:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
…Oι AC/DC συνδυάζουν και τα δύο!! Θα συμφωνήσω για το groove αλλά καλό θα ήταν να βοηθάει και η θεματολογία. Για παράδειγμα Zeppelin ναι, με χίλια, αλλά Sabbath όχι και τόσο:p Εγώ θα έχωνα και καμιά popιά στο playlist, Bon Jovi ξέρω γω κτλ Πάντως το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό δε μπορεί παρά να είναι αυτό:
Μastodon - The hunter
The Mount Fuji DoomJazz Corporation - The Admirals Game
Εγγυημενα αποτελεσματα.
Εξαιρετική ιδέα, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ!
το πειραμα της Χημειας
Aπό τις καλύτερες επιλογές οι warrior soul 8)
Προσωπικά, αν μου εβαζαν Lana Del Ray σε τετοιο σκηνικο, θα εβγαζα τη φουστα μου, θα του την εδινα και θα του λεγα “αντε με γεια σου”.
Αλήθεια θα προτιμούσα Manowar, και με όλο το συμπάθειο μανοουγοραδες του φόρουμ, τους αντιπαθώ τα μάλα.
On topic, είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό.
:roll:
Πανευκολα.
λοιπον γατακια
σου σηκωνεται και μονο που τ ακους…
Βασικά Muddy Waters. Ok, blues γενικότερα δουλεύουν, αλλά όχι μελωδικά, σπαραξικάρδια κτλ. Macho καταστάσεις. Iδανικά με συνοδεία στριπτίζ στην αρχή.
Ένα έχω να πω, ποτέ μη κάνετε σεξ βάζοντας να παίζουν από πίσω μουσικές ανακατεμμένες στην τύχη μεταξύ τους. Καλύτερα να μη παίζει τίποτα, παρά αυτό.
ωραιο σκεπτικο εχεις να το χαιρεσαι :thumbup:
:thumbup:
[SPOILER] και άντε γεια.[/SPOILER]
Κατά τα λοιπά, ένα είναι ΤΟ ΑΣΜΑ.
[B][SIZE=“5”]Judas Priest-A Touch of Evil[/SIZE][/B]. Το απόλυτο άντε γεια.
Love Bites το σβηνει στο κρεβατι, με χαρακτηριστικη ανεση.
Του οποίου ο τίτλος, Hard Again δεν είναι τυχαίος. O Waters έλεγε πως αναφέρεται στην κάβλα που του δίνουν οι εκτελέσεις των κομματιών του σε αυτό το άλμπουμ. :blues:
Α…και αυτό είναι το απόλυτο άντε γεια.
DeMaio της εποχής του δηλαδή ο Muddy.
Δεν ξέρω, μόνο 19-χρονα λέει ο Muddy… O DeMaio σαν σωστός σαβουρογάμης πάει με ότι θηλυκό έχει τρύπα [SPOILER]και είναι διατεθειμένη να του την δώσει.[/SPOILER]
+1000
Και ισχυει για αρκετα ακομα τραγουδια των QOTSA.
On topic:
Kαι ειδικα αυτο:
Πω πω, δεν γνώριζα τόσες πηδο-λεπτομέρειες μουσικών…
επιτέλους μιλάς σωστά:!: