μας τα λέτε καλά εσείς οι γιουζερίνες!
μυαλο/χιουμορ(ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ γιατι οσο ωραια φατσουλα και να εχει, αν ανοιγει το στοματακι και πεταει βατραχια δεν “παιζει” ουτε για ons)
ματακια(βλεμμα οχι χρωμα/σχημα και μαλακιες)-εξαιρουνται τα γιαπωνεζακια που κατι παθαινω με το σχημα των ματιων :oops:
φωνη/γελιο(αν εχει χαλια φωνη και κουκλος να ειναι δεν την παλευω κα8ολου)
χειλακια
μυρωδια(οχι αρωμα/αποσμητικα κλπ, του σωματος)
το να εχει ωραιο κωλο το 8εωρω αχρηστο:p