j. tillman - earthly bodies
χαχα, ευχαριστω.
Ρε γαμωτο, εγώ όποτε ακούω το touch of evil τραγουδάω, οποτε θα με δυσκόλευε πολύ να το συνδυασω με πιο προσωπικες στιγμες. Φαντασου τώρα να φωνάζεις πάνω στο ψητο YOU’RE POSSESSING ME, απο την τρομάρα του ο άλλος θα φύγει από το παράθυρο
Πωωωω ναι! Αυτο! Και γενικα πολλά κομμάτια των pain of salvation απο τα road salt είναι ιδιαίτερα σεξουαλικά, όπως το softly she cries, where it hurts, linoleum, conditioned.
Επίσης, πολύ αγαπημένο για λιγο πιο αρρωστημενες/μεθυσμένες με κρασί καταστάσεις
εχμ…Οχι
Ισως η ατμοσφαιρα μου φερνει στο μυαλο κατι Radiohead.Και Radiohead δεν μου κολλανε στη συγκεκριμενη περιπτωση.
Ο καθένας με τα γούστα του βρε παιδί μου… αλλά δουλεύει καλά, αν ειναι στην καταλληλη στιγμή
Επίσης, στα τοπ αυτής της κατηγορίας.
Δουλεύει.
Απλα προσκυνω…Αγαπημενο τραγουδι που μεχρι στιγμης το ειχα συνδιασει μονο με το να πινω μπυρες διασχιζοντας με νταλικα την ερημο της Νεβαδα.Αλλα παραδοξως ταιριαζει τρελα.
Και μια και ειπαμε νταλικες και ερημος της νεβαδα
Κάπως έτσι. Μια καλή επιλογή είναι και να βάλεις το super van vacation των mods να παιζει ολοκληρο. Εγω θα το διασκέδαζα με το παραπανω.
[SPOILER]Σεξ με Manowar… και να είναι ο τύπος Manowarας, λέει, και πάνω στην κορύφωση να σρχίζει να ρίχνει μπούφλες στη δικιά του!!! Ε, είπαμε…:p[/SPOILER]
+φωνω.
Συμπερασμα:Στοουνεριες στο σεξ και αφηστε τους Manowarαδες να λενε τα δικα τους.
σωστό
η κορύφωση στο σεξ ή μπροστά σε ένα πιάτο μακαρόνια με κιμά, είναι τα δύο μοναδικά πράγματα στα οποία μπορεί να αισθανθείς την ύπαρξη του θεού
Μου αρέσει η μελωδία ρε, δε δίνω βάση στους στιχούς. Εκτός κι αν(για να είμαστε ον τόπικ) την ώρα που εσείς κάνετε …σεξ (χο:p) καθόσαστε και τους αναλύετε, τι να πω…
Α, και στην εκπομπή σου το άκουσα πρώτη φορά και μου άρεσε(άσχετο, αλλά είπα να το σχολιάσω)… Αν πω Dead Can Dance και Portishead, θα είμαι πολύ διεστραμμένη;;;
Το τραγουδι αυτο μπορει να ειναι ομορφο αλλα για κανενα λογο εγω δε θα το εβαζα σε αυτη την κατηγορια.Το ιδιο και οι Portishead.Συνηθως ακουμε portishead και τετοια τραγουδια οταν μας κλανει η γκομενα :p.
Α, οκ. Ε, τότε, ας πάει στο καλό, σεξ χωρίς μουσική δεν γίνεται;
[COLOR=“White”]
…[/COLOR]
Σατράπηηηηη
Καλά, που πήγες και το ξέθαψες; Παίζει να μην είχα μπει ακόμα στο φόρουμ…
τα ρητά του awake, είναι η φλόγα του προμηθέα. πρέπει να περάσουν από γενιά σε γενιά
Θα επιμείνω σε αυτό
Κλειστε την πορτα μονο.
[Sweet china lady, you dance all night
I want you baby, so hold me tight
C’mon- let’s do it now- c’mon
Too much time- c’mon
Need you right now- c’mon
Set me on fire the whole night long
Feel my desire, or break this down
C’mon- need you tonight- c’mon
I’ll be alright- c’mon
(that’ll be good) c’mon
Chorus:
Sweet china lady
Don’t bring me down no no no
Sweet china lady
It’s time tonight, I want you
Sweet china lady
Don’t bring me down, don’t bring me down
Just another one night stand
I wanna be free
(________)- then we’re not free
C’mon- just you and me- c’mon
Give me your love- c’mon
Kick it back- c’mon](www.youtube.com/watch?v=E9qzstIsN7I)
8):D:wink: